Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Resehörlur med aktiv brusreducering och bluetooth!

Sennheiser MM 550-X Travel

  Art.nr: 182565
 • Trådlöst ljud i hög kvalitet tack vare apt-X
 • 8 timmars batteritid
 • TalkThrough
 • Mikrofon och kontroll direkt på öronkåpan
 • Flygadapter och skyddande reseväska medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • SpaceLord 2013-08-23

  Lyckad produkt från Sennheiser

  Otroligt lättanvända och enkelt att komma igång. Funkar grymt bra att kolla film med ipad och noisegard påslagen (t o r gran canaria).

  Musik är helt fantastiskt och bra att man kan köra med sladd om man vill istf bluetooth.

  Ganska dyra dock....

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • nimos 2013-08-22

  Bra ljud men dålig bluetooth.

  Ljudet är riktigt klart, håller mycket hög nivå dock går det inte spela några högre volymer. Passformen är perfekt, sköna och lätta. Kopplade ihop hörlurarna mot min Iphone S4, fungerade riktigt dåligt. Det hackade och strulade hela tiden. Testade mot Samsung S2, fungerade 95 % problemfritt. Brusreduceringen fungerade okej. Utifrån det vet jag inte om det är mobilen som brister, Iphone är känd för sin dåliga bluetooth. Priset hade varet okej om bluetooth fungerade och om det gick att spela högre.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Roban 2013-04-12

  Sennheiser MM 550-X Travel

  jag tycker det är fantastik fint ljud och man hör tydligt bra i dom när man lyssnar på musik och prata i mobiltelefonen kristall klar ljud o rent och fint PS jag är mycket nöjd med denna köpet dom här använder jag väldigt mycket. Tack

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 107 dB
Impedans 100 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, aptX, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Li-Ion
Batterikapacitet 0 mAh
Batteritid 8,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddning Via USB till vägguttag (medföljer), Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 3 timmar
Dimensioner
Vikt 179 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör USB väggladdare för USA, Europa, UK and Australien, plus USB-laddkabel, flygplansadapter, 3.5mm till 6.35mm adapter, 3.5mm ljudkabel, förvaringsväska, quick set-up guide, bruksanvisning
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sennheiser MM 550-X Travel

MM 550-X Travel ger resenärer en upplevelse av första klass, med bästa tänkbara kvalitet och bekvämlighet med dessa trådlösa headset med bluetooth. Hörlurarna passar lika bra för att lyssna på din favoritmusik på resande fot, som till att spela spel eller titta på film i din iPad, iPhone eller Android-enhet. Med MM 550-X Travel får du ljud i högsta CD-kvalitet från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Med bluetooth A2DP slipper du krångla med sladdar, och räckvidden är upp till tio meter!

NoiseGard ™ 2,0

För att du ska slippa bli störd av omgivningens buller och brus, har MM 550-X Travel utrustats med NoiseGard ™ 2,0 aktiv brusreducering, perfekt på de långa flyg- eller tågresorna!  De har även dynamisk basåtergivning för SRS Labs nya SRS WOW HD-teknik, för ett rikt, högre ljud med bättre tydlighet och en starkare bas. Med sina extra stora, vadderade öronkåpor, erbjuder MM 550-X TRAVEL de musikälskande resenärerna en oas med lugn i bullriga miljöer för oavbruten, kristallklar musik och telefonsamtal.

Fjärrkontroll på öronkåpan

På utsidan av ena öronkåpan har MM 550-X Travel smarta knappar för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Du kan spela, pausa, byta spår och sköta volymen. Du växlar snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal med bara ett knapptryck.

TalkThrough

Med en knapptryckning slår du på TalkThrough, som aktiverar en extern mikrofon så att du kan prata med medpassagerare eller flygplanspersonalen utan att ta av dig hörlurarna. Mikrofonen sitter utanpå hörlurarna och den fångar upp ljud i din närmaste omgivning. Störande bakgrundsljud filtreras elektroniskt bort så att du hör personens röst klart utan störningar.

Batteri och laddning

Det medföljer ett uppladdningsbart batteri i MM 550-X Travel som redan sitter i vid köp, så det är bara att plugga in laddaren direkt! Du laddar hörlurarna med den medföljande väggladdaren som har kontakter som passar både i Europa, USA, Storbritannien och Australien. Laddtid är tre timmar, vilket räcker till 8/10 timmars lyssning (med/utan NoiseGard™) med bluetooth. Samtalstid utan brusreduceringen är hela 20 timmar. Skulle mot förmodan batterierna ta slut kan du ansluta den medföljande 3,5mm-kabeln i hörlurarna och din telefon/musikspelare och använda MM 550-X Travel med sladd istället för bluetooth. På så sätt riskerar du aldrig bli strandsatt utan musik på dina resor!

Medföljande tillbehör

 • USB väggladdare för USA, Europa, UK and Australien
 • USB-laddkabel
 • Flygplansadapter
 • 3.5mm till 6.35mm adapter
 • 3.5mm ljudkabel 
 • Förvaringsväska
 • Quick set-up guide
 • Bruksanvisning

Sennheiser Sennheiser MM 550-X Travel 504515 Sennheiser MM 550-X Travel MM 550-X Travel ger resenärer en upplevelse av första klass, med bästa tänkbara kvalitet och bekvämlighet med dessa trådlösa headset med bluetooth. Hörlurarna passar lika bra för att lyssna på din favoritmusik på resande fot, som till att spela spel eller titta på film i din iPad, iPhone eller Android-enhet. Med MM 550-X Travel får du ljud i högsta CD-kvalitet från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Med bluetooth A2DP slipper du krångla med sladdar, och räckvidden är upp till tio meter! NoiseGard ™ 2,0 För att du ska slippa bli störd av omgivningens buller och brus, har MM 550-X Travel utrustats med NoiseGard ™ 2,0 aktiv brusreducering, perfekt på de långa flyg- eller tågresorna!  De har även dynamisk basåtergivning för SRS Labs nya SRS WOW HD-teknik, för ett rikt, högre ljud med bättre tydlighet och en starkare bas. Med sina extra stora, vadderade öronkåpor, erbjuder MM 550-X TRAVEL de musikälskande resenärerna en oas med lugn i bullriga miljöer för oavbruten, kristallklar musik och telefonsamtal. Fjärrkontroll på öronkåpan På utsidan av ena öronkåpan har MM 550-X Travel smarta knappar för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Du kan spela, pausa, byta spår och sköta volymen. Du växlar snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal med bara ett knapptryck. TalkThrough Med en knapptryckning slår du på TalkThrough, som aktiverar en extern mikrofon så att du kan prata med medpassagerare eller flygplanspersonalen utan att ta av dig hörlurarna. Mikrofonen sitter utanpå hörlurarna och den fångar upp ljud i din närmaste omgivning. Störande bakgrundsljud filtreras elektroniskt bort så att du hör personens röst klart utan störningar. Batteri och laddning Det medföljer ett uppladdningsbart batteri i MM 550-X Travel som redan sitter i vid köp, så det är bara att plugga in laddaren direkt! Du laddar hörlurarna med den medföljande väggladdaren som har kontakter som passar både i Europa, USA, Storbritannien och Australien. Laddtid är tre timmar, vilket räcker till 8/10 timmars lyssning (med/utan NoiseGard™) med bluetooth. Samtalstid utan brusreduceringen är hela 20 timmar. Skulle mot förmodan batterierna ta slut kan du ansluta den medföljande 3,5mm-kabeln i hörlurarna och din telefon/musikspelare och använda MM 550-X Travel med sladd istället för bluetooth. På så sätt riskerar du aldrig bli strandsatt utan musik på dina resor! Medföljande tillbehör USB väggladdare för USA, Europa, UK and Australien USB-laddkabel Flygplansadapter 3.5mm till 6.35mm adapter 3.5mm ljudkabel  Förvaringsväska Quick set-up guide Bruksanvisning Hörlurar & Headset 4,3 3 2939 SEK 2939 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset