Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös övervakningskamera för uthomhusbruk!

SafeHome Wireless IP Camera MP Outdoor

  Art.nr: 187978
 • Anpassad för utomhusbevakning
 • 1280 x 720 upplösning
 • Rörelsedetektor
 • App till din smartphone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Gomore 2016-02-11

  save home har värdelös support men kameran är rätt bra.

  Själva grejen med övervaknings kameror med rörelsedeckare är ju att man vill ha ett meddelande om när det rör sig. Det är fullt möjligt att man ska kunna få både sms och email när kamera registrerar nått. För det hävdar både SAFE HOMEs hemsida och supporten.
  Men man ska tydligen fylla in nånting i programvaran som inte ens kamerautvecklarna verkar veta, för när jag frågar SAFE HOME så ber dom mig att kontakta min internetleverantör om den informationen....what?

  Om vi nu skippar dom utdaterade youtube filmerna SAVE HOME själva så fint har gjort som ändå inte hjälper dig med det du egentligen vill veta ( meddelande om rörelse) Så tog det ändå bara nära 2 arbetsdagar att få 3 kameror att fungera felfritt.

  Har kopplat mina kameror till en app på mobilen och min ipad så jag när jag vill kan kolla om min garageport blev uppbruten för 5 timmar sen när jag låg och sov.
  Rekommenderar att dra sladd till alla kameror och du inte har en mycket bra teckning till rautern, det blir en märkbar fördröjning på bilden annars.

  Alla mina kameror ser mycket bra även i totalt mörker.
  Sjukt prisvärda kameror som jag hade köpt 100 av om Safehome gett bättre instruktioner.
  Kanske kan netonnet klämma ut den informationen från safehome .
  // pryl kunnig 24årig man

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SuperGlue 2013-11-24

  Besviken på bildkvalité

  Knappast så bra bild som man kan tro. Jag tycker att mina billiga D-link ger minst lika bra bild. Eget format på filerna V264 och inte H264. Denna kameran går under några olika namn. Ex Tenvis IP391W-HD. Jag rekommenderar att byta till deras firmware istället. (Även Safehome säger att man kan använda deras firmware) Själv fick jag email alert på motion detection att funka efter att jag la in 1.3.3.3. Nu skall jag byta till deras web gui också. (Uppgraderas på samma sett som fw) Allt hittas på deras forum. Nu när det börjar bli lite kallare blev bilden lite suddig. Såg att det var frost på insidan av glaset. Löste det med att skruva av det, när jag var utomhus, i kylan. Försvann av sig själv då. Kan nämna att nätatapter som ingår, inte är godkänd för utomhusbruk. Jag hade inga problem med att få det trådlösa att funka.

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Eller
  Avbryt
 • macaw64 2013-11-03

  dåligt trådlöst

  Fungerar inte med den trådlösa förbindelsen. Har testat ha router och kamera alldeles intill varandra men får inte igång den trådlösa kommunikationen. Fungerar bara med nätverkskabel mellan kameran och routern. DÅLIGT !!!!!!!

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Eller
  Avbryt
  • maer014 2013-11-20

   Fungerade inte heller trådlöst för mig..

   Trots försök med 2 kameror fick jag aldrig heller de att fungera trådlöst. Andra enheter som jag har fungerar utan problem att koppla upp till mitt trådlösa nätverk men inte denna. Hade också vid flertal tillfällen med den Danska distributören i ärendet. Fick även uppgraderingar av programvaran men det gick aldrig att få till. Om man kopplade in den via tp-kabel så fungerade den, men det var inte intressant.

  • SuperGlue 2013-11-24

   Funkade för mig

   Jag hade inga problem med trådlösa uppkopplingen. Men jag ser att jag behöver en repeter eller liknande, då det är rätt svag signal i sin nuvarade position. Jag rekommenderar starkt att strunta safehomes firmware. Kameran går under andra namn, ex Tenvis IP391W-HD. Jag kör deras firmware och skall byta till deras web gui. Deras forum ligger jag och kollar på. Själv har jag problem med att få email alert att funka tillsammans med motion detection. Fick det att funka med firmware 1.3.3.3.

 • Benn 2013-09-15

  Bra köp, enkel installation!

  Har nu köpt mig 2 st sådana här kameror och dem är suveräna, enkel installation!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MaPe 2013-08-08

  Saknar tilt- och panoreringsfunktion

  Trots att produktbeskrivningen innehåller uppgifter om tilt- och panoreringsmöjligheter saknas detta.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Trådlös övervakningskamera för uthomhusbruk!

Med en trådlös övervakningsgkamera för utomhusbruk kan du hålla koll på din trådgård, garage eller uppfart via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran en upplösning på hela 1280 x 720 (720p) och klarar av att strömma video i hög kvalité. 

Full kontroll

Kameran är utrustad med en infraröd nattlampa som tillåter dig att se vad som händer även om det är mörkt i ute. Dessutom kan kameran ställas in med rörelsedetektor som skickar information om upptäckt aktivitet. 

Enkel installation

Installera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned SafeHome-appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt!

Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)

 

SafeHome SafeHome Wireless IP Camera MP Outdoor 278031-Nordic Trådlös övervakningskamera för uthomhusbruk! Med en trådlös övervakningsgkamera för utomhusbruk kan du hålla koll på din trådgård, garage eller uppfart via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran en upplösning på hela 1280 x 720 (720p) och klarar av att strömma video i hög kvalité.  Full kontroll Kameran är utrustad med en infraröd nattlampa som tillåter dig att se vad som händer även om det är mörkt i ute. Dessutom kan kameran ställas in med rörelsedetektor som skickar information om upptäckt aktivitet.  Enkel installation Installera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned SafeHome-appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt! Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)   Okategoriserade produkter 2,2 5 1699 SEK 1699 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter