Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant soundbar med kraftfull, trådlös subwoofer

Samsung HW-H450/XE

  Art.nr: 203574
 • 290 Watt uteffekt
 • Ljud av högsta kvalitet med Crystal Amplifier Plus
 • Enkel anslutning med HDMI
 • Strömma musik med Bluetooth
 • Trådlös subwoofer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Pautik 2014-08-02
  Topp 500 skribent

  Snygg men inte mycket mer.

  Som rubriken, dessvärre var de inge bra ljud alls i dessa. Det fungerar för att titta på TV men jag skulle rekommendera om man vill ha någon form av hemmabioljud att köpa annat.

  Vi bytte från ett 600:- 5.1 datorsystem mot detta som då kostar 3000:- det var ett riktigt nedköp dessvärre.
  Dålig bas, plastigt ljud. Men snygg iaf!

  Köper ni denna ändå, var noga att använda hdmi eller toslink inkopplingen, vanligt aux utgång var än sämre.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 290 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt Subwoofer (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring 3D Sound Plus, Crystal Amplifier Plus, Equalizer, Smart Volume, TV SoundConnect
Bildförbättring 3D Video Passthrough
Uppspelning
Optisk enhet Nej
Ljudfiler som stöds AAC, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Stöd för 3D Ja
3D-funktioner Passthrough
4K-stöd Nej
DVD-uppskalning Nej
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier Nej
Övriga funktioner Bluetooth för uppkoppling mot telefon
Anslutningar
HDMI-utgångar 0 st
HDMI-ingångar 1st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Dimensioner
Bredd 957,5 mm
Höjd 59,5 mm
Djup 66,5 mm
Vikt 2,2 kg
Bredd subwoofer 175mm
Höjd subwoofer 362mm
Djup subwoofer 295mm
Vikt subwoofer 5,5kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, Ljudkabel, modul för väggmontering, Batteri
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 30,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,5 Watt

Produktbeskrivning

Elegant soundbar med kraftfull, trådlös subwoofer

Möt Samsungs nya HW-H450 - en soundbar som du aldrig sett den tidigare. Tack vare den trådlösa subwoofern får du riktigt bra ljud och en bas som känns i hela kroppen. Den eleganta och diskreta designen gör den dessutom till en inredningsdetalj du inte vill gömma under TV-bänken. Glöm sladdar och njut istället av en trådlös högtalare som både förstärker din TV-upplevelse och som du enkelt kan spela upp musik från via Bluetooth.

Crystal Amplifier Plus

Samsungs egenutvecklade digitala förstärkarteknik heter Crystal Amplifier Plus och ger högklassigt HD-ljud som kompletterar 3D-upplevelsen. Denna innovativa teknik ger dubbelpassig ljudfiltrering som minimerar distorsionen och producerar en kristallklar ljudbild. Nu kan du höra ljudet som det var tänkt att låta.

Enkel att ansluta med HDMI

Utrustad med HDMI-ingång kan HW-H450 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. HW-H450 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.

Soundbaren är också utrustad med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsoll till soundbaren för ett levande och kraftfullt spelljud

Njut av musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. HW-H450 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

USB-ingång för uppspelning av musik

För flexibel uppspelning av media är HW-H450 utrustad med USB-ingång. Här kan man enkelt ansluta ett USB-minnen och spela upp musik med riktigt hög kvalitet!

TV SoundConnect

Förbättra ljudet från din TV utan att ansluta kablar. Din Samsung soundbar kan trådlöst ansluta till din Samsung TV* och utan krångel har du en fylligare, djupare ljudupplevelse som lämpar sig perfekt både till TV- och filmtittande.
*Fungerar endast på utvalda Samsung-apparater med SoundConnect

Trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med HW-H450 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystem

Tänk på att följa anvisningar i manualen för att placera din subwoofer på bästa möjliga ställe!

Samsung Samsung HW-H450/XE HW-H450/XE Elegant soundbar med kraftfull, trådlös subwooferMöt Samsungs nya HW-H450 - en soundbar som du aldrig sett den tidigare. Tack vare den trådlösa subwoofern får du riktigt bra ljud och en bas som känns i hela kroppen. Den eleganta och diskreta designen gör den dessutom till en inredningsdetalj du inte vill gömma under TV-bänken. Glöm sladdar och njut istället av en trådlös högtalare som både förstärker din TV-upplevelse och som du enkelt kan spela upp musik från via Bluetooth.Crystal Amplifier PlusSamsungs egenutvecklade digitala förstärkarteknik heter Crystal Amplifier Plus och ger högklassigt HD-ljud som kompletterar 3D-upplevelsen. Denna innovativa teknik ger dubbelpassig ljudfiltrering som minimerar distorsionen och producerar en kristallklar ljudbild. Nu kan du höra ljudet som det var tänkt att låta.Enkel att ansluta med HDMIUtrustad med HDMI-ingång kan HW-H450 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. HW-H450 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.Soundbaren är också utrustad med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsoll till soundbaren för ett levande och kraftfullt spelljudNjut av musik trådlöstFilmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. HW-H450 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.USB-ingång för uppspelning av musikFör flexibel uppspelning av media är HW-H450 utrustad med USB-ingång. Här kan man enkelt ansluta ett USB-minnen och spela upp musik med riktigt hög kvalitet!TV SoundConnectFörbättra ljudet från din TV utan att ansluta kablar. Din Samsung soundbar kan trådlöst ansluta till din Samsung TV* och utan krångel har du en fylligare, djupare ljudupplevelse som lämpar sig perfekt både till TV- och filmtittande.*Fungerar endast på utvalda Samsung-apparater med SoundConnectTrådlös subwooferMed en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med HW-H450 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystemTänk på att följa anvisningar i manualen för att placera din subwoofer på bästa möjliga ställe! Okategoriserade produkter 2 1 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter