Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Världens minsta DAB+ radio?

POP nano - White

  Art.nr: 227077
  • Bärbar DAB+ och FM-radio
  • Svenska menyer
  • Kristallklart ljud och många kanaler
  • Uppladdningsbart batteri
  • Hörlurar medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Världens minsta DAB+ radio?

POP Nano är en av världens minsta DAB+ radio. Detta gör den mycket enkel att ta med sig överallt. Lyssna på kristallklara DAB+ radiokanaler i soffan, framför datorn, på gymmet och i bilen. Radion har ett inbyggt uppladdningsbart batteri och hörsnäckor av bra kvalitet ingår.

Enkel att förstå, enkel att använda

POP Nano har svenska menyer, svenska bokstäver och en svensk manual så att du enkelt kommer igång. Det kan drivas via USB ström (5V), till exempel en dator, eller via det inbyggda uppladdningsbara batteriet som ger en speltid på upp till 4 timmar. POP Nano har dessutom en mycket kompakt storlek och lätt vikt vilket gör den perfekt att ta med dig på resan, till skolan eller till jobbet. Med en inbyggd bältes-klämma kan du enkelt fästa radion i bältet eller jackan. Den gummerade exteriören ger radion en behaglig yta, ett slitstarkt yttre och säkert grepp så att den inte glider ur händerna.

Upptäck ny musik med DAB+

Digital Audio Broadcasting (DAB) erbjuder ett urval av digitala radiostationer med högre och bättre ljudkvalitet än det traditionella FM-bandet. Andra fördelar med DAB+ är att du automatiskt kan söka efter tillgängliga stationer med en lista att välja på och information som till exempel stationsnamn, program och låttitel visas alltid.

POP Nano har Frontier Silicon-chip inbyggt och därmed marknadsledare DAB-mottagning. POP radioapparater har fått mycket uppmärksamhet för sin unika design och är också de enda radioapparater med egen radiostation. POPRADIO finns på online-radio i hela världen.

Inbyggd FM-radio för populära radiostationer

Även om POP Nano är främst en snygg DAB+ radio har den även inbyggd FM-radio, om du hellre vill dra lyssna på radiokanaler som P3, Mix Megapol med mera. Med digital sökare och RDS är det enkelt att hitta rätt radiostation. RDS hämtar också automatiskt information om stationsnamnet.

Ta med dig din Nano överallt

POP Nano har en inbyggd utgång för hörlurar så att du fortfarande kan lyssna på radio utan att störa andra omkring dig. Denna utgång kan också användas för att ansluta ett större ljudsystem. Eller varför inte ansluta den till AUX-ingången på en bilstereo och lyssna på DAB + i bilen?

227077 POP POP nano - White 100024 Världens minsta DAB+ radio?POP Nano är en av världens minsta DAB+ radio. Detta gör den mycket enkel att ta med sig överallt. Lyssna på kristallklara DAB+ radiokanaler i soffan, framför datorn, på gymmet och i bilen. Radion har ett inbyggt uppladdningsbart batteri och hörsnäckor av bra kvalitet ingår.Enkel att förstå, enkel att användaPOP Nano har svenska menyer, svenska bokstäver och en svensk manual så att du enkelt kommer igång. Det kan drivas via USB ström (5V), till exempel en dator, eller via det inbyggda uppladdningsbara batteriet som ger en speltid på upp till 4 timmar. POP Nano har dessutom en mycket kompakt storlek och lätt vikt vilket gör den perfekt att ta med dig på resan, till skolan eller till jobbet. Med en inbyggd bältes-klämma kan du enkelt fästa radion i bältet eller jackan. Den gummerade exteriören ger radion en behaglig yta, ett slitstarkt yttre och säkert grepp så att den inte glider ur händerna.Upptäck ny musik med DAB+Digital Audio Broadcasting (DAB) erbjuder ett urval av digitala radiostationer med högre och bättre ljudkvalitet än det traditionella FM-bandet. Andra fördelar med DAB+ är att du automatiskt kan söka efter tillgängliga stationer med en lista att välja på och information som till exempel stationsnamn, program och låttitel visas alltid.POP Nano har Frontier Silicon-chip inbyggt och därmed marknadsledare DAB-mottagning. POP radioapparater har fått mycket uppmärksamhet för sin unika design och är också de enda radioapparater med egen radiostation. POPRADIO finns på online-radio i hela världen.Inbyggd FM-radio för populära radiostationerÄven om POP Nano är främst en snygg DAB+ radio har den även inbyggd FM-radio, om du hellre vill dra lyssna på radiokanaler som P3, Mix Megapol med mera. Med digital sökare och RDS är det enkelt att hitta rätt radiostation. RDS hämtar också automatiskt information om stationsnamnet.Ta med dig din Nano överalltPOP Nano har en inbyggd utgång för hörlurar så att du fortfarande kan lyssna på radio utan att störa andra omkring dig. Denna utgång kan också användas för att ansluta ett större ljudsystem. Eller varför inte ansluta den till AUX-ingången på en bilstereo och lyssna på DAB + i bilen? Okategoriserade produkter 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter