Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

En smart tablet som är lätt att ta med sig överallt

Samsung Galaxy Tab 3 Lite Wifi

  Art.nr: 199930
  • 7-tums PLS-skärm
  • 1,2 GHz Dual Core-processor
  • Surfa snabbt med Wi-Fi
  • Smarta kamerafunktioner
  • Fyll din tablet med appar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Tab 3 är en smart tablet som är lätt att ta med sig överallt. Den är tunn i sin klass och du kan utnyttja mer av skärmen tack vara den fysiska hemknappen. Du kan använda dig av kamerans smarta funktioner för att ta bra foton. Denna surfplatta har även en snabb Dual Core-processor som ger dig möjligheten att spela spel, se på filmer, använda appar och surfa med Wi-Fi.

En tablet som är lätt att ta med sig

Samsung Galaxy Tab 3 Lite är 9,7 mm tunn, lätt att ta med sig överallt och den passar perfekt i din hand.

Med Galaxy Tab 3 Lite kan du utnyttja mer av skärmen

Med surfplattans fysiska hemknapp kan du utnyttja 8% mer av skärmen då nedre menyraden försvinner.

Stark och snabb Dual Core-processor

Med en 1,2 GHz Dual Core-processor får du en stark och snabb tablet som ger dig möjligheten att se på filmer, spela spel, använda appar och surfa med Wi-Fi.

Smart kamera med roliga funktioner

Samsung Galaxy Tab 3 Lites kamera är utrustad med smarta funktioner som gör det enkelt och roligt att fota allt från landskap till porträtt.

Fyll din tablet med appar och dela enkelt

Med Samsung Galaxy Tab 3 Lite kan du ladda ner tusentals appar som är framställda just för din tablet. Spara dina bilder och filer i molnet eller dela dem via Samsung Link och ta del av dem genom andra enheter var du än är.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Samsung Samsung Galaxy Tab 3 Lite Wifi SM-T110NDWANEE Samsung Galaxy Tab 3 är en smart tablet som är lätt att ta med sig överallt. Den är tunn i sin klass och du kan utnyttja mer av skärmen tack vara den fysiska hemknappen. Du kan använda dig av kamerans smarta funktioner för att ta bra foton. Denna surfplatta har även en snabb Dual Core-processor som ger dig möjligheten att spela spel, se på filmer, använda appar och surfa med Wi-Fi. En tablet som är lätt att ta med sig Samsung Galaxy Tab 3 Lite är 9,7 mm tunn, lätt att ta med sig överallt och den passar perfekt i din hand. Med Galaxy Tab 3 Lite kan du utnyttja mer av skärmen Med surfplattans fysiska hemknapp kan du utnyttja 8% mer av skärmen då nedre menyraden försvinner. Stark och snabb Dual Core-processor Med en 1,2 GHz Dual Core-processor får du en stark och snabb tablet som ger dig möjligheten att se på filmer, spela spel, använda appar och surfa med Wi-Fi. Smart kamera med roliga funktioner Samsung Galaxy Tab 3 Lites kamera är utrustad med smarta funktioner som gör det enkelt och roligt att fota allt från landskap till porträtt. Fyll din tablet med appar och dela enkelt Med Samsung Galaxy Tab 3 Lite kan du ladda ner tusentals appar som är framställda just för din tablet. Spara dina bilder och filer i molnet eller dela dem via Samsung Link och ta del av dem genom andra enheter var du än är. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter