Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Funktionsrika Galaxy Gear med inbyggd kamera

Samsung Galaxy Gear SM-V7000 Lime

  Art.nr: 201023
 • Super AMOLED-skärm
 • Inbyggd kamera
 • Smidig kommunikation
 • Enkelt gränssnitt
 • Bluetooth 4.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • 2014-01-26
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  Den är så nice !

  Köpte som julklapp en varsin till hela familjen och alla är mycket nöjda men klockorna som är anslutna till 3/st. S3 telefoner och 2/st. S4.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-12-09
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  Glatt överraskad Galaxy Gear

  Trodde först att den skulle va klumpig och onödig, men oj va den är bra! Så behändigt med en kamera lätt tillgänglig. Man slipper ta upp telefonen när man får ett mess eller när någon ringer. Batteriet tycker jag håller sig bra. Den är lätt att använda och lära sig. Det är en grej som man inte visste att man behövde, men som man definitivt inte kan vara utan nu. Den är helt enkelt jättebra!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-12-09
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  Bra

  Bra och snygg klocka men är lite jobbigt att hålla upp handleden när man pratar men annars praktiskt skönt att slippa hissa upp telefonen när man är ute och joggar.
  Borde ha bättre ljud och mikrofon när man håller den längre än 30 cm från munnen.

  Dålig med röstinspelning som inte stöder svensk ljud till text.
  Därtill dålig med applikationer och att man inte kan skräddarsy hemskärmen. Förslag till uppgraderingen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-12-04
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  Grym

  Tyckte först att det kändes lite onödigt med bland annat kamera i klocka, men efter att jag haft den nu i några dagar så är det ganska roligt, kanske fortfarande onödigt dock, mest som en kul grej.
  Det jobbigaste är väl att man ska behöva ladda den varje natt, har ca 60% batteri kvar när jag kommer hem, då har jag ju använt den ganska mycket i de 10 timmarna jag vart hemmifrån.
  Detta är ju bland de första smarta klockorna! Så man får ju inte förvänta sig att allt är det bästa man kan få tag på :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Gear

Galaxy Gear hjälper dig att fokusera på vardagens alla uppgifter, se viktig information som nya SMS, E-mail, uppkommande händelser, inkommande och missade samtal direkt på handleden via Galaxy Gear. Läs dina senaste händelser utan att vara tvungen att plocka upp mobilen ur fickan då i som viktiga möten eller vid skolbänken detta kan vara opassande.

Galaxy Gear ger dig även möjligheten att se exakt tid och datum, det går även att byta låt på din Galaxy Gear och bläddra bland alla låtar i ditt musikbibliotek.

 

Kompatibilitet:

OBS: Samsung Galaxy Gear SM-V7000 är kompatibel med alla samsung enheter med Android 4.3 (Jelly Bean).

Samsung Samsung Galaxy Gear SM-V7000 Lime Samsung Galaxy Gear Galaxy Gear hjälper dig att fokusera på vardagens alla uppgifter, se viktig information som nya SMS, E-mail, uppkommande händelser, inkommande och missade samtal direkt på handleden via Galaxy Gear. Läs dina senaste händelser utan att vara tvungen att plocka upp mobilen ur fickan då i som viktiga möten eller vid skolbänken detta kan vara opassande. Galaxy Gear ger dig även möjligheten att se exakt tid och datum, det går även att byta låt på din Galaxy Gear och bläddra bland alla låtar i ditt musikbibliotek.   Kompatibilitet: OBS: Samsung Galaxy Gear SM-V7000 är kompatibel med alla samsung enheter med Android 4.3 (Jelly Bean). Okategoriserade produkter 4,2 4 888 SEK 888 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter