Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörlurar med mikrofon och fjärrkontroll för Samsung Galaxy

Sennheiser MM 30G - Black

  Art.nr: 201118
 • Fjärrkontroll för styrning av musik och samtal
 • Mikrofon
 • Anpassade för Samsung Galaxy enheter
 • Stänger ute oljud
 • Hög komfort och perfekt passform

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Delton 2015-04-08

  Bra hörlurar med utmärkt mic!

  Nu har jag haft de här hörlurarna i snart 1 månad. Jag var ute efter ett par hörlurar (helst Sennheiser) för jag tycker alltid de levererar bra kvalitet) med främst bra mic eftersom jag pratar i telefon dagligen och länge.
  Personen man pratar med hör en bra och man kan lätt svara genom att trycka på knappen i mitten. Den är lite större än höj och sänk och svårt att trycka fel.

  Ljudet är balanserat och bra tycker jag. Det finns säkert mycket bättre lurar att få tag på men om man inte vill lägga ner en förmögenhet på ett par in-ear lurar så tycker jag detta är ett mycket bra val.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ehsan79 2014-09-17

  Riktig bra ljud

  +Funkar perfekt med Samsung Galaxy S4 enhet . kontroll funkar med alla spelaren på mobilen samt med samtal .

  +Mic är riktig bra man hörs väldig klar
  ¨
  +ljudet är otrolig bra .bra diskant samt väldig fin bas l

  +Längden på kabel är perfekt

  +sitter väldig bra i öronen dem ramlar inte av så lätt

  -kabeln är lite klen tycker jag den kommer nog gå sönder rätt så lätt .

  -ej trassel fri kabel.

  -önskar det va lite billigare

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag undrar hur bra den fungerar med andra android telefoner? T.ex. Sony?

  ljudlig 2014-06-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Den har 3,5mm plugg så den fungerar med alla enheter som har en sådan ljudutgång, exempelvis de flesta mobiltelefoner

   10000meter 2014-06-16
  • Jag kör den på en Sony Z1. Funkar bra. Kört den på en Samsung, Ipad, Laptop och funkat bra.

   Bedozo 2015-01-06

Produktbeskrivning

Hörlurar med mikrofon och fjärrkontroll för Samsung Galaxy

Sennheiser MM 30G ger dig full kontroll över dina Samsung Galaxy enheter och tillåter Samsung Galaxy användare att maximera de funktioner och ljudfunktioner som återfinns i Galaxy telefoner och surfplattor.

Den smarta in-line fjärrkontrollen med mikrofon ser till att du enkelt kan höja och sänka volymen. Du kan också besvara inkommande samtal så att du slipper ta upp mobilen ur fickan för att prata.

Högkvalitativa komponenter och imponerande design

Din favoiritmusik får en rejäl skjuts med högkvalitativa, dynmaiska högtalare som tillsammans med den smarta designen lämpade perfekt för alla olika örongångar leverar otroligt bra ljud. Med perfekt passform och perfekt ljudbild kommer du villja lyssna på musik hela dagen lång. Den smarta designen stänger också ute ljud från omgivningen och ser till att du inte stör andra om du vill spela högt. Perfekt när man pendlar eller arbetar i kontorslandskap.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sennheiser Sennheiser MM 30G - Black 506075 Hörlurar med mikrofon och fjärrkontroll för Samsung GalaxySennheiser MM 30G ger dig full kontroll över dina Samsung Galaxy enheter och tillåter Samsung Galaxy användare att maximera de funktioner och ljudfunktioner som återfinns i Galaxy telefoner och surfplattor.Den smarta in-line fjärrkontrollen med mikrofon ser till att du enkelt kan höja och sänka volymen. Du kan också besvara inkommande samtal så att du slipper ta upp mobilen ur fickan för att prata.Högkvalitativa komponenter och imponerande designDin favoiritmusik får en rejäl skjuts med högkvalitativa, dynmaiska högtalare som tillsammans med den smarta designen lämpade perfekt för alla olika örongångar leverar otroligt bra ljud. Med perfekt passform och perfekt ljudbild kommer du villja lyssna på musik hela dagen lång. Den smarta designen stänger också ute ljud från omgivningen och ser till att du inte stör andra om du vill spela högt. Perfekt när man pendlar eller arbetar i kontorslandskap. Okategoriserade produkter 4 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter