Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös övervakningskamera för uthomhusbruk!

SafeHome Wireless IP Camera MP Outdoor

  Art.nr: 187978
  • Anpassad för utomhusbevakning
  • 1280 x 720 upplösning
  • Rörelsedetektor
  • App till din smartphone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Trådlös övervakningskamera för uthomhusbruk!

Med en trådlös övervakningsgkamera för utomhusbruk kan du hålla koll på din trådgård, garage eller uppfart via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran en upplösning på hela 1280 x 720 (720p) och klarar av att strömma video i hög kvalité. 

Full kontroll

Kameran är utrustad med en infraröd nattlampa som tillåter dig att se vad som händer även om det är mörkt i ute. Dessutom kan kameran ställas in med rörelsedetektor som skickar information om upptäckt aktivitet. 

Enkel installation

Installera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned SafeHome-appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt!

Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)

 

SafeHome SafeHome Wireless IP Camera MP Outdoor 278031-Nordic Trådlös övervakningskamera för uthomhusbruk! Med en trådlös övervakningsgkamera för utomhusbruk kan du hålla koll på din trådgård, garage eller uppfart via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran en upplösning på hela 1280 x 720 (720p) och klarar av att strömma video i hög kvalité.  Full kontroll Kameran är utrustad med en infraröd nattlampa som tillåter dig att se vad som händer även om det är mörkt i ute. Dessutom kan kameran ställas in med rörelsedetektor som skickar information om upptäckt aktivitet.  Enkel installation Installera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned SafeHome-appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt! Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)   Okategoriserade produkter 2,2 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter