Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vikbar LED-lampa till skrivbordet

REMAX RT-E210 LED Lamp Black

  Art.nr: 1005565
  • Vikbar design för smidig förvaring
  • Justerbar ljustyrka
  • Batterikapacitet: 2000 mAh
  • Drivs av Micro-USB
  • 32,5 x 45 x 27 mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax RT-E210 är en uppladdningsbar LED-lampa i snygg modern design som avger ett skonsamt ljus i tre olika lägen. LED-lampans batteri har en kapacitet på 2000 mAh och har en ljusstyrka på upp till fyra watt. Tack vare Remax RT-E210 vikbara design hittar du snabbt rätt vinkel för bästa möjliga belysning samtidigt som den är lätt att vika ihop för förvaring. LED-lampan har dimensionerna 32,5 x 45 x 27 mm och laddas med Micro-USB.

Använd LED-lampan på skrivbordet, nattduksbordet eller i köket. Lampans uppladdningsbara batteri ger dig total flexibilitet och du slipper leta efter närmsta strömuttag.

Remax RT-E210 - Vikbar LED-lampa för skrivbordet

Flera ljusinställningar

LED-lampan har en skonsam ljusstyrka på upp till 4 W och du kan själv justera ljusstyrkan för bästa möjliga läsbarhet. Den böjbara halsen gör att du lätt kan justera ljus och läge för perfekt resultat.

Remax RT-E210 - Vikbar LED-lampa för skrivbordet

Vikbar design för platsbesparande förvaring

Remax RT-E210 kommer med en smart vikbar design vilket gör att den är lätt att flytta och förvara till nästa användning. Med i förpackningen medföljer en tygpåse för maximalt skydd.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RT-E210 - Vikbar LED-lampa för skrivbordet
1005565 REMAX REMAX RT-E210 LED Lamp Black RT-E210 Remax RT-E210 är en uppladdningsbar LED-lampa i snygg modern design som avger ett skonsamt ljus i tre olika lägen. LED-lampans batteri har en kapacitet på 2000 mAh och har en ljusstyrka på upp till fyra watt. Tack vare Remax RT-E210 vikbara design hittar du snabbt rätt vinkel för bästa möjliga belysning samtidigt som den är lätt att vika ihop för förvaring. LED-lampan har dimensionerna 32,5 x 45 x 27 mm och laddas med Micro-USB. Använd LED-lampan på skrivbordet, nattduksbordet eller i köket. Lampans uppladdningsbara batteri ger dig total flexibilitet och du slipper leta efter närmsta strömuttag. Flera ljusinställningar LED-lampan har en skonsam ljusstyrka på upp till 4 W och du kan själv justera ljusstyrkan för bästa möjliga läsbarhet. Den böjbara halsen gör att du lätt kan justera ljus och läge för perfekt resultat. Vikbar design för platsbesparande förvaring Remax RT-E210 kommer med en smart vikbar design vilket gör att den är lätt att flytta och förvara till nästa användning. Med i förpackningen medföljer en tygpåse för maximalt skydd. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Okategoriserade produkter 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter