Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

8-tums proffsplatta med Allshare Hub på köpet

Samsung Galaxy Note8+Allshare Cast hub

  Art.nr: 197862
  • 8-tums kapacitiv skärm
  • Exynos 4412 Quad-Core processor
  • 16GB lagringsutrymme
  • 2st kameror
  • Allshare Cast Dongle utan extra kostnad

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Erbjudande!

Just idag skickar vi med med Samsung Allshare Cast Dongle så du trådlöst kan få upp skärmbilden och ljudet från din telefon på en extern skärm, såsom din TV. Värde 649 kr.

Samsungs Galaxy Note 8.0 är en mindre surfplatta som är avsedd för multimedia. Titta på film, lyssna på musik, läs en bok eller surfa runt på nätet. Surplattan har utrustats med en fyrkärnig processor för maximal prestanda och tillåter användaren att arbeta med flera saker samtidigt. 

AllShare Play

AllShare Play för samman digitalt innehåll från olika nätverksanslutna enheter i ett integrerat flöde så att du får tillgång till allt från en och samma enhet. Du kan ladda ner foton och filmer, spara dem på minnet och titta på dem senare på din Samsung-TV. AllShare Play fungerar som en portal till webbaserade lagringstjänster där du kan spara och säkerhetskopiera data för extra säkerhet eller delning.
 

Paketet består av följande produkter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Samsung Samsung Galaxy Note8+Allshare Cast hub Erbjudande! Just idag skickar vi med med Samsung Allshare Cast Dongle så du trådlöst kan få upp skärmbilden och ljudet från din telefon på en extern skärm, såsom din TV. Värde 649 kr. Samsungs Galaxy Note 8.0 är en mindre surfplatta som är avsedd för multimedia. Titta på film, lyssna på musik, läs en bok eller surfa runt på nätet. Surplattan har utrustats med en fyrkärnig processor för maximal prestanda och tillåter användaren att arbeta med flera saker samtidigt.  AllShare Play AllShare Play för samman digitalt innehåll från olika nätverksanslutna enheter i ett integrerat flöde så att du får tillgång till allt från en och samma enhet. Du kan ladda ner foton och filmer, spara dem på minnet och titta på dem senare på din Samsung-TV. AllShare Play fungerar som en portal till webbaserade lagringstjänster där du kan spara och säkerhetskopiera data för extra säkerhet eller delning.   Paketet består av följande produkter. Okategoriserade produkter 4,7 3 2990 SEK 2990 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter