Galaxy Note10+ - Samsungs mest kraftfulla mobil

Samsung Galaxy Note10+ (256 GB) Aura Black

  Art.nr: 1009404
 • 6,8” Quad HD+ AMOLED-skärm
 • 12 GB RAM + 256 GB lagring
 • Fyra kameror med VGA ToF-kamera
 • S Pen med inbyggd Bluetooth
 • Arbeta mer effektivt med DeX

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Galaxy Note10+ är framtagen för de högpresterande. De som flyttar gränserna för det förväntade, precis som du. Galaxy Note10+ ger verkligt stora möjligheter i ett kompakt format. Den har en kamera som ger stora kreativa möjligheter och ett batteri som räcker för mer än 24 timmars användning. Den har en stor, nästan heltäckande skärm och såklart S Pen, som gör det möjligt att jobba både snabbt och intuitivt.

Galaxy Note10+ är ett verktyg för arbete och samtidigt en enhet för underhållning: en PC, en spelkonsol, ett anteckningsblock, en bild- och videoredigeringsenhet - Galaxy Note10+ är allt i ett. En telefon för dig som ställer de högsta kraven på din smartphone.

Låt din kreativitet komma fram

Med Note10+ presenterar Samsung ett helt nytt sätt att skapa och tar ett stort steg framåt. Kameran har en bildstabilisering som har utvecklats för att ge stabila bilder även när fotografen rör sig. Vidvinkelkameran täcker 123 grader, vilket är lika mycket som det mänskliga ögat, så att du kan fånga storslagna landskap och hela kompisgänget i ett foto.  Nu kan du även få en bokeh-effekt när du filmar, något som tidigare bara varit möjligt i stillbild, för att på så sätt skapa fokus på det som är viktigt i bilden. Dessutom finns två nya videoredigeringsmöjligheter i nya Note10+, dels en som finns i galleri-appen men det finns även stöd för det mer professionella Adobe Rush. 

Samsung Galaxy Note 10+ med S Pen

Samsung Galaxy Note10+ har fler och mer utvecklade funktioner än Note10, bland annat den nya funktionen Audio Zoom som gör att du kan zooma in ljud, för att få ett så naturligt ljud som möjligt och även skapa en ännu större ljudnärvaro i dina filmer. Note10+ har även utrustats med en ToF-funktion, Time-of-Flight, som betyder att kameran kan mäta avstånd och mått. Kameran är en typ av 3D-kamera som skickar ut en ljuspuls för att mäta exakt avstånd till ett objekt och få kännedom om djupet. Detta kan du till exempel använda dig av för att se om en möbel passar i hemmet, eller en TV på väggen, men även för att skapa mer 3D-effekt i dina foton. Med ToF-kameran kan du skapa ett bokeh-foto där huvudmotivet är i fokus och bakgrunden gradvis blir suddigare med olika effekter av oskärpa.


Samsung Galaxy Note10+ toppar DxOMarks lista

Galaxy Note10+ rakt in på förstaplatsen på DxOMark

Samsung Galaxy Note10+ knep förstaplatsen på DxOMarks topplista (Augusti 2019) över de bästa mobilkamerorna med en total på hela 113 poäng, fördelat på 118 poäng för stillbilder, 99 poäng för selfiekameran och 101 poäng för video.

Genom att få en totalpoäng på 113 poäng i DxOMarks test för mobilkameror blir Samsung Galaxy Note10+ den högst rankade enheten för bildkvalitet, i vår databas. En utmärkt prestanda på alla delar innebär att oavsett om du fotograferar eller filmar kan vara säker på att få enastående resultat från Samsungs senaste flaggskeppsmobil. Fastän poängen liknar Galaxy S10 har Samsung gjort vissa finjusteringar av behandlingsalgoritmerna som har förbättrat bildkvaliteten ytterligare på Note10+.

Note10+ har fått 118 poäng för sina stillbilder, vilket gör att den rankas nummer två i vår databas, bara en poäng ifrån Huawei P30 Pro. Exponeringarna är konsekventa och exakta över ett antal ljusförhållanden, med utmärkta resultat. Note10+ har också ett mycket brett dynamiskt intervall när du tar bilder i mycket ljusa eller förhållanden med höga kontraster, där höjd- och skuggdetaljer är väl bevarade och exponeringen i ansikten är perfekt.

Läs hela recensionen här


Helt ny Samsungprocessor ger grym prestanda

Galaxy Note10+ har fått en helt ny Samsungprocessor som gör att Note10+ är 20% snabbare än Galaxy Note9. Trots den ökade kraften är den ändå strömsnål och batteriet ger mer tid för arbete, skapande och underhållning. Tack vare machine learning räcker batteriet ännu längre, mobilen lär sig hur du använder den och stänger av funktioner som du inte använder, på så vis kan den spara batteritid. Snabbladdningsfunktionen är uppgraderad för att kunna ladda batteriet ännu snabbare, så att du inte behöver vänta längre än nödvändigt på långsam laddning. 

Man med Samsung Galaxy Note10+

Samsung har även uppgraderat Wi-Fi-tekniken i Note10+ till Wi-Fi6 som gör mottagningen mer stabil och upp till 20% snabbare i miljöer där det finns flera Wi-Fi-nät som konkurrerar eller krockar. Note10+ har en grym prestanda som gör mobilen optimal för dig som vill ta ditt mobilspelande till en helt ny nivå. Mobilens prestanda, batteri och Wi-Fi6-anslutning gör att det blir mindre lagg och du får mer tid för spel. 

Stor skärm som täcker 95% av framsidan

Galaxy Note10+ har en skärm med 19:9-format som är både perfekt format för de filmer du tittar på, men även optimalt för att köra flera program samtidigt på skärmen. Trots sin storlek ligger mobilen ändå bra i handen, detta tack vare sin tunna och ergonomiska design. Samsung bryter gränserna för vad som är möjligt för smartphones skärmarna. Note10+ har en skärm som täcker otroliga 95% av mobilens framsida och saknar sensorpanel, det enda som bryter av skärmen är ett litet uttag för selfiekameran. Trots sin stora skärm är mobilen ändå lätt att använda, då Samsung anpassat användargränssnittet helt och hållet efter skärmen. Med de mjukt rundade kanterna ger Note10+ en exklusiv känsla och kommer i två helt nya färger som har ett helt annat skimrande lyster än Samsungs tidigare modeller. 

S Pen med Samsung Galaxy Note 10+

Bli produktiv med S Pen

Med S Pen kommer du kunna arbeta på ett snabbare och mer precist sätt än tidigare. S Pen sitter smidigt i telefonen och genom att bara ta fram den får du tillgång till smarta genvägar till funktioner och program, när pennan är i mobilen laddas den samtidigt. En laddning på bara 40 sekunder ger dig 30 minuters användning. Med inbyggd bluetooth kan du jobba ännu mer effektivt och anteckna utan att ens tända skärmen, du kan till och med anteckna medan du pratar i telefonen eller om det regnar. S Pen ger dig samma känsla som en vanlig penna, anteckna, rita, redigera, markera, skissa, spara, gör om, ändra och stryka. Tack vare att S Pen har bluetooth kan du få ultimat kontroll genom att använda den som en fjärrkontroll till din mobil. Använda den för att ta dina presentationer till nya nivåer, fjärrutlös kameran, spela eller pausa filmklipp. 

Kvinna med Samsung Galaxy Note10+

Arbeta effektivare med Dex

Även DeX har förbättrats ytterligare på Galaxy Note10+. Med en USB-adapter kan du koppla din Note10+ till din dator och kan på så vis arbeta med både din mobil och dator, parallellt på samma skärm. Du kan då enkelt utnyttja både mobilens appar och datorns program och även flytta filer mellan datorn och mobilen, du kan jobba snabbare och mer effektivt än någonsin. Anslut tangentbord och mus via Bluetooth så har du en hel arbetsstation. Jobba effektivt och var som helst. Påbörja ett arbete ute på kundmöte eller i soffan och fortsätt sedan precis där du slutade vid skrivbordet.

Kvinna på flygplan med Samsung Galaxy Note10+

Minne och IP68

Likt Samsungs Galaxy S10 har även Galaxy Note10+ trådlös strömdelning till andra enheter. Mobilen har naturligtvis trådlös laddning, Samsung Pay så att du kan betala enkelt och säkert med dina kort utan att ta fram plånboken och Samsung Knox som skyddar ditt innehåll med fingeravtrycksläsare i skärmen och ansiktsigenkänning. Du kan även känna dig trygg med att mobilen skyddas från yttre påfrestningar som damm och vatten, Galaxy Note10+ har en IP68-klassificering, vilket innebär att den klarar av att vara 30 minuter på ett djup på 1,5 meter vatten och att den även är helt dammtät. Dessutom har mobilen fått ett stort internminne på 12 GB RAM + 256 GB lagring, vilket gör att du har gått om plats för att förvara alla bilder, filmer och dokument. 

I förpackningen

 • Samsung Galaxy Note10+
 • Headset
 • Strömadapter
 • USB-C-kabel
 • USB till USB-C
 • Verktygskit med pincett och pennspetsar för byte av pennspetsar på S Pen
 • SIM-kortsborttagningsverktyg
1009404 Samsung Samsung Galaxy Note10+ (256 GB) Aura Black SM-N975FZKDNEE Galaxy Note10+ är framtagen för de högpresterande. De som flyttar gränserna för det förväntade, precis som du. Galaxy Note10+ ger verkligt stora möjligheter i ett kompakt format. Den har en kamera som ger stora kreativa möjligheter och ett batteri som räcker för mer än 24 timmars användning. Den har en stor, nästan heltäckande skärm och såklart S Pen, som gör det möjligt att jobba både snabbt och intuitivt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Galaxy Note10+ är ett verktyg för arbete och samtidigt en enhet för underhållning: en PC, en spelkonsol, ett anteckningsblock, en bild- och videoredigeringsenhet - Galaxy Note10+ är allt i ett. En telefon för dig som ställer de högsta kraven på din smartphone. Låt din kreativitet komma fram Med Note10+ presenterar Samsung ett helt nytt sätt att skapa och tar ett stort steg framåt. Kameran har en bildstabilisering som har utvecklats för att ge stabila bilder även när fotografen rör sig. Vidvinkelkameran täcker 123 grader, vilket är lika mycket som det mänskliga ögat, så att du kan fånga storslagna landskap och hela kompisgänget i ett foto.  Nu kan du även få en bokeh-effekt när du filmar, något som tidigare bara varit möjligt i stillbild, för att på så sätt skapa fokus på det som är viktigt i bilden. Dessutom finns två nya videoredigeringsmöjligheter i nya Note10+, dels en som finns i galleri-appen men det finns även stöd för det mer professionella Adobe Rush.  Samsung Galaxy Note10+ har fler och mer utvecklade funktioner än Note10, bland annat den nya funktionen Audio Zoom som gör att du kan zooma in ljud, för att få ett så naturligt ljud som möjligt och även skapa en ännu större ljudnärvaro i dina filmer. Note10+ har även utrustats med en ToF-funktion, Time-of-Flight, som betyder att kameran kan mäta avstånd och mått. Kameran är en typ av 3D-kamera som skickar ut en ljuspuls för att mäta exakt avstånd till ett objekt och få kännedom om djupet. Detta kan du till exempel använda dig av för att se om en möbel passar i hemmet, eller en TV på väggen, men även för att skapa mer 3D-effekt i dina foton. Med ToF-kameran kan du skapa ett bokeh-foto där huvudmotivet är i fokus och bakgrunden gradvis blir suddigare med olika effekter av oskärpa. Galaxy Note10+ rakt in på förstaplatsen på DxOMark Samsung Galaxy Note10+ knep förstaplatsen på DxOMarks topplista (Augusti 2019) över de bästa mobilkamerorna med en total på hela 113 poäng, fördelat på 118 poäng för stillbilder, 99 poäng för selfiekameran och 101 poäng för video. Genom att få en totalpoäng på 113 poäng i DxOMarks test för mobilkameror blir Samsung Galaxy Note10+ den högst rankade enheten för bildkvalitet, i vår databas. En utmärkt prestanda på alla delar innebär att oavsett om du fotograferar eller filmar kan vara säker på att få enastående resultat från Samsungs senaste flaggskeppsmobil. Fastän poängen liknar Galaxy S10 har Samsung gjort vissa finjusteringar av behandlingsalgoritmerna som har förbättrat bildkvaliteten ytterligare på Note10+.Note10+ har fått 118 poäng för sina stillbilder, vilket gör att den rankas nummer två i vår databas, bara en poäng ifrån Huawei P30 Pro. Exponeringarna är konsekventa och exakta över ett antal ljusförhållanden, med utmärkta resultat. Note10+ har också ett mycket brett dynamiskt intervall när du tar bilder i mycket ljusa eller förhållanden med höga kontraster, där höjd- och skuggdetaljer är väl bevarade och exponeringen i ansikten är perfekt.Läs hela recensionen här Helt ny Samsungprocessor ger grym prestanda Galaxy Note10+ har fått en helt ny Samsungprocessor som gör att Note10+ är 20% snabbare än Galaxy Note9. Trots den ökade kraften är den ändå strömsnål och batteriet ger mer tid för arbete, skapande och underhållning. Tack vare machine learning räcker batteriet ännu längre, mobilen lär sig hur du använder den och stänger av funktioner som du inte använder, på så vis kan den spara batteritid. Snabbladdningsfunktionen är uppgraderad för att kunna ladda batteriet ännu snabbare, så att du inte behöver vänta längre än nödvändigt på långsam laddning.  Samsung har även uppgraderat Wi-Fi-tekniken i Note10+ till Wi-Fi6 som gör mottagningen mer stabil och upp till 20% snabbare i miljöer där det finns flera Wi-Fi-nät som konkurrerar eller krockar. Note10+ har en grym prestanda som gör mobilen optimal för dig som vill ta ditt mobilspelande till en helt ny nivå. Mobilens prestanda, batteri och Wi-Fi6-anslutning gör att det blir mindre lagg och du får mer tid för spel.  Stor skärm som täcker 95% av framsidan Galaxy Note10+ har en skärm med 19:9-format som är både perfekt format för de filmer du tittar på, men även optimalt för att köra flera program samtidigt på skärmen. Trots sin storlek ligger mobilen ändå bra i handen, detta tack vare sin tunna och ergonomiska design. Samsung bryter gränserna för vad som är möjligt för smartphones skärmarna. Note10+ har en skärm som täcker otroliga 95% av mobilens framsida och saknar sensorpanel, det enda som bryter av skärmen är ett litet uttag för selfiekameran. Trots sin stora skärm är mobilen ändå lätt att använda, då Samsung anpassat användargränssnittet helt och hållet efter skärmen. Med de mjukt rundade kanterna ger Note10+ en exklusiv känsla och kommer i två helt nya färger som har ett helt annat skimrande lyster än Samsungs tidigare modeller.  Bli produktiv med S Pen Med S Pen kommer du kunna arbeta på ett snabbare och mer precist sätt än tidigare. S Pen sitter smidigt i telefonen och genom att bara ta fram den får du tillgång till smarta genvägar till funktioner och program, när pennan är i mobilen laddas den samtidigt. En laddning på bara 40 sekunder ger dig 30 minuters användning. Med inbyggd bluetooth kan du jobba ännu mer effektivt och anteckna utan att ens tända skärmen, du kan till och med anteckna medan du pratar i telefonen eller om det regnar. S Pen ger dig samma känsla som en vanlig penna, anteckna, rita, redigera, markera, skissa, spara, gör om, ändra och stryka. Tack vare att S Pen har bluetooth kan du få ultimat kontroll genom att använda den som en fjärrkontroll till din mobil. Använda den för att ta dina presentationer till nya nivåer, fjärrutlös kameran, spela eller pausa filmklipp.  Arbeta effektivare med Dex Även DeX har förbättrats ytterligare på Galaxy Note10+. Med en USB-adapter kan du koppla din Note10+ till din dator och kan på så vis arbeta med både din mobil och dator, parallellt på samma skärm. Du kan då enkelt utnyttja både mobilens appar och datorns program och även flytta filer mellan datorn och mobilen, du kan jobba snabbare och mer effektivt än någonsin. Anslut tangentbord och mus via Bluetooth så har du en hel arbetsstation. Jobba effektivt och var som helst. Påbörja ett arbete ute på kundmöte eller i soffan och fortsätt sedan precis där du slutade vid skrivbordet. Minne och IP68 Likt Samsungs Galaxy S10 har även Galaxy Note10+ trådlös strömdelning till andra enheter. Mobilen har naturligtvis trådlös laddning, Samsung Pay så att du kan betala enkelt och säkert med dina kort utan att ta fram plånboken och Samsung Knox som skyddar ditt innehåll med fingeravtrycksläsare i skärmen och ansiktsigenkänning. Du kan även känna dig trygg med att mobilen skyddas från yttre påfrestningar som damm och vatten, Galaxy Note10+ har en IP68-klassificering, vilket innebär att den klarar av att vara 30 minuter på ett djup på 1,5 meter vatten och att den även är helt dammtät. Dessutom har mobilen fått ett stort internminne på 12 GB RAM + 256 GB lagring, vilket gör att du har gått om plats för att förvara alla bilder, filmer och dokument.  I förpackningen Samsung Galaxy Note10+HeadsetStrömadapterUSB-C-kabelUSB till USB-CVerktygskit med pincett och pennspetsar för byte av pennspetsar på S PenSIM-kortsborttagningsverktyg Okategoriserade produkter 11576 SEK 11576 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter