Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Laserskrivare!

Samsung ML-1670

  Art.nr: 160758
  • Kompakt design
  • 16 sidor i minuten
  • 8,5 sekunder tills första utskrift
  • Energisnål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung lanserar en smidig svartvit laserskrivare som är anpassad för kompakta utrymmen. Skrivarens ynka mått på 341 x 224 x 184 mm (WxDxH) gör den idealisk för hemmakontoret eller företaget där plats kan vara något av ett bekymmer.

I ML-1670 har man valt att inte bara tänka på yttermåtten utan har också gjort skrivaren tyst, energisnål och snabb. Med en första utskrift på mindre än 8,5 och en utskriftshastighet på 16 sidor i minuten slipper du långa väntetider. En perfekt produkt för dig som inte vill att skrivaren ska ta upp hela kontoret men samtidigt inte vill kompromissa på kvalitet eller snabbhet.

Skriv ut med ett enda knapptryck
Med skärmutskriftsfunktionen skriver du snabbt och enkelt ut skärmbilden från den datorn skrivaren är kopplad till, du behöver inte ens sitta vid datorn. Detta bara genom att trycka på knapp som är lokaliserad på skrivarens kontrollpanel.

Låg ljudnivå
ML-1670 är extremt tystlåten. Med en ljudvolym på endast 49dBA vid utskrift låter den till och med mindre än ett vanligt kylskåp i drift.
Samsung Samsung ML-1670 ML-1670/SEE Samsung lanserar en smidig svartvit laserskrivare som är anpassad för kompakta utrymmen. Skrivarens ynka mått på 341 x 224 x 184 mm (WxDxH) gör den idealisk för hemmakontoret eller företaget där plats kan vara något av ett bekymmer. I ML-1670 har man valt att inte bara tänka på yttermåtten utan har också gjort skrivaren tyst, energisnål och snabb. Med en första utskrift på mindre än 8,5 och en utskriftshastighet på 16 sidor i minuten slipper du långa väntetider. En perfekt produkt för dig som inte vill att skrivaren ska ta upp hela kontoret men samtidigt inte vill kompromissa på kvalitet eller snabbhet.Skriv ut med ett enda knapptryckMed skärmutskriftsfunktionen skriver du snabbt och enkelt ut skärmbilden från den datorn skrivaren är kopplad till, du behöver inte ens sitta vid datorn. Detta bara genom att trycka på knapp som är lokaliserad på skrivarens kontrollpanel. Låg ljudnivåML-1670 är extremt tystlåten. Med en ljudvolym på endast 49dBA vid utskrift låter den till och med mindre än ett vanligt kylskåp i drift. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter