Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Soundbar med Bluetooth och trådlös subwoofer!

Samsung HW-F450/XE

  Art.nr: 186208
 • Väggmonterbar soundbar
 • Trådlös subwoofer
 • SoundShare
 • Bluetooth
 • HDMI-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • Vispenffs 2014-03-01

  Underbart

  Att ha Bluetooth överföring är helt sjukt underbart. Sitta på toaletten och byta låt från spotify från mobilen...mums.

  Ljudet är kung och jag tror inte att man får nått bättre för detta pris men denna pryl har alla ingångar man kan önska och som sagt. Trådlös!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jumbo65 2014-02-01
  Topp 50 skribent

  Rätt ok

  Lätt att installera en + att den har hdmi in/out .
  Ljudet bir mkt bättre en TVs högtalare....men inte lika bra som en 5.1 bioljud. Den trådlösa sub är smidigt utan kablar går att flytta runt tills att man få den rätta ljudet men fattas lite tryck i den....men godkänn.

  Så ljudet blir super jämför tvs högtalare.....men ska du ha riktigt bra ljud då är 5.1 förstarkare mm som gäller även om denna har en 3d surround den skapar inte samma känsla.

  Bra köp:)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Henkeman 2014-01-28

  Funkar direkt

  Jag befarade att systemet skulle vara struligt att installera på grund av Bluetooth, men det var supersmidigt eftersom jag redan har Samsungs TV och BD-spelare. Enheter hittade varandra automatiskt genom Samsung AnyNet+, och efter man ställt in subwoofer balansen behövs inte längre fjärrkontrollen. Du sköter ljudet från TV-kontrollen. När du stänger av TV så stängs ljudsystemet också ner.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MarilynMan 2013-12-19

  Inte bättre ljud än på tv´n

  Kopplade denna soundbar till en Samsung led-tv från sent 2012.
  Använde mig utav en optisk kabel men ljudet är inte bättre än vad det är i tv´n och det har absolut ingen "bioljudskänsla".
  Har man på ljudet i tv´n samtidigt som i soundbaren så låter det som dom pratar i en burk , möjligt att det går att synka lite bättre om man lägger ned lite arbete på det.

  Eller
  Avbryt
 • PhiiMii 2013-11-17
  Topp 1000 skribent

  Väldigt prisvärd

  Fin design med mäktigt ljud för det här priset.

  Instruktionerna för installationen var dock bedrövlig. Hur som helst kan detta kanske vara till hjälp för andra nybörjare. Koppla HDMI kabeln från BlueRay/DVD:n till Soundbarens HDMI in och från HDMI out till Tv:ns HDMI in 2. Koppla sedan in en optisk kabel mellan Tv:n och Soundbaren (så kopplade jag till min Samsung UE46F5505AKXXE).

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • lusse 2014-04-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Nej, det krävs ingen förstärkare. Man kan enkelt koppla in den via en optiskt kabel till tv. Dock krävs det att er tv då har en utgång för optiskt kabel. // Samuel

   Samuelh 2014-05-26

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 280 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt Subwoofer (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring 3D Sound Plus, Crystal Amplifier Pro, Lip Sync
Bildförbättring 3D Video Passthrough, Deep Colour, xvYCC
Uppspelning
Ljudfiler som stöds MP3, WAV, WMA
Videofiler som stöds -
Bildfiler som stöds -
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Stöd för 3D Ja
3D-funktioner Passthrough
4K-stöd Nej
4K-uppskalning Nej
DVD-uppskalning Nej
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 1st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar -
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
Dimensioner
Bredd 906,0 mm
Höjd 70,0 mm
Djup 45,0 mm
Vikt 2,0 kg
Bredd subwoofer 178mm
Höjd subwoofer 360mm
Djup subwoofer 295mm
Vikt subwoofer 5,5kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, batterier (2xAAA), väggfäste, manual, AUX-label, USB-kabel, teroidformad ferritkärna (för subwooferströmkabel)
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 45,9 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,9 Watt

Produktbeskrivning

Soundbar med Bluetooth och trådlös subwoofer!

Samsung HW-F450 är en slimmad soundbar i kombination med en trådlös subwoofer, som levererar ett riktigt bra ljud. Systemet har utrustats med Bluetooth för möjlighet till trådlös ljuduppspelning från bärbara Bluetooth-enheter samt ett flertal funktioner för ett bättre ljud. Soundbaren har en digital optisk ljudingång för digital ljudanslutning till TV eller annan enhet, för ett bättre ljud, och med HDMI-in- och utgången kan man ansluta soundbaren till en TV samt en DVD, Blu-ray eller spelkonsol. Den trådlösa subwoofern gör att man slipper kabeldragning samt att man får större frihet vad gäller placeringen i rummet, och den väggmonterbara soundbaren ger en snygg installation i rummet.

SoundShare

Med SoundShare* kan man ansluta soundbaren trådlöst till sin Samsung-TV och slippa alla kablar. Man får en ren och snygg lösning utan fula kablar som måste döljas. *SoundShare är kompatibelt med LED-TV från F6475 och uppåt och Plasma-TV F5505 och uppåt, från 2013 års lineup
*SoundShare är kompatibelt med LED-TV och Plasma-TV från E6100 och uppåt, från 2012 års lineup

Trådlös frihet med Bluetooth

Med Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra ljudenheter utrustade med Bluetooth. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

Bra ljud och bild

HW-F450 har utrustats med en mängd ljud- och bildförbättringar, som DTS, Dolby Digital, 3D Sound Plus, Lip Sync, Crystal Amplifier Pro, Deep Colour och Smart Volume. 3D Sound Plus är Samsungs unika ljudprocesseringsteknik som kombinerar den senaste framgången inom ljud, 3D-ljud och horisontalt ljud för att leverera en mer realistisk tredimensionell ljudupplevelse.

Trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med samsung HW-F450 får du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabioljud.

Samsung Samsung HW-F450/XE Soundbar med Bluetooth och trådlös subwoofer! Samsung HW-F450 är en slimmad soundbar i kombination med en trådlös subwoofer, som levererar ett riktigt bra ljud. Systemet har utrustats med Bluetooth för möjlighet till trådlös ljuduppspelning från bärbara Bluetooth-enheter samt ett flertal funktioner för ett bättre ljud. Soundbaren har en digital optisk ljudingång för digital ljudanslutning till TV eller annan enhet, för ett bättre ljud, och med HDMI-in- och utgången kan man ansluta soundbaren till en TV samt en DVD, Blu-ray eller spelkonsol. Den trådlösa subwoofern gör att man slipper kabeldragning samt att man får större frihet vad gäller placeringen i rummet, och den väggmonterbara soundbaren ger en snygg installation i rummet. SoundShare Med SoundShare* kan man ansluta soundbaren trådlöst till sin Samsung-TV och slippa alla kablar. Man får en ren och snygg lösning utan fula kablar som måste döljas. *SoundShare är kompatibelt med LED-TV från F6475 och uppåt och Plasma-TV F5505 och uppåt, från 2013 års lineup *SoundShare är kompatibelt med LED-TV och Plasma-TV från E6100 och uppåt, från 2012 års lineup Trådlös frihet med Bluetooth Med Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra ljudenheter utrustade med Bluetooth. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth. Bra ljud och bild HW-F450 har utrustats med en mängd ljud- och bildförbättringar, som DTS, Dolby Digital, 3D Sound Plus, Lip Sync, Crystal Amplifier Pro, Deep Colour och Smart Volume. 3D Sound Plus är Samsungs unika ljudprocesseringsteknik som kombinerar den senaste framgången inom ljud, 3D-ljud och horisontalt ljud för att leverera en mer realistisk tredimensionell ljudupplevelse. Trådlös subwoofer Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med samsung HW-F450 får du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabioljud. Okategoriserade produkter 4,3 9 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter