Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tunn smartphone med Super AMOLED pekskärm!

Samsung I9001 Galaxy S Plus Met Black

  Art.nr: 160615
 • 4-tums Super AMOLED pekskärm
 • 5 megapixel kamera
 • 1,4 GHz processor
 • Navigera med GPS
 • 8 GB lagringsutrymme

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

SanDisk MicroSDHC 16GB
(1 st)
 • 16 GB lagring
 • Klass 4
 • Prisvärt

99:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(14 st)

 • 2013-03-02
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  krångel

  har haft den i snart 10 mån. allt oftare så startar den om sig själv eller låser sig. Det man bara kan göra är att starta om eller ta ur batteriet så funkar det ett par dagar igen. Batteriet har man oxå behövt ladda 2 ggr om dagen

  Eller
  Avbryt
 • 2013-02-15
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  Nytt Flaggskepp a lá Samsung

  Supertelefon
  Överträffade mina förväntningar
  Bättre än Samsung s3, mindre och mer lätthanterlig.
  Snabb och lättmanövrerad

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2012-07-13
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  Samsung galaxy S plus

  En väldigt bra mobiltelefon som ser bra ut och är snabb att surfa på. Bra ljudkvalitet och väderprogram!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2012-07-06
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  PRISVÄRD MOBIL

  Den klarar 1.2 m om jag råkar tappa den har gjort det några gånger från den höjden men , hände inget med den bara plasten runtom som blev nån repa på.
  asBRA Mobil
  Prestandan är super för det priset !
  OBS: JAG HADE ALLBODY PLAST PÅ DEN !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2012-05-06
  Recensionen är skriven på Samsung.com

  Lyckat köp

  Har haft telefonen i några dagar nu och är mycket imponerad av den.
  Lättnavigerade och överskådliga menyer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Prestanda / Mått
Bildskärm 4-tums kapacitiv Super AMOLED Plus pekskärm
Bildskärmsupplösning 480 x 800 pixlar, 16 miljoner färger
Tangentbord QWERTY-tangentbord på displayen
Processorhastighet 1,4 GHz
Processortyp Scorpion
RAM-minne 512 MB
Internminne 8 GB
Minneskort Stöd för micro SD upp till 32 GB
Mått 122,4 x 64,2 x 9,9 mm
Vikt 119 gram
Mobilnät
Band GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900
UMTS 900, 1900, 2100
3G Ja, upp till 14,4 Mbit/s
4G Nej
SAR-värde Godkänd
Kamera
Kamera Primär: 5 megapixel Sekundär: 0,3 megapixel
Upplösning för stillbilder Primär: 3264 x 2448 pixlar
Upplösning för film 1280 x 720 (HD) @ 30 bps
Funktioner Autofokus, geotaggning, pekzoom, ansiktsigenkänning, leendeigenkänning
Fotolampa/Blixt Nej
Anslutningar
3,5 mm ljudanslutning Ja
Bluetooth v3.0 (A2DP, HSP, HFP m.fl)
HDMI Nej
Synkronisering med PC Ja
USB micro USB 2.0
W-Lan 802.11 a/b/g/n + DLNA
Tjänster
SMS Ja
MMS Ja
GPS Ja, med A-GPS
E-post POP3, SMTP, Microsoft Exchange ActiveSync
Kalender Ja
Videosamtal Ja
Internet Browser Android Webkit
Sociala medier Facebook, Twitter m.fl
Media
FM-radio Ja, med RDS
Mediaspelare MP3, WAV, eAAC+, AC3, FLAC, MP4, DivX, Xvid, WMV, H.264, H.263
Batteri
Batteri 1650 mAh
Passningstid Upp till 750 timmar
Samtalstid Upp till 12 timmar och 50 minuter
Övrigt
Operativsystem Android v2.3 (Gingerbread)
Menyspråk Skandinaviska
Vibrator Ja
Högtalartelefon Ja
Bruksanvisning Skandinaviska
Inkluderade tillbehör Batteri, manual, laddare
Medföljande programvara -

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy S Plus är en tunn smartphone utrustad med en 1,4 GHz processor. På så sätt blir det väldigt användarvänligt för dig att använda det nya operativsystemet från Android (v.2.3 GIngerbread). Du får också en snabb nedladdning upp till 14,4 Mbit/s. En längre batteritid (1650 mAh) får du även med denna enkla smartphone. Exempelvis när du surfar i den snabba webbläsaren eller spelar på mobilen. På så sätt slipper du oroa dig att mobilen dör mitt under ett pågående race i ditt favoritspel.

4-tums Super AMOLED-display
Samsung Galaxy S Plus är utrustad med en riktigt stor pekskärm på hela 4 tum. Detta gör den perfekt för att surfa, se på film och foton m.m. Displayen är en ultratunn Super AMOLED-display vilket är en teknik som ger dig en klarare och färgstarkare bildåtergivning än traditionella mobiltelefonskärmar. Den är även så pass ljusstark att du tydligt allting på displayen trots en solig sommardag.

All kommunikation på en plats - Social Hub
Social Hub samlar alla dina former av kommunikation på en och samma plats. Detta medför att du snabbt kan komma åt all e-post, SMS och MMS. Du kan även ansluta till sociala nätverk eller chattprogram direkt härifrån. Social Hub tar även hand om din kalender och håller den synkroniserad emot t.ex. Outlook eller Google.

Navigera snabbt och lätt med GPS
Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.

Ta skarpa foton med en 5 megapixel kamera
Fota med dess 5 megapixel kamera och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 0,3 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.

Komplettera ditt köp

SanDisk MicroSDHC 16GB
(1 st)
 • 16 GB lagring
 • Klass 4
 • Prisvärt

99:-

Samsung Samsung I9001 Galaxy S Plus Met Black Samsung Galaxy S Plus är en tunn smartphone utrustad med en 1,4 GHz processor. På så sätt blir det väldigt användarvänligt för dig att använda det nya operativsystemet från Android (v.2.3 GIngerbread). Du får också en snabb nedladdning upp till 14,4 Mbit/s. En längre batteritid (1650 mAh) får du även med denna enkla smartphone. Exempelvis när du surfar i den snabba webbläsaren eller spelar på mobilen. På så sätt slipper du oroa dig att mobilen dör mitt under ett pågående race i ditt favoritspel.4-tums Super AMOLED-displaySamsung Galaxy S Plus är utrustad med en riktigt stor pekskärm på hela 4 tum. Detta gör den perfekt för att surfa, se på film och foton m.m. Displayen är en ultratunn Super AMOLED-display vilket är en teknik som ger dig en klarare och färgstarkare bildåtergivning än traditionella mobiltelefonskärmar. Den är även så pass ljusstark att du tydligt allting på displayen trots en solig sommardag.All kommunikation på en plats - Social HubSocial Hub samlar alla dina former av kommunikation på en och samma plats. Detta medför att du snabbt kan komma åt all e-post, SMS och MMS. Du kan även ansluta till sociala nätverk eller chattprogram direkt härifrån. Social Hub tar även hand om din kalender och håller den synkroniserad emot t.ex. Outlook eller Google.Navigera snabbt och lätt med GPS Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.Ta skarpa foton med en 5 megapixel kameraFota med dess 5 megapixel kamera och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 0,3 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal.Android™ operativsystem!Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Okategoriserade produkter 4,4 14 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter