Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hemmabioprojektor!

Sanyo PLV-Z700

  Art.nr: 118071
- Upp till 300 tum bild- Fläktljud på endast 21 dB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sanyo har lösningar som lever upp till kundernas önskemål om att skapa sig en biografmiljö i hemmets vrå och med PLV-Z700 lyfts hemmabiografupplevelsen även in i den digitala filmåldern med Full HD-kvalitet.

Med kontrastförhållande på 10 000:1, ljusstyrka på 1200 ANSI Lumen och fläktljud på endast 21 dB (eco mode). På grund av den reducerade ljudnivån kan även filmens stillsammare och tystare scener avnjutas ostört.

Lampgaranti: 1 år eller 1000 timmar, vilket som uppnås först.

OBS! Endast engelsk bruksanvisning
Sanyo Sanyo PLV-Z700 PLV-Z700 Sanyo har lösningar som lever upp till kundernas önskemål om att skapa sig en biografmiljö i hemmets vrå och med PLV-Z700 lyfts hemmabiografupplevelsen även in i den digitala filmåldern med Full HD-kvalitet. Med kontrastförhållande på 10 000:1, ljusstyrka på 1200 ANSI Lumen och fläktljud på endast 21 dB (eco mode). På grund av den reducerade ljudnivån kan även filmens stillsammare och tystare scener avnjutas ostört. Lampgaranti: 1 år eller 1000 timmar, vilket som uppnås först.OBS! Endast engelsk bruksanvisning Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter