Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Universalt ställ och USB-laddstation

Quirky Converge

  Art.nr: 184543
Ett snyggt och universalt ställ med USB-laddfunktion till samtliga portabla enheter såsom mobiltelefoner, surfplattor, kameror, GPS med mera.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • RGRJ 2014-02-23

  Plastig

  Riktigt plastig med fula skarvar. Sladden i bakkant sticker rakt ut och omöjliggör placering nära någonting.
  Värd max 100kr!

  Eller
  Avbryt
 • Boom 2013-09-06

  Bra köp...

  ...som passar mina behov. Tycker det är en smart lösning då jag bara behöver använda ett eluttag.

  Läste tidigare recensioner om klistermärke som inte lossnade. Det problemet upplevde jag inte alls. Det satt löst och klistret satt kvar på klistermärket när jag tog bort det.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • April 2013-08-30

  Inte så enkel......

  Inte så enkel som man skulle kunna tro. Ladd-sladd ska trixas in i ett spå, och faller lätt tillbaka och man får trixa lite till.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TheLaw 2013-07-17

  En bra produkt.

  Inga problem med klisterlappar och den fick man bort utan några svårigheter eller spår av klister. Hur svårt är det att ta bort klister annars då? Man kan värma med en hårfön och klistret är lätt att avlägsna eller så tar man bort det med nagellacksborttagningsmedel. En bra produkt som kan förbättras ytterligare med en på och av knapp, sidorna borde vara stängda så att man kan gömma sladdarna bättre och den kunde vart lite högre så att vissa sladdar får plats lite bättre. Den här produkten är unik då den är den enda av sitt slag och den är absolut värd en fyra i betyg.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Pellez 2013-05-02

  Kolla innan du köper

  Passar inte ihopa med Samsung galaxy S3 då laddsladden tar emot i botten så mman måste handla sladdar med vinklade kontakter.
  Sen så satt det en stor klisterlapp på laddstället & när man tog bort den så satt det massa klister kvar som inte gick att få bort.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Quirky Converge

Men Converge från Quirky behöver du inte oroa dig om det kommer passa just din telefon eller surfplatta, Converge passar alla*! Det är ett universalt ställ och laddstation i ett med plats för upp till fyra olika enheter.

Med Converge får du både ett snyggt ställ till dina enheter när du till exempel tittar på film, plus att du kan ladda dem undertiden. Du använder dina egna USB-kablar och pluggar in i någon av de fyra usb-portarna på baksidan. Converge är utformad att hantera laddning både underifrån och från sidan på din enhet, och du kan gömma överflödig kabel i en "ficka" under stället. Drivs med en extern strömkälla 110-240V.

Specifikationer

 • Kabelförvaring
 • 4 USB-uttag
 • Böjd design för att dina enheter ska sitta på plats
 • Laddar mobiltelefoner, iPads/surfplattor, GPS, kameror, bärbara spelkonsoler och andra enheter som laddas via USB
 • Drivs av extern strömkälla 110-240V
 • Med skåra för att kunna ladda enheter både underifrån och från sidan
 • Output: 5VDC -- 2000mA
 • Mått: 310x100x130 mm

USB-kablar medföljer ej!

* Converge laddar alla USB-enheter exklusive Blackberry Torch, Curve och Barnes & Noble Nook enheter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Quirky Quirky Converge PCVG2-WH01 Quirky Converge Men Converge från Quirky behöver du inte oroa dig om det kommer passa just din telefon eller surfplatta, Converge passar alla*! Det är ett universalt ställ och laddstation i ett med plats för upp till fyra olika enheter. Med Converge får du både ett snyggt ställ till dina enheter när du till exempel tittar på film, plus att du kan ladda dem undertiden. Du använder dina egna USB-kablar och pluggar in i någon av de fyra usb-portarna på baksidan. Converge är utformad att hantera laddning både underifrån och från sidan på din enhet, och du kan gömma överflödig kabel i en "ficka" under stället. Drivs med en extern strömkälla 110-240V. Specifikationer Kabelförvaring 4 USB-uttag Böjd design för att dina enheter ska sitta på plats Laddar mobiltelefoner, iPads/surfplattor, GPS, kameror, bärbara spelkonsoler och andra enheter som laddas via USB Drivs av extern strömkälla 110-240V Med skåra för att kunna ladda enheter både underifrån och från sidan Output: 5VDC -- 2000mA Mått: 310x100x130 mm USB-kablar medföljer ej! * Converge laddar alla USB-enheter exklusive Blackberry Torch, Curve och Barnes & Noble Nook enheter. Laddare & Synkning 2,3 6 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Laddare & Synkning