Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionell tandblekning precis som hos tandläkaren!

Rio Teeth whitening

  Art.nr: 163548
 • Blue-light
 • 4 munskenor
 • 5 geletuber
 • Skonsam blekning
 • 2 behandlingslägen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Catti 2013-05-18

  Bästa tandblekningen för hemmabruk hittills

  Jag röker, dricker kaffe och röd vin. Jag märkte redan efter andra användningen resultat. Ni som funderar att köpa den, tveka inte den hjälper verkligen. Och tusen kronor för en maskin som håller i flera år tycker jag är bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Batman1000 2013-02-08

  Funkar bra!

  + Röker, snusar o dricker mycket kaffe,,,,,,
  Behandlat mina tänder 4 gånger under två månader men fick bra resultat redan vid första behandling....
  Ångrar inte köpet!
  - Lite för styv flexibel arm till lampan. Plast detaljerna runt armens skaft är skörda o har smulats sönder redan vid uppackningen men det påverkar inte funktionen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Professionell tandblekning med blue-light teknologi!
Nu erbjuds du som konsument direkt från tandläkarstolen en tandblekning med blue-light teknologi som du enkelt och bekvämt kan göra själv hemma!

En speciellt framtagen vit gel tillsammans med blue-light teknologin tar snabbt bort en ful yta och missfärgning på tänderna som orsakats av t.ex te, kaffe, rödvin, rökning eller åldrande. Det är ändå viktigt att bibehålla en god munhygien och regelbundna besök hos din tandläkare.

Behandling:
Man applicerar den vita gelen på munskenan och placerar den i munnen mot tänderna. Sedan startar man enheten och efter 10 minuter stänger den av sig själv och då är behandlingen klar. För max effekt kan man upprepa behandlingen upp till 3 gånger. Denna modell har justerbar styrkenivå och 2 olika behandlingslägen.

Innehåll:
- Rio Blue-light enhet
- 5 geletuber (räcker till c:a 30 behandlingar)
- 4 munskenor
- Nätadapter
- Instruktionsguide

Denna teknologin har använts av tandläkare i åratal och det är bevisat att blue-light är en säker teknologi. Dock är det viktigt att man följer instruktionerna och ej låter barn under 14 år använda produkten.
Rio Rio Teeth whitening 55740001 Professionell tandblekning med blue-light teknologi!Nu erbjuds du som konsument direkt från tandläkarstolen en tandblekning med blue-light teknologi som du enkelt och bekvämt kan göra själv hemma!En speciellt framtagen vit gel tillsammans med blue-light teknologin tar snabbt bort en ful yta och missfärgning på tänderna som orsakats av t.ex te, kaffe, rödvin, rökning eller åldrande. Det är ändå viktigt att bibehålla en god munhygien och regelbundna besök hos din tandläkare.Behandling:Man applicerar den vita gelen på munskenan och placerar den i munnen mot tänderna. Sedan startar man enheten och efter 10 minuter stänger den av sig själv och då är behandlingen klar. För max effekt kan man upprepa behandlingen upp till 3 gånger. Denna modell har justerbar styrkenivå och 2 olika behandlingslägen.Innehåll:- Rio Blue-light enhet- 5 geletuber (räcker till c:a 30 behandlingar)- 4 munskenor- Nätadapter- InstruktionsguideDenna teknologin har använts av tandläkare i åratal och det är bevisat att blue-light är en säker teknologi. Dock är det viktigt att man följer instruktionerna och ej låter barn under 14 år använda produkten. Okategoriserade produkter 4 2 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter