Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilrent mikrosystem med docka för iPhone och iPod

Pioneer X-CM31-K

  Art.nr: 195303
  • Bass reflex
  • Fjärrkontroll
  • Radio
  • CD
  • Docka för iPhone och iPod

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Stilrent mikrosystem med docka för iPhone och iPod

Pioneer X-CM31-K är ett mikrosystem som uppfyller alla dina önskemål. Den spelar CD-skivor, utrustad med en docka för iPod eller iPhone och en USB-port för uppspelning och laddning av till exempel din iPad. Den hittar snabbt dina favoritradiokanaler. Den är enkel att installera. Den är liten och diskret, men har ändå två riktigt kraftfulla högtalare. Byggd och färdigställd av ljudexperter.

Inbyggd iPhone- och iPod-docka

Pioneer X-CM31-K har en inbyggd docka för enkel dockning av din iPhone eller iPod. När du placerar din iPhone eller iPod i dockan så laddas enheten samtidigt som man man spela upp musik.

USB-ingång

På framsidan av HiFi-systemet finns det en USB-ingång för smidig och lättåtkomlig anslutning av exempelvis USB-minnen eller din iPad. Systemet har stöd för MP3- och WMA-filer,  vilket möjliggör uppspelning av musik. Det är bara att ansluta och spela upp, snabbt och enkelt.

Pioneer Pioneer X-CM31-K 3021133 Stilrent mikrosystem med docka för iPhone och iPod Pioneer X-CM31-K är ett mikrosystem som uppfyller alla dina önskemål. Den spelar CD-skivor, utrustad med en docka för iPod eller iPhone och en USB-port för uppspelning och laddning av till exempel din iPad. Den hittar snabbt dina favoritradiokanaler. Den är enkel att installera. Den är liten och diskret, men har ändå två riktigt kraftfulla högtalare. Byggd och färdigställd av ljudexperter. Inbyggd iPhone- och iPod-docka Pioneer X-CM31-K har en inbyggd docka för enkel dockning av din iPhone eller iPod. När du placerar din iPhone eller iPod i dockan så laddas enheten samtidigt som man man spela upp musik. USB-ingång På framsidan av HiFi-systemet finns det en USB-ingång för smidig och lättåtkomlig anslutning av exempelvis USB-minnen eller din iPad. Systemet har stöd för MP3- och WMA-filer,  vilket möjliggör uppspelning av musik. Det är bara att ansluta och spela upp, snabbt och enkelt. Okategoriserade produkter 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter