Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

The Momentum - modernt ljud möter lyxig design

Sennheiser Momentum Over-ear - Black

  Art.nr: 188329
 • Högpresterande neodymmagneter
 • Minimalistisk men lyxig design
 • Löstagbar kabel
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • 16-22 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • JowieG 2014-03-31

  Väldigt bra o lyxig lur men ev lite dyr

  Väldigt fint o välpaketerad med en lyxig känsla redan när man ser the case som lurarna kommer i. Bra passform o lyxig känsla även där. Riktigt bra ljud som blir bättre ju mer "inspelade" de blir, däremot inget supermarkant som gör att jag tycker priset är lite väl högt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gnisten 2014-01-06

  Fantastiska lurar!

  Låter nästan lika bra som mina HD600! Lite mindre tydliga men bättre bas. Underbara vardagslurar på resan, eller när man inte vill störa sin omgivning. Sitter skönt. Bra köp!

  Eller
  Avbryt
 • jaan 2014-01-04

  Bättre än ON-Ear Momentum

  Svarta väldigt fina .
  Och jag har lyssnat några dagar och jämfört med On-Ear (röda köpta i november) Som också lät förvånande bra.
  Denon AH-D600 Som faktiskt bara lät bättre och bättre.
  Men:
  Sennheiser Momentum Over-Ear
  Är helt enkelt det perfekta valet för dom passar ALLA ljudmässigt.
  Och gör dom inte det så är det bara för att personen ifråga är avundsjuk eller har vant sig vid skränigt skräp ljud från....låt oss säga andra märken.
  Jag skulle kunna säga många.
  Men jag ger inte full pott på kvalitet och användbarhet, för att det blev lite varmt om öronen efter en tid och trotts sin lätthet så kändes dom mitt på huvudet efter ett tag (några timmar).
  Storleken över örat var en annan sak som drar ner betyget, allt för liten för att passa alla.
  Varför så små ?
  Och att sladd kontrollen endast är anpassade för Ipod, Iphone, Ipad.
  Finns det bättre ?
  JA !
  Öppna hörlurar.
  Men knappast som är slutna, möjligen likvärdiga men då dyrare.
  Jämfört med Denon AH-D600 (slutna) så var dom i mitt tycke sämre, men dessa är både dyrare(Samma från England) och sitter mycket bättre vid lång lyssning trotts dubbla vikten.
  Denon's bas är lätt att vänja sig vid, då det blir mera högtalar känsla.
  Men Momentum är verkligen underbart ljud i, så pröva i butik innan du köper.
  Båda Sennheiser Momentum är i mitt tycke finare att titta på och lyssna på än att bära under lång tid.
  Men dessa passar kanske dig som handsken och jag lovar att ljudet gör det.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • RonnyL 2013-09-08

  En dröm för öronen!

  Köpte dessa lurar efter mycket letande efter några lurar som kunde ersätta mina sennheiser 580 jubilée, dessa gjorde mig inte besviken, är självklart olika ljudbild mellan slutna och öppna lurar, men över lag sitter dessa momentum perfekt, klar och nyanserad ljudbild med snärtig men inte överdriven bas. Har otrolig mellanregister och mjuk men tydlig diskant. De kräver heller inte lika mkt av förstärkaren som större lurar typ 650 och 580, så mobilen och mp3 funkar utmärkt, samt datorn.Kan använda dom i timmar utan få ont av tryck, otroligt välbyggda, samt själva asken samt fodralet är väldigt påkostat för det priset. OBS: om ni vet med er att ni har modell större öron än vanligt ska nog välja ''on ear'' momentum eller andra lurar. har haft dom i några månader nu, och är väldigt nöjd, man tror att de har brusreducering för nästan inga yttre ljud hörs är ett plus i kanten

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign Over-the-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,40 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 16 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 110 dB
Impedans 18 Ohm
Maximal ineffekt 200mW
Dimensioner
Vikt 190 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Bärväska, 6,3 mm adapter, kabel med fjärrkontroll och mikrofon (1,4 m), standard ljudkabel (1,4 m) och bruksanvisning
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sennheiser Momentum - Black

Om du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet.

Less is more

Momentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar i läder som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil. 

Ljud

Sennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.

Fjärrkontroll och mikrofon

Kablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg.

Medföljande tillbehör

- Bärväska
- 6,3 mm adapter
- Kabel med mikrofon och fjärrkontroll
- Standard audiokabel
- Manual

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sennheiser Sennheiser Momentum Over-ear - Black 505760 Sennheiser Momentum - BlackOm du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet.Less is moreMomentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar i läder som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil. LjudSennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.Fjärrkontroll och mikrofonKablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg.Medföljande tillbehör- Bärväska- 6,3 mm adapter- Kabel med mikrofon och fjärrkontroll- Standard audiokabel- Manual Okategoriserade produkter 4,8 4 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter