Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sportiga hörlurar med bra ljudisolering

Philips SHQ3200PP/10 - Purple

  Art.nr: 188073
 • Svett- och regntåliga
 • Bekväm passform
 • Kevlar-förstärkt kabel
 • Justerbara öronkrokar
 • Bra ljudisolering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Ljudtanten 2015-06-01

  Mycket prisvänliga

  Köpte dessa för att använa vid räning mm. Ställbara och sitter jättebra iörat. Mycket bra ljud för priset. Kan varmt rekommenderas

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Rasmusmatte 2015-02-28

  Mycket ljud för en billig penning

  Lurana är mycket bra i tanke på pris. Sitter bra och bar ljud. Även basen

  Eller
  Avbryt
 • kajsakajsakajsa 2013-12-05

  Rekommenderas ej

  Lurarnas passform är värdelös. Hörsnäckan är liksom riktat frammåt så att dte är omöjligt att få dem att sitta på ett bekvämt sätt. Enda sättet att inte förlora ljus som "läcker ut" är att klämma fast dem i öronen så att dte bildas ett litet vakum... Ganska smärtsamt efter ett tag. Kommer inte att köpa dessa igen!

  Eller
  Avbryt
 • amaloo 2013-08-28

  För den rörliga människan

  Jag älskar mina hörlurar. Tränar, lever och somnar med dem. Näe, men alvarligt så passar de mig utmärkt då jag vid träning speciellt behöver hörlurar som sitter som gjutna och tål svett. Har genom tiderna förbrukar många hörlurar men dessa kommer hålla länge pga dess kvalitet. Priset kan tyckas lite dyrt dock, men investeringen är välplacerad. Springer jag faller de ej av/ur, somnar jag kan jag ha väldigt låg volym och ändå höra. Köp dessa hörlurar säger jag bara!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 9,0 mm
Kabellängd 1,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 102 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 22 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 3 olika silikonproppar (S/M/L) och förvaringspåse
Färg Turkos/lila

Produktbeskrivning

Philips SHQ3200/10 - Purple

SHQ3200/10 är hörlurarna som på alla vis är anpassade för den sportiga livsstilen. De är tillverkade av vattentäta material och med ett antibakteriellt medel som hjälper till att döda bakterier och på så vis skyddas hörlurarna mot svettskador. Eftersom de är tillverkade av vattentätt material kan man även tvätta hörlurarna under rinnande kranvatten.

Gjorda för en aktiv livsstil

Med sladdklämman och de smarta, justerbara öronkrokarna kan man enkelt fästa hörlurar och sladd i kläderna och på så vis undviker man att hörlurarna åker ur öronen när man exempelvis joggar. De extra mjuka silikonsnäckorna passar bekvämt i öronen samtidigt som de stänger ute bakgrundsbrus. Med den finusterade akustiken får man även ett förbättrad ljud, och med ljudisoleringen slipper du störas av omgivningens oljud.

Bra ljudisolering

När man lyssnar på musik med vanliga hörlurar brukar vissa detaljer i musiken att gå förlorade på grund av buller och oväsen utifrån, men med SHQ3200/10 stängs en stor del av oväsendet ute, och man kan njuta av ett klart och tydligt ljud utan att behöva höja volymen. Det följer med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar de som passar bäst för dina öron och som ger just dig den bästa ljudisoleringen.

Komplettera ditt köp

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Philips Philips SHQ3200PP/10 - Purple SHQ3200PP/10 Philips SHQ3200/10 - Purple SHQ3200/10 är hörlurarna som på alla vis är anpassade för den sportiga livsstilen. De är tillverkade av vattentäta material och med ett antibakteriellt medel som hjälper till att döda bakterier och på så vis skyddas hörlurarna mot svettskador. Eftersom de är tillverkade av vattentätt material kan man även tvätta hörlurarna under rinnande kranvatten. Gjorda för en aktiv livsstil Med sladdklämman och de smarta, justerbara öronkrokarna kan man enkelt fästa hörlurar och sladd i kläderna och på så vis undviker man att hörlurarna åker ur öronen när man exempelvis joggar. De extra mjuka silikonsnäckorna passar bekvämt i öronen samtidigt som de stänger ute bakgrundsbrus. Med den finusterade akustiken får man även ett förbättrad ljud, och med ljudisoleringen slipper du störas av omgivningens oljud. Bra ljudisolering När man lyssnar på musik med vanliga hörlurar brukar vissa detaljer i musiken att gå förlorade på grund av buller och oväsen utifrån, men med SHQ3200/10 stängs en stor del av oväsendet ute, och man kan njuta av ett klart och tydligt ljud utan att behöva höja volymen. Det följer med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar de som passar bäst för dina öron och som ger just dig den bästa ljudisoleringen. Okategoriserade produkter 3,8 4 169 SEK 169 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter