Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stora startpaket för att komma igång med det smarta hemmet

Proove Smart Home Start Package Large

  Art.nr: 193466
 • Startpaket för hemautomatisering
 • Starta motorvärmaren eller kaffekokaren från mobilen
 • Tänd och släck lampor
 • Skapa smarta scheman för din elektronik
 • Flera smarta enheter för inom- och utomhusbruk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(13 st)

 • svinge 2015-07-27

  Kanoners

  Fungerar kanoners, styr hela mitt hem och trädgård. utebelysningen med skymmningsrelä, rörelsesensorer, belysningen runt mina dammar, vatten pumparna har även satt upp brytare vid alla dörrar, så man kan se om någon går in om man inte är hemma. Olika starttider en del går på tid en del efter solen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kantarella 2014-12-26

  Mycket smidigt

  Man kan styra en massa olika fjärrstyrda uttag och läsa av en hel del sensorer, skapa scheman och händelsestyrda saker. t.ex tända ytterbelysningen vid solnedgången. Några avancerade delar kräver lite tankearbete för att fungera som jag vill :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • willzy 2014-11-27

  bra.

  Helt ok ! Tyckte bara att appen från telldus till android var dålig. Lite möjligheter och dålig layout. Prooves delar håller det som utlovats och fungerar bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Knabo 2014-03-05

  Funkar fint

  TSP110 kit är en prisvärd samling enheter för fjärrstyrning. Hade lite problem med räckvidd i vårt stora hus. Löste detta med att koppla Telldus Net via en HomePlug för att nå bästa position.

  Webkonfiguration OK. iPhone App helt ok. Telldus Net hittade alla mina OregonScientific sensorer som sedan visas på websida eller i App.

  Scheduler funkar också bra. Finess att den håller reda på solens upp och nedgång och kan styra av/på med offset + eller minus tid.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bumsen 2014-02-24

  Fjärrstyrning av el

  Använde detta vid resa 3 veckor. Ställde in diverse lampor att tändas och släckas med en variation på +-20 min från dag till dag. Något dålig räckvidd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

TellStick-startpaket för att fjärrstyra ditt smarta hem

Proove TSP110 erbjuder alla smarta funktioner som Proove TSP100 kan erbjuda samt även en termo/hygro-sensor och av/på-uttag för utomhusbruk för t.ex. motorvärmen till bilen.

Du har säkert hört talas om det smarta hemmet. Men vad betyder det egentligen och hur kan det underlätta din dag? Ett smart hem är när en hel del i hemmet sköter sig själv - när saker och ting händer utan att du behöver göra något. Som att dina lampor tänds och släcks när solen går upp och ned istället för samma tid varje dag.

Med Proove TSP110-startpaket för det smarta hemmet kan det ske per automatik. Och hur skulle det vara om ditt hus känner av att du kommer hem och utvalda lampor tänds och favoritmusiken startar när du öppnar dörren. Tack vare möjligheten att koppla in en självlärande magnetkontakt (säljs som tillbehör) till dörren kan du göra just detta.

 

Ett smart hem gör vardagen enklare

Alla har vi väl varit med om den där där morgonen när det plötsligt har kommit stora mängder snö under natten och du har lite extra bråttom. Då kanske en enkel sak som att starta bilens kupévärmare från din smartphone vid frukostbordet gör tillvaron lite lättare.

Eller när du skyndat dig iväg till dagis, skola och jobbmöte och väl framme på kontoret kommer på att du faktiskt varken släckte ljuset eller stängde av radion innan du åkte hemifrån. Då är det rätt smart att kunna göra det från mobilen.

Tillhör du dem som har ett fritidsboende? Då kanske det skulle vara bra att kunna se hur varmt eller kallt det är i huset och starta ett extraelement direkt från mobilen så att det är varmt när ni kommer fram.

I det smarta hemmet kan du skapa scheman för automatisering eller styra dina elektriska prylar från mobilen oavsett var i världen du befinner dig. Det kan inte bli enklare att ta kontrollen över vad man vill göra i hemmet - endast din egen fantasi sätter gränserna. Allt du behöver finns i Proove TSP110-startpaketet för det smarta hemma. Skaffa ett och gör ditt hem betydligt smartare redan idag.

Med TellStick Net som medföljer kan du styra hela systemet med hjälp av din telefon, det enda som behövs är en app som du gratis kan ladda ner till din iPhone, Android- eller BlackBerry-telefon.

Aktivera och de-aktivera dina uttag trådlöst - förprogrammerat eller via mobilen 

OBS! Kompatibel med Linux, Mac och Windows. USB-kabel för synk mellan dator och Tellstick Net medföljer i förpackningen.

Startpaketet TSP110 innehåller: 1st TellStick Net, 2st på/av-uttag, 1st på/av-dimmeruttag, 1st på/av-uttag för utomhusbruk, 1st termo/hygro-sensor och 1st fjärrkontroll. Det är enkelt att komplettera med fler tillbehör för den som önskar.

Titta även på

Proove Start Package XL
(1 st)
 • Startpaket för hemautomatisering
 • Starta motorvärmaren eller kaffekokaren från mobilen
 • Tänd och släck lampor

1 490:-

Proove Smart Home Proove Smart Home Start Package Large TSP110 TellStick-startpaket för att fjärrstyra ditt smarta hemProove TSP110 erbjuder alla smarta funktioner som Proove TSP100 kan erbjuda samt även en termo/hygro-sensor och av/på-uttag för utomhusbruk för t.ex. motorvärmen till bilen.Du har säkert hört talas om det smarta hemmet. Men vad betyder det egentligen och hur kan det underlätta din dag? Ett smart hem är när en hel del i hemmet sköter sig själv - när saker och ting händer utan att du behöver göra något. Som att dina lampor tänds och släcks när solen går upp och ned istället för samma tid varje dag.Med Proove TSP110-startpaket för det smarta hemmet kan det ske per automatik. Och hur skulle det vara om ditt hus känner av att du kommer hem och utvalda lampor tänds och favoritmusiken startar när du öppnar dörren. Tack vare möjligheten att koppla in en självlärande magnetkontakt (säljs som tillbehör) till dörren kan du göra just detta. Ett smart hem gör vardagen enklareAlla har vi väl varit med om den där där morgonen när det plötsligt har kommit stora mängder snö under natten och du har lite extra bråttom. Då kanske en enkel sak som att starta bilens kupévärmare från din smartphone vid frukostbordet gör tillvaron lite lättare.Eller när du skyndat dig iväg till dagis, skola och jobbmöte och väl framme på kontoret kommer på att du faktiskt varken släckte ljuset eller stängde av radion innan du åkte hemifrån. Då är det rätt smart att kunna göra det från mobilen.Tillhör du dem som har ett fritidsboende? Då kanske det skulle vara bra att kunna se hur varmt eller kallt det är i huset och starta ett extraelement direkt från mobilen så att det är varmt när ni kommer fram.I det smarta hemmet kan du skapa scheman för automatisering eller styra dina elektriska prylar från mobilen oavsett var i världen du befinner dig. Det kan inte bli enklare att ta kontrollen över vad man vill göra i hemmet - endast din egen fantasi sätter gränserna. Allt du behöver finns i Proove TSP110-startpaketet för det smarta hemma. Skaffa ett och gör ditt hem betydligt smartare redan idag.Med TellStick Net som medföljer kan du styra hela systemet med hjälp av din telefon, det enda som behövs är en app som du gratis kan ladda ner till din iPhone, Android- eller BlackBerry-telefon.Aktivera och de-aktivera dina uttag trådlöst - förprogrammerat eller via mobilen OBS! Kompatibel med Linux, Mac och Windows. USB-kabel för synk mellan dator och Tellstick Net medföljer i förpackningen.Startpaketet TSP110 innehåller: 1st TellStick Net, 2st på/av-uttag, 1st på/av-dimmeruttag, 1st på/av-uttag för utomhusbruk, 1st termo/hygro-sensor och 1st fjärrkontroll. Det är enkelt att komplettera med fler tillbehör för den som önskar. Hemautomatisering 4,2 13 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Hemautomatisering