Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sportiga hörlurar med bra ljudisolering

Philips SHQ3200/10

  Art.nr: 176026
 • Svett- och regntåliga
 • Bekväm passform
 • Kevlar-förstärkt kabel
 • Justerbara öronkrokar
 • Bra ljudisolering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • SR52 2014-12-30

  Ok

  Jag skulle gärna ha kortare kabel eftersom jag använder den till en Sony MV 600

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Pedi 2014-07-25

  Riktigt bra lurar! För träning samt jobb, inte ömtåliga och bra ljud!

  Riktigt bra lurar! För träning samt jobb, inte ömtåliga och bra ljud!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Siid 2014-03-25

  Bra till aktiv träning

  Dessa hörlurar är bra för aktiv träning, t.ex. vid löpning och gymmet. Bra att de är svett tåliga då man lätt blir svettig vid träning. En nackdel är att ljudet kunde ha varit bättre och att man kan lyssna på högre ljud, jämfört med andra hörlurar. Men som sagt funkar vid träning och löpning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • sisisi 2014-01-30

  Missnöjd

  Sönder i ena hörsnäckan när jag fick dom. Ljudet hördes inte i ena hörssnäckan!

  Eller
  Avbryt
 • Memento 2013-08-12

  En ok sportlur till bra pris!

  Efter att tidigare sprungit med bygellösa lurar är dessa en dröm att ta på sig. De sitter där de ska, stänger ute omgivande ljud (på gott och ont) och gör över lag ett bra jobb. Dock är ljudet inte det bästa, basen är relativt hög och att använda dem till annat än just på löprundan eller träningen är inget vidare. Men över lag en okej lur till ett bra pris.

  + passform
  design
  tålig

  - Ljudet

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 9,0 mm
Kabellängd 1,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 102 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 22 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 3 olika silikonproppar (S/M/L) och förvaringspåse
Färg Grå/Orange

Produktbeskrivning

Philips SHQ3200/10

SHQ3200/10 är hörlurarna som på alla vis är anpassade för den sportiga livsstilen. De är tillverkade av vattentäta material och med ett antibakteriellt medel som hjälper till att döda bakterier och på så vis skyddas hörlurarna mot svettskador. Eftersom de är tillverkade av vattentätt material kan man även tvätta hörlurarna under rinnande kranvatten.

Gjorda för en aktiv livsstil

Med sladdklämman och de smarta, justerbara öronkrokarna kan man enkelt fästa hörlurar och sladd i kläderna och på så vis undviker man att hörlurarna åker ur öronen när man exempelvis joggar. De extra mjuka silikonsnäckorna passar bekvämt i öronen samtidigt som de stänger ute bakgrundsbrus. Med den finusterade akustiken får man även ett förbättrad ljud, och med ljudisoleringen slipper du störas av omgivningens oljud.

Bra ljudisolering

När man lyssnar på musik med vanliga hörlurar brukar vissa detaljer i musiken att gå förlorade på grund av buller och oväsen utifrån, men med SHQ3200/10 stängs en stor del av oväsendet ute, och man kan njuta av ett klart och tydligt ljud utan att behöva höja volymen. Det följer med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar de som passar bäst för dina öron och som ger just dig den bästa ljudisoleringen.

Komplettera ditt köp

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Philips Philips SHQ3200/10 SHQ3200/10 Philips SHQ3200/10 SHQ3200/10 är hörlurarna som på alla vis är anpassade för den sportiga livsstilen. De är tillverkade av vattentäta material och med ett antibakteriellt medel som hjälper till att döda bakterier och på så vis skyddas hörlurarna mot svettskador. Eftersom de är tillverkade av vattentätt material kan man även tvätta hörlurarna under rinnande kranvatten. Gjorda för en aktiv livsstil Med sladdklämman och de smarta, justerbara öronkrokarna kan man enkelt fästa hörlurar och sladd i kläderna och på så vis undviker man att hörlurarna åker ur öronen när man exempelvis joggar. De extra mjuka silikonsnäckorna passar bekvämt i öronen samtidigt som de stänger ute bakgrundsbrus. Med den finusterade akustiken får man även ett förbättrad ljud, och med ljudisoleringen slipper du störas av omgivningens oljud. Bra ljudisolering När man lyssnar på musik med vanliga hörlurar brukar vissa detaljer i musiken att gå förlorade på grund av buller och oväsen utifrån, men med SHQ3200/10 stängs en stor del av oväsendet ute, och man kan njuta av ett klart och tydligt ljud utan att behöva höja volymen. Det följer med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar de som passar bäst för dina öron och som ger just dig den bästa ljudisoleringen. Sporthörlurar 3,3 7 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar