Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Brusreducerande in-ear-hörlur med lång batteritid!

Pioneer SE-NC31C - Black

  Art.nr: 185312
 • Små, praktiska, tar liten plats
 • Lång batteritid, upp till 120 timmar
 • Flygplansadapter och bärväska medföljer
 • 3 storlekar på öronproppar
 • Smart Monitor-läge

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • weman 2015-02-05

  Helt OK

  Lurarna fungerar OK. Saknar dock svars knapp på sladden med volym.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tols 2014-02-21

  Pioneer SE-NC31C - Black

  En prisvärd produkt som gör sitt jobb.
  känns lite av plastig och enkelt byggd men är inget att haka upp sig på.

  fungerar bra på flyg och tåg och även som snark dämpade i närhet av snarkande personer.

  det enda som skulle vara lite minus är att batteripacken sitter långt ner på sladden och den tar upp mobil signaler vid dåligt batteri.

  Skulle ha vara ett uppladdningsbart batteri så hade den blivit ännu bättre.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 14,0 mm
Kabellängd 1,40 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 5 Hz
Frekvensomfång till 16000 Hz
Känslighet 105 dB
Impedans 19 Ohm
Dimensioner
Vikt 28 gram
Batteri
Batteri hörlur 1 x AAA-batteri
Antal batterier 1st
Batteritid 120,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddning via USB Nej
Övrigt
Medföljande tillbehör 1 AAA-batteri, förvaringpåse, adapter för flygplan, öronproppar (S/M/L): 2 av varje, sladdjustering
Färg Svart

Produktbeskrivning

Pioneer SE-NC31C - Black

Vill du ha små praktiska in-ear-hörlurar men ändå slippa omgivningens störande oljud så är SE-NC31C från Pioneer lurarna för dig. Dessa hörlurar har aktiv brusreducering som gör att du kan njuta av din musik även på högljudda platser som till exempel flygplan, tåg, spårvagnar och bussar. Det medföljer även en adapter för flygplan vilket gör NC31C till en lämplig resehörlur.

Utformning och design

Hörlurarna har öronproppar av bullet-typ som ytterligare stänger ute oljud från miljön runt omkring dig. Det medföljer tre olika storlekar på proppar (S/M/L) så du kan välja den storlek som passar dig och dina öron bäst. För att hörlurarna ska sitta säkert på plats har de en vinklad design som är anpassad efter örats form. Kabeln är 140 centimeter lång av rund typ som förhindrar skrapljud från till exempel kläderna. Kontakten är en vinklad guldpläterad 3,5 mm som passar i nästan alla mobiltelefoner och musikspelare.

Aktiv brusreducering

SE-NC31C har försetts med aktiv brusreducering för att du ska kunna njuta av din musik var du än är utan att behöva höja volymen. Hörlurarna har en mikrofon som fångar upp brus från omgivningen och reducerar det med upp till 90%. På kabeln finns en dosa som rymmer ett AAA-batteri, och en knapp för av/på för brusreduceringen. Ett batteri räcker för upp till 120 timmars brusfri lyssning. 

Om du tillfälligt behöver höra din omgivning så kan du hålla inne Monitor-knappen i önskad tid. Skulle batteriet ta slut eller du inte vill använda brusreduceringen kan du stänga av funktionen helt med en av/på-knapp och använda NC31C som helt vanliga hörlurar.

Medföljande tillbehör

 • 1 st AAA-batteri
 • Förvaringspåse
 • Flygplansadapter
 • Öronproppar S/M/L
 • Sladdjustering

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Pioneer Pioneer SE-NC31C - Black 1019669 Pioneer SE-NC31C - Black Vill du ha små praktiska in-ear-hörlurar men ändå slippa omgivningens störande oljud så är SE-NC31C från Pioneer lurarna för dig. Dessa hörlurar har aktiv brusreducering som gör att du kan njuta av din musik även på högljudda platser som till exempel flygplan, tåg, spårvagnar och bussar. Det medföljer även en adapter för flygplan vilket gör NC31C till en lämplig resehörlur. Utformning och design Hörlurarna har öronproppar av bullet-typ som ytterligare stänger ute oljud från miljön runt omkring dig. Det medföljer tre olika storlekar på proppar (S/M/L) så du kan välja den storlek som passar dig och dina öron bäst. För att hörlurarna ska sitta säkert på plats har de en vinklad design som är anpassad efter örats form. Kabeln är 140 centimeter lång av rund typ som förhindrar skrapljud från till exempel kläderna. Kontakten är en vinklad guldpläterad 3,5 mm som passar i nästan alla mobiltelefoner och musikspelare. Aktiv brusreducering SE-NC31C har försetts med aktiv brusreducering för att du ska kunna njuta av din musik var du än är utan att behöva höja volymen. Hörlurarna har en mikrofon som fångar upp brus från omgivningen och reducerar det med upp till 90%. På kabeln finns en dosa som rymmer ett AAA-batteri, och en knapp för av/på för brusreduceringen. Ett batteri räcker för upp till 120 timmars brusfri lyssning.  Om du tillfälligt behöver höra din omgivning så kan du hålla inne Monitor-knappen i önskad tid. Skulle batteriet ta slut eller du inte vill använda brusreduceringen kan du stänga av funktionen helt med en av/på-knapp och använda NC31C som helt vanliga hörlurar. Medföljande tillbehör 1 st AAA-batteri Förvaringspåse Flygplansadapter Öronproppar S/M/L Sladdjustering In-ear 3,5 2 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. In-ear