Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Laserskrivare

Samsung ML-1665

  Art.nr: 137297
  • Från bildskärm till utskrift med en knapptryckning
  • Energisnål
  • Köp till toner (1500sidor) för 639:-

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

USB-kabel medföljer inte.
Kom ihåg att köpa till detta vid köp av ny skrivare

USB-kabel 2.0 1,8m A-B 69:-

Levereras endast med starttoner som räcker till ca 700 sidor. Se under fliken Tillbehör ovan för att köpa till fulla toners.

Från bildskärm till utskrift med en knapptryckning
Med skärmutskriftsfunktionen på ML-1665 - som sitter på skrivarens kontrollpanel - skriver du snabbt och enkelt ut skärmbilden till och med när du inte befinner dig vid datorn. En knapptryckning är allt som krävs. Funktionen skriver ut hela skärmbilden precis som den ser ut på bildskärmen. Håll in knappen i mer än två sekunder för att skriva det senaste aktiverade objektet på bildskärmen. Nu kan du skriva ut vad som helst, när som helst.

Låg ljudnivå
Du ska inte behöva störas när du arbetar. Därför är Samsung ML-1665 extremt tystgående med en bullernivå på endast 49 dBA vid utskrift. Det är mindre än det svaga surret från ett kylskåp! En skrivare som gör sitt jobb medan du gör ditt?

Skriv ut direkt från webben
Samsungs programvara AnyWeb Print är verktyget som underlättar utskriften av webbsidor. Du kan använda ML-1665 för att enkelt markera och dra och släppa material från olika webbsidor till ett separat urklippsfönster i webbläsaren medan du surfar. Det är det enkla sättet att samla, ordna och redigera innehåll och resurser som bara finns på Internet.

Energisnål
I dagens moderna miljömedvetna kontor finns inte plats för energislukande skrivare. Därför har Samsung ML-1665 en lättåtkomlig strömknapp på framsidan så att du kan aktivera energisparläget med en knapptryckning. Behöver du skriva ut? Tryck helt enkelt på knappen igen för att aktivera skrivaren.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Samsung Samsung ML-1665 ML-1665/SEE USB-kabel medföljer inte.Kom ihåg att köpa till detta vid köp av ny skrivareUSB-kabel 2.0 1,8m A-B 69:- Levereras endast med starttoner som räcker till ca 700 sidor. Se under fliken Tillbehör ovan för att köpa till fulla toners.Från bildskärm till utskrift med en knapptryckningMed skärmutskriftsfunktionen på ML-1665 - som sitter på skrivarens kontrollpanel - skriver du snabbt och enkelt ut skärmbilden till och med när du inte befinner dig vid datorn. En knapptryckning är allt som krävs. Funktionen skriver ut hela skärmbilden precis som den ser ut på bildskärmen. Håll in knappen i mer än två sekunder för att skriva det senaste aktiverade objektet på bildskärmen. Nu kan du skriva ut vad som helst, när som helst.Låg ljudnivåDu ska inte behöva störas när du arbetar. Därför är Samsung ML-1665 extremt tystgående med en bullernivå på endast 49 dBA vid utskrift. Det är mindre än det svaga surret från ett kylskåp! En skrivare som gör sitt jobb medan du gör ditt? Skriv ut direkt från webbenSamsungs programvara AnyWeb Print är verktyget som underlättar utskriften av webbsidor. Du kan använda ML-1665 för att enkelt markera och dra och släppa material från olika webbsidor till ett separat urklippsfönster i webbläsaren medan du surfar. Det är det enkla sättet att samla, ordna och redigera innehåll och resurser som bara finns på Internet.EnergisnålI dagens moderna miljömedvetna kontor finns inte plats för energislukande skrivare. Därför har Samsung ML-1665 en lättåtkomlig strömknapp på framsidan så att du kan aktivera energisparläget med en knapptryckning. Behöver du skriva ut? Tryck helt enkelt på knappen igen för att aktivera skrivaren. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter