Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bass Head-hörlur för dig som älskar klubbmusik!

Pioneer SE-CL711-Y

  Art.nr: 181007
 • Kulformade silikonproppar
 • 10mm högtalarmembran
 • Klart ljud med kraftfull bas
 • 105 dB ljudstyrka
 • Finns i flera färger

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • notbugs 2013-05-14
  Topp 50 skribent

  En ny favorit att spela house i!

  Köpte dessa för att prova något nytt och då jag letat efter ett par lurar som kommer upp i samma klass som mina gamla V-Moda lurar hade. Måste säga att jag är väldigt nöjd men man får spela med måtta då de tenderar att krokna om man öser på för mycket. Men håller man volymen på måttlig nivå är det otroligt bra tryck och väldigt klar ljudbild över hela spektrat. De når inte riktigt upp till V-Moda lurarnas nivå men är inte långt ifrån. För detta priset är de definitivt de bästa lurarna att spela house i.

  Beställde nyligen ytterligare 2 par i andra färger dessutom, bara för att ha i reserv då min erfarenhet sen tidigare är att bra hörlursmodeller brukar utgå ur sortimentet lagom till att de man har börjar gå sönder av åldersslitage.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Nej
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 8 Hz
Frekvensomfång till 22 Hz
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 4 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Öronproppar i tre storlekar (S/M/L)
Färg Gul

Produktbeskrivning

Pioneer SE-CL711

Nya in ear-hörlurarna SE-CL711 har kulformade mjuka öronproppar av silkon för en bättre försegling och prima ljudisolering. Det följer med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar den bästa passformen för just ditt öra. De är otroligt lätta med sin vikt på endast 4 gram (utan sladd).

För dig som älskar klubbmusik

SE-CL711 har en guldpläterad 3,5mm-kontakt och en silverpläterad OFC-kabel som säkerställer en utmärkt ledning- och ljudöverföringsförmåga, vilket ger dig ett mycket klart ljud med kraftfull bas. Lurarna har 10mm högtalarelement som återger frekvenser mellan 8 Hz och 22 kHz och en ljudstyrka på 105 dB. Det är med andra ord skapade för optimal prestanda med dansmusik!

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Pioneer Pioneer SE-CL711-Y SE-CL711-Y Pioneer SE-CL711 Nya in ear-hörlurarna SE-CL711 har kulformade mjuka öronproppar av silkon för en bättre försegling och prima ljudisolering. Det följer med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar den bästa passformen för just ditt öra. De är otroligt lätta med sin vikt på endast 4 gram (utan sladd). För dig som älskar klubbmusik SE-CL711 har en guldpläterad 3,5mm-kontakt och en silverpläterad OFC-kabel som säkerställer en utmärkt ledning- och ljudöverföringsförmåga, vilket ger dig ett mycket klart ljud med kraftfull bas. Lurarna har 10mm högtalarelement som återger frekvenser mellan 8 Hz och 22 kHz och en ljudstyrka på 105 dB. Det är med andra ord skapade för optimal prestanda med dansmusik!   Okategoriserade produkter 4 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter