Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tunn smartphone med Super AMOLED pekskärm!

Samsung I9001 Galaxy S Plus Met Black

  Art.nr: 160615
 • 4-tums Super AMOLED pekskärm
 • 5 megapixel kamera
 • 1,4 GHz processor
 • Navigera med GPS
 • 8 GB lagringsutrymme

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

SanDisk MicroSDHC 16GB
(1 st)
 • 16 GB lagring
 • Klass 4
 • Prisvärt

99:-

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Ingsan 2012-03-22

  Bra köp

  Är mycket nöjd med mobilen. Det enda jag har saknat hittills är lampa till kameran. För övrigt är allt ok

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • matrixvamp 2012-02-21

  lätt att använda!

  Mycket enkel och bra mobil. bra för nybörjare.. snabb

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Greger 2011-12-09

  Prisvärd!

  Riktigt prisvärd telefon, är minst lika bra som telefoner som kostar betydligt mer än denna. Enda nackdelen är att man inte har någon kamerablixt eller lampa, men för priset är den en riktig kvalitets mobil!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • hb87 2011-12-03

  Ej för dig med kamerabehov.

  Rent generellt en riktigt trevlig smartphone, men har en kamera som är under all kritik. 5 megapixel hjälper inte mycket när optiken blir lidande. Saknaden av blixt/lampa gör att bilderna blir suddiga eller brusiga vid allt annat än dagsljus. Däremot så är "natt"-läget riktigt bra vid dessa situationer, men kräver däremot en stadig hand och några sekunders väntan innan kortet tas.

  Generellt sett en ganska snabb telefon, men lite då och då tar hemsidorna riktigt lång tid att ladda vilket kan vara frustrerande, men det brukar hjälpa att bara starta om telefonen.

  Plus
  + Snabbheten.
  + Skärmen. Riktigt ljus och skarp, fina färger!
  + Storleken. Alldeles lagom storlek på skärmen. Går till och med utmärkt att kolla på kortare filmer utan problem med den storleken.

  Minus
  - Ljudet i högtalaren känns väldigt lågt när det är ljud runtom, dvs att det kan vara svårt att höra vad personen man pratar med säger.
  - Batteriet. Det laddar ur snabbt för att vara så kraftfullt som de påstår.
  - Storleken. Aningen för stor för att kännas smidig i fickan.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • netonnet2011 2011-12-02

  Bra smartphone med stor skärm!

  Trevlig mobil från Samsung mer stor display. Snabb processor!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Prestanda / Mått
Bildskärm 4-tums kapacitiv Super AMOLED Plus pekskärm
Bildskärmsupplösning 480 x 800 pixlar, 16 miljoner färger
Tangentbord QWERTY-tangentbord på displayen
Processorhastighet 1,4 GHz
Processortyp Scorpion
RAM-minne 512 MB
Internminne 8 GB
Minneskort Stöd för micro SD upp till 32 GB
Mått 122,4 x 64,2 x 9,9 mm
Vikt 119 gram
Mobilnät
Band GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900
UMTS 900, 1900, 2100
3G Ja, upp till 14,4 Mbit/s
4G Nej
SAR-värde Godkänd
Kamera
Kamera Primär: 5 megapixel Sekundär: 0,3 megapixel
Upplösning för stillbilder Primär: 3264 x 2448 pixlar
Upplösning för film 1280 x 720 (HD) @ 30 bps
Funktioner Autofokus, geotaggning, pekzoom, ansiktsigenkänning, leendeigenkänning
Fotolampa/Blixt Nej
Anslutningar
3,5 mm ljudanslutning Ja
Bluetooth v3.0 (A2DP, HSP, HFP m.fl)
HDMI Nej
Synkronisering med PC Ja
USB micro USB 2.0
W-Lan 802.11 a/b/g/n + DLNA
Tjänster
SMS Ja
MMS Ja
GPS Ja, med A-GPS
E-post POP3, SMTP, Microsoft Exchange ActiveSync
Kalender Ja
Videosamtal Ja
Internet Browser Android Webkit
Sociala medier Facebook, Twitter m.fl
Media
FM-radio Ja, med RDS
Mediaspelare MP3, WAV, eAAC+, AC3, FLAC, MP4, DivX, Xvid, WMV, H.264, H.263
Batteri
Batteri 1650 mAh
Passningstid Upp till 750 timmar
Samtalstid Upp till 12 timmar och 50 minuter
Övrigt
Operativsystem Android v2.3 (Gingerbread)
Menyspråk Skandinaviska
Vibrator Ja
Högtalartelefon Ja
Bruksanvisning Skandinaviska
Inkluderade tillbehör Batteri, manual, laddare
Medföljande programvara -

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy S Plus är en tunn smartphone utrustad med en 1,4 GHz processor. På så sätt blir det väldigt användarvänligt för dig att använda det nya operativsystemet från Android (v.2.3 GIngerbread). Du får också en snabb nedladdning upp till 14,4 Mbit/s. En längre batteritid (1650 mAh) får du även med denna enkla smartphone. Exempelvis när du surfar i den snabba webbläsaren eller spelar på mobilen. På så sätt slipper du oroa dig att mobilen dör mitt under ett pågående race i ditt favoritspel.

4-tums Super AMOLED-display
Samsung Galaxy S Plus är utrustad med en riktigt stor pekskärm på hela 4 tum. Detta gör den perfekt för att surfa, se på film och foton m.m. Displayen är en ultratunn Super AMOLED-display vilket är en teknik som ger dig en klarare och färgstarkare bildåtergivning än traditionella mobiltelefonskärmar. Den är även så pass ljusstark att du tydligt allting på displayen trots en solig sommardag.

All kommunikation på en plats - Social Hub
Social Hub samlar alla dina former av kommunikation på en och samma plats. Detta medför att du snabbt kan komma åt all e-post, SMS och MMS. Du kan även ansluta till sociala nätverk eller chattprogram direkt härifrån. Social Hub tar även hand om din kalender och håller den synkroniserad emot t.ex. Outlook eller Google.

Navigera snabbt och lätt med GPS
Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.

Ta skarpa foton med en 5 megapixel kamera
Fota med dess 5 megapixel kamera och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 0,3 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.

Komplettera ditt köp

SanDisk MicroSDHC 16GB
(1 st)
 • 16 GB lagring
 • Klass 4
 • Prisvärt

99:-

Samsung Samsung I9001 Galaxy S Plus Met Black Samsung Galaxy S Plus är en tunn smartphone utrustad med en 1,4 GHz processor. På så sätt blir det väldigt användarvänligt för dig att använda det nya operativsystemet från Android (v.2.3 GIngerbread). Du får också en snabb nedladdning upp till 14,4 Mbit/s. En längre batteritid (1650 mAh) får du även med denna enkla smartphone. Exempelvis när du surfar i den snabba webbläsaren eller spelar på mobilen. På så sätt slipper du oroa dig att mobilen dör mitt under ett pågående race i ditt favoritspel.4-tums Super AMOLED-displaySamsung Galaxy S Plus är utrustad med en riktigt stor pekskärm på hela 4 tum. Detta gör den perfekt för att surfa, se på film och foton m.m. Displayen är en ultratunn Super AMOLED-display vilket är en teknik som ger dig en klarare och färgstarkare bildåtergivning än traditionella mobiltelefonskärmar. Den är även så pass ljusstark att du tydligt allting på displayen trots en solig sommardag.All kommunikation på en plats - Social HubSocial Hub samlar alla dina former av kommunikation på en och samma plats. Detta medför att du snabbt kan komma åt all e-post, SMS och MMS. Du kan även ansluta till sociala nätverk eller chattprogram direkt härifrån. Social Hub tar även hand om din kalender och håller den synkroniserad emot t.ex. Outlook eller Google.Navigera snabbt och lätt med GPS Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.Ta skarpa foton med en 5 megapixel kameraFota med dess 5 megapixel kamera och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 0,3 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal.Android™ operativsystem!Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Okategoriserade produkter 4,2 6 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter