Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trafiksäkra träningshörlurar som sitter på plats!

Philips SHQ2200/10

  Art.nr: 187959
 • Svett- och regntåliga
 • Halkfria öronproppar
 • Låg vikt
 • Kevlarförstärkt kabel
 • Justerbara öronkrokar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Mizu 2014-01-12

  Bra ljud och prisvärda

  Prisvärda hörlurar med bra ljud. De sitter oftast bra på plats, men kan glidar vid löpning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • supermario 2013-10-28

  Bra ljud

  Bra ljud i löpspåret till en vettig peng.
  Klarar av att fyllas med svett utan att krångla.
  helt klart rekommenderat köp

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • tser 2013-10-14

  Perfekta hörlurar för löpning

  Är väldigt nöjd med mitt köp. Ljudet är förvånansvärt bra i lurarna- samtidigt som de inte stänger ut ljud från trafik och dyl. vilket är bra om man tränar utomhus.

  Sprungit med dem i regnoväder två gånger hittills och har inte haft några problem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pimochhedda 2013-09-26

  Glider av

  Tyvärr tenderar jag till att svettas mycket under mina löprundor vilket leder till att hörlurarna glider ur och av öronen. Var mycket mer nöjd med Philips huvudbåges hörlurar.

  Eller
  Avbryt
 • KurreB 2013-08-06

  Sitter bra i örat!

  Sitter bra o stadigt under gym o joggingträning.
  Ljudet duger bra o man hör ev. trafik när man springer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 13,6 mm
Kabellängd 1,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 106 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt 8 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Bärpåse, kabelklämma samt tre olika öronproppar (S/M/L)
Färg Grå/Orange

Produktbeskrivning

Philips SHQ2200/10

Under träningspasset är det inte mycket som är så peppande som din favoritmusik i öronen. Då vill du kunna fokusera på träningen och inte störas av irriterande sladdar eller öronproppar som hoppar ur.

SHQ2200 från Philips är den perfekta träningskompisen som både sitter på plats, står emot svett och regn samt ger dig det grymma ljudet som peppar dig att köra ännu lite hårdare! Med en lite mer öppen konstruktion än många andra sportlurar, lämpar de sig bra för löping utomhus, även vid trafikerade vägar.

Optimal passform

De här hörlurarna sitter på plats oavsett vad som händer tack vare de halkfria öronpropparna, i kombination med de unika, patenterade och justerbara öronkrokarna. Du får med tre val av storlek på öronproppar för att hitta den optimala passformen på just dina öron. Den lätta vikten på endast 8 gram gör att du inte ens känner att du har hörlurarna på dig, bara det kraftfulla ljudet gör dig påmind.

Inställd för sport

SHQ2200 är den perfekta träningskompisen med mäktiga 13,6 mm högtalarelement för ett kraftfullt ljud som peppar dig att köra lite till, lite hårdare... Trots grymt ljud släpper de in en del ljud från omgivningen vilket är bra vid träning utomhus, till exempel löpning i närheten av trafikerade vägar.

De är särskilt utformade för en aktiv livsstil och klarar prövningar oavsett vilken sport eller träning du ägnar dig åt. SHQ2200 är tillverkade i extra vattentåligt material så de är både svett- och regnsäkra. Den en meter långa kablen är Kelvar-förstärkt för oöverträffad hållbarhet med en reflexstopp för att kunna vara med även på de tuffaste träningspassen.

Medföljande tillbehör

För att du inte ska störas av sladden som flyger omkring när du rör på dig följer det med en kabelklämma som du fäster sladden med i dina kläder. När träningspasset är över förvarar du dem i den medföljande bärpåsen, tillverkad i ett material som andas. Hörlurarna levereras även med tre olika storlekar på öronpropparna (S/M/L).

Komplettera ditt köp

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Philips Philips SHQ2200/10 SHQ2200/10 Philips SHQ2200/10Under träningspasset är det inte mycket som är så peppande som din favoritmusik i öronen. Då vill du kunna fokusera på träningen och inte störas av irriterande sladdar eller öronproppar som hoppar ur.SHQ2200 från Philips är den perfekta träningskompisen som både sitter på plats, står emot svett och regn samt ger dig det grymma ljudet som peppar dig att köra ännu lite hårdare! Med en lite mer öppen konstruktion än många andra sportlurar, lämpar de sig bra för löping utomhus, även vid trafikerade vägar.Optimal passformDe här hörlurarna sitter på plats oavsett vad som händer tack vare de halkfria öronpropparna, i kombination med de unika, patenterade och justerbara öronkrokarna. Du får med tre val av storlek på öronproppar för att hitta den optimala passformen på just dina öron. Den lätta vikten på endast 8 gram gör att du inte ens känner att du har hörlurarna på dig, bara det kraftfulla ljudet gör dig påmind.Inställd för sportSHQ2200 är den perfekta träningskompisen med mäktiga 13,6 mm högtalarelement för ett kraftfullt ljud som peppar dig att köra lite till, lite hårdare... Trots grymt ljud släpper de in en del ljud från omgivningen vilket är bra vid träning utomhus, till exempel löpning i närheten av trafikerade vägar.De är särskilt utformade för en aktiv livsstil och klarar prövningar oavsett vilken sport eller träning du ägnar dig åt. SHQ2200 är tillverkade i extra vattentåligt material så de är både svett- och regnsäkra. Den en meter långa kablen är Kelvar-förstärkt för oöverträffad hållbarhet med en reflexstopp för att kunna vara med även på de tuffaste träningspassen.Medföljande tillbehörFör att du inte ska störas av sladden som flyger omkring när du rör på dig följer det med en kabelklämma som du fäster sladden med i dina kläder. När träningspasset är över förvarar du dem i den medföljande bärpåsen, tillverkad i ett material som andas. Hörlurarna levereras även med tre olika storlekar på öronpropparna (S/M/L). Okategoriserade produkter 4 5 190 SEK 190 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter