Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Modernt ljud möter lyxig design

Sennheiser Momentum Over-ear - Brown

  Art.nr: 188327
 • Högpresterandeneodymmagneter
 • Minimalistisk men lyxig design
 • Löstagbar kabel
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • 16-22 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Valueline 3.5 mm splitter-ljudkabel
(2 st)
 • Hörlurssplitt
 • Dela musik från en ljudenhet till två hörlurar
 • 1 x 3,5mm-kontakt hane

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • pjonko 2015-01-18

  Toplur

  Har ägt lite olika lurar förut, men haft mina sennheiser HD-25 som stadig kompanjon under åren. Dels för de är så lätta och sen har man kunnat byta yta alla delar om de gått sönder. Har alltid dock haft en komfortkonflikt med mina gamla lurar. Men med dessa lurar så är det ett minne blott sitter väldigt skönt, måste dock låta dom sitta på skallen några timmar för att dom skulle bli lite mer böjliga. Sen ljudet, fantastisk till det pris som var under mellandagarna, 1590:- är ett kap. Väldigt neutrala i ljudet och speglar ljudets rätta klang utan att förvränga det med baskladd. Enda minus är den klumpiga kontrollen till play/stop och volymknapparna. Helt klart ett värt köp!

  Eller
  Avbryt
 • fungen 2015-01-02

  Kvalitetsljud!

  Är mycket nöjd med hörlurarna, de låter helt fantastiskt i förhållande till priset. Klart, detaljerat, krispigt ljud med en snärtig bas. Dock har som tidigare nämnts hörlurarna relativt små kåpor så jag rekommenderar att man testar dem i butik först. Har normalstora öron och på mig sitter de perfekt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Trenne 2014-01-26

  Riktigt bra ljud

  Dem här lurarna har riktigt bra ljud. Lätta att driva, blir bra volym direkt ur telefon. Med hörlursförstärkare imellan blir ljudet ännu bättre. Lyssnar mest på rock och metall och det passar dem väldigt bra till. Kåporna är är lite små. Så har du stora öron bör du pröva dem först. Ska du köpa dem här så tänk på källmaterialet, dem förtjänar bättre än taskiga mp3 filer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Klomasken 2013-11-22

  Bra köp, men onödig förvaringsväska

  Hörluren håller mycket hög kvalité. Är också mycket nöjd med ljudet. Den lyxiga förvaringsväskan kändes dock helt onödig. Den tar bara upp plats. Den kastade jag direkt. Slängde även (källsorterat förstås) den medföljande hörlurskabeln för iPhone eftersom jag inte äger en iPhone. Denna hörlurskabel fungerar endast för iPhone. Det hade varit bra för miljön om man hade kunnat välja bort väskan och hörlurskabeln för iPhone redan innan köp. Då hade priset också blivit lägre. Ska tilläggas att den andra hörlurskabeln som medföljer inte har någon kontrollknapp i aluminium. Det är ingen nackdel enligt mig, då det är irriterande med en metallklump som dinglar och tynger ner hörluren. Ofta är det enkla det bästa.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jasjin 2013-09-20

  Kvalitetshörlurar

  Riktigt bra hörlurar till rimligt pris. Passar kanske inte om har riktigt stora öron

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign Over-the-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,40 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 16 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 110 dB
Impedans 18 Ohm
Maximal ineffekt 200mW
Dimensioner
Vikt 190 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Bärväska, 6,3 mm adapter, kabel med fjärrkontroll och mikrofon (1,4 m), standard ljudkabel (1,4 m) och bruksanvisning
Färg Brun

Produktbeskrivning

Sennheiser Momentum - Brown

Om du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet.

Less is more

Momentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar i läder som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil. 

Ljud

Sennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.

Fjärrkontroll och mikrofon

Kablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg.

Medföljande tillbehör

- Bärväska
- 6,3 mm adapter
- Kabel med mikrofon och fjärrkontroll
- Standard audiokabel
- Manual

Komplettera ditt köp

Valueline 3.5 mm splitter-ljudkabel
(2 st)
 • Hörlurssplitt
 • Dela musik från en ljudenhet till två hörlurar
 • 1 x 3,5mm-kontakt hane

49:-

Sennheiser Sennheiser Momentum Over-ear - Brown 505630 Sennheiser Momentum - BrownOm du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet.Less is more Momentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar i läder som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil.  LjudSennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.Fjärrkontroll och mikrofonKablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg.Medföljande tillbehör- Bärväska- 6,3 mm adapter- Kabel med mikrofon och fjärrkontroll- Standard audiokabel- Manual Okategoriserade produkter 4,6 5 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter