Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös övervakningskamera för utomhusbruk!

SafeHome Wireless IP Camera, Outdoor

  Art.nr: 197112
 • Anpassad för utomhusbevakning
 • 640x480 upplösning
 • Rörelsedetektor
 • App till din smartphone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Beardless 2014-06-12

  Stor som en ölburk

  Jag använder kameran för att bevaka carporten, och det funkar den ganska bra till. Den skickar e-post när något rör sig.
  Min första tanke var att installera den innanför ett fönster och filma ut genom det. Men lysdioderna gav ganska mycket reflexer mot fönsterrutan så det gick inte så bra. Nu har jag monterat utomhus.
  Den har en ganska stor kontakt hängande i en sladd. Den ser inte särskilt väderbeständig ut och är för stor att t.ex. dra genom ett hål i en vägg, så jag monterade upp en väderbeständig kopplingsdosa till den.
  Om man köper på postorder kan det vara svårt att avgöra storleken. Den är stor som en ölburk ungefär.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 9019 2014-01-21

  Datorvana

  Som så ofta en översättning som bara gjorts rakt av själva funktionen ok men fungerar inte med Explorer 13 borde stått Använder nu firefox men man missar i valmöjligheter då

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Manualer och dokumentation
Bruksanvisningen

Produktbeskrivning

Med en trådlös övervakningskamera för utomhusbruk kan du hålla koll på din trädgård, uppfart, carport, garage, eller uteplats via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran är vattentät och klarar av att strömma video i en upplösning på 640x480.

Full kontroll

Kameran är utrustad med 30 inbyggda infraröda lysdioder som tillåter kameran att se även i mörker upp till 50m. Dessutom kan kameran ställas in med rörelsedetektor och skickar information om upptäckt aktivitet via e-post eller FTP. 

Enkel installation

Installera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt!

Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)

 

SafeHome SafeHome Wireless IP Camera, Outdoor 278023-Nordic Med en trådlös övervakningskamera för utomhusbruk kan du hålla koll på din trädgård, uppfart, carport, garage, eller uteplats via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran är vattentät och klarar av att strömma video i en upplösning på 640x480. Full kontroll Kameran är utrustad med 30 inbyggda infraröda lysdioder som tillåter kameran att se även i mörker upp till 50m. Dessutom kan kameran ställas in med rörelsedetektor och skickar information om upptäckt aktivitet via e-post eller FTP.  Enkel installation Installera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt! Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)   Okategoriserade produkter 2,5 2 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter