Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmade Galaxy J3 med ökad batterikapacitet

Samsung Galaxy J3 2016 White

  Art.nr: 235249
  • 5" Super AMOLED-skärm
  • Fyrkärnig processor
  • 2600 mAh-batteri
  • 1,5 GB RAM
  • Slimmad och snygg design
  • Max 3 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy J3 2016 är en kvalitativ smartphone som blivit utrustad med en mängd smarta funktioner. Du får bland annat ta del av en 5" Super AMOLED-skärm som kommer se till att du kan spela, kolla på film och läsa tidningen i hög upplösning. Galaxy J3 2016 har också givits en 8MP-kamera samt ett stort batteri på hela 2600 mAh, allt detta tillsammans med en fyrkärnig processor kommer se till att du får en utmärkt mobilupplevelse.

5"-skärm

Nya Galaxy J3 2016 har en nydesignad framsida, vilket lyfter skärmupplevelsen till en ny nivå. Den snyggare, helsvarta ramen på 4,56 mm ger dig en omslutande wide screen-upplevelse. Detta tillsammans med den 5" stora skärmen gör att du på ett behagligt sätt kan använda din telefon för film och spel.

Design

Med en tjocklek på endast 7,9 mm och en bredd på 71,05 mm är Galaxy J3 synbart den mest slimmade och kompakta versionen någonsin. Den har också snyggare ram på bara 4,56 mm, och en greppvänligt rundad form som ligger skönt i din handen.

Ökad batterikapacitet

Nu kan du använd din smartphone längre än tidigare, detta med ett nytt och förbättrat batteri på 2600 mAh. Nästan urladdad? Sänk du batteriförbrukningen med Ultra Power Saving Mode (ultraströmsparläge), och fortsätt använda din telefon som du gjort tidigare.

Smart Manager

Med den interaktiva Smart Manager-appen kan du övervaka och hantera alla viktiga funktioner på enheten genom några enkla tryck. Du får snabb överblick över batteristatus, lagringsutrymme, RAM-användning och säkerhetsstatus – allt på en gång.

Samsung Samsung Galaxy J3 2016 White SM-J320FZWNNEE Samsung Galaxy J3 2016 är en kvalitativ smartphone som blivit utrustad med en mängd smarta funktioner. Du får bland annat ta del av en 5" Super AMOLED-skärm som kommer se till att du kan spela, kolla på film och läsa tidningen i hög upplösning. Galaxy J3 2016 har också givits en 8MP-kamera samt ett stort batteri på hela 2600 mAh, allt detta tillsammans med en fyrkärnig processor kommer se till att du får en utmärkt mobilupplevelse. 5"-skärm Nya Galaxy J3 2016 har en nydesignad framsida, vilket lyfter skärmupplevelsen till en ny nivå. Den snyggare, helsvarta ramen på 4,56 mm ger dig en omslutande wide screen-upplevelse. Detta tillsammans med den 5" stora skärmen gör att du på ett behagligt sätt kan använda din telefon för film och spel. Design Med en tjocklek på endast 7,9 mm och en bredd på 71,05 mm är Galaxy J3 synbart den mest slimmade och kompakta versionen någonsin. Den har också snyggare ram på bara 4,56 mm, och en greppvänligt rundad form som ligger skönt i din handen. Ökad batterikapacitet Nu kan du använd din smartphone längre än tidigare, detta med ett nytt och förbättrat batteri på 2600 mAh. Nästan urladdad? Sänk du batteriförbrukningen med Ultra Power Saving Mode (ultraströmsparläge), och fortsätt använda din telefon som du gjort tidigare. Smart Manager Med den interaktiva Smart Manager-appen kan du övervaka och hantera alla viktiga funktioner på enheten genom några enkla tryck. Du får snabb överblick över batteristatus, lagringsutrymme, RAM-användning och säkerhetsstatus – allt på en gång. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter