Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativa, trådlösa hörlurar från Sennheiser!

Sennheiser RS180

  Art.nr: 163048
 • Kleer-teknik för trådlöst ljud
 • Smart laddning
 • Neodymium-magneter
 • Balans- och nivå-kontroller
 • Anslut upp till fyra par hörlurar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(16 st)

 • Karlsson74 2014-10-27

  Bästa trådlösa hörluren

  RS180 är min andra trådlösa lur sedan ifjol. Gjorde "misstaget" att satsa på AKG K935 som tyvärr inte alls höll måttet vad gäller byggkvalitet. RS180 både fungerar bra och känns robusta. Dessutom sitter de väldigt behagligt på huvudet och runt öronen. De är inte helt täta vilket är rätt skönt när man vill kunna höra sin sambo/barn ropa...

  Ska ni ha trådlösa lurar satsa på dessa eller prisnivån högre. Ingen mening att lägga mindre.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Matheew 2014-02-28

  Bra hörlurar för hemmaanvändaren

  Jag köpte dessa lurar i hopp om att finna trådlösa sådana som jag kunde använda vid musiklyssnande och filmtittande från soffan, då min lägenhet ej tillåter hemmabiosystem.

  Hörlurarna är gedigna och Sennheiser snålar inte med tillbehören och produkten är väl förpackad. De är bekväma att ha på sig och kåporna täcker hela öronen. När det kommer till ljudkvalité så räcker det säkert för den genomsnittliga användaren men inte för audiofilen. Jag har sedan innan ett par Shure 940-e med en högkvalitativ hörlursförstärkare, därav hade lurarna mycket att leva upp till.

  Ja, dessväre för mycket. Ljudet är bra för att vara trådlösa hörlurar men kan inte mäta sig med trådade hörlurar i samma prisklass kombinerat med en bra DAC eller ett bra ljudkort. Ljudet känns nämligen platt och man får inte det trycker som i varje fall jag kräver utav ett par hörlurar i den här prisklassen.

  Rekommenderar jag produkten? Är du en person som behöver ett par trådlösa hörlurar men inte lägger mycket vikt i hur hörlurarna återberättar bas, diskant och mellanregister? Isåfall, ja. Är du den där audiofilen som kräver maffigt ljud och mycket godafrekvensomfång? Isåfall, nej.

  Eller
  Avbryt
 • serocplus 2014-01-29

  Sennheiser RS180

  Enda negativa är knapparna för inställning på hörlurarna som är gjorda för barnhänder dvs alldeles för små. Annars mkt bra ljud, väldigt sköna att bära och bra räckvidd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Buskas 2013-12-06

  Mycket bra!!!!!!

  Använder dom på jobbet ca. 5-7 timmar varje dag. Sitter skönt och är lätta att bära. Dom lättar upp vardagen mycket med sitt härliga ljud. Måste även berömma Netonnet för deras service. Lurarna stendog och jag skickade tillbaks dom för en garantireparation en söndag. Fick ett par nya redan på onsdagen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sigge 2013-10-16

  Bra ljud

  Bra saker: Räckvidd, ljud samt att de är sköna att bära.
  Lite dåliga saker: Knapparna för volym, av/på och balans sitter tätt tillsammans på ena kåpan, svårt att hitta rätt med fingrarna.
  Lite "plastig" känsla.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Vad ingår de för garanti när man köper dessa hörlurar?

  tobbe628 2013-02-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Enligt uppgift så lämnar Shennheiser 2 års garanti på Sennheiser MM 450-X Travel.

   Neogohst 2013-03-10

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, öppna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 18 Hz
Frekvensomfång till 21000 Hz
Räckvidd 100 meter
Känslighet 110 dB
Impedans 32 Ohm
Batteritid 24,00 timmar
Batterier 2 st AAA-batterier
Dimensioner
Vikt 204 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Sändare/dockningsstation, ljudkabel, RCA-kabel, 3,5mm / 6,3 mm adapter, 2 st AAA-batterier(Uppladdningsbara), manual
Färg Svart/Brun

Produktbeskrivning

Sennheiser RS180

Öppna, dynamiska hörlurar från Sennheiser med trådlös ljudöverföring. Hörlurarna återger ett högkvalitativt ljud och låter dig njuta av trådlös musik i hela hemmet tack vare den långa räckvidden. Lyssna på musik i hela huset och slipp problemet med kablar som är för korta. Nu kan du skotta snö eller laga mat samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik. Med upp till 100 meters räckvidd(vid fri sikt) kan man spela upp musik och röra sig fritt i hemmet utan problem.

Överlägsen ljudkvalitet

Sennheiser RS180 använder en trådlös ljudöverföringsteknik, utvecklad av Kleer, som levererar ett alldeles enastående ljud. Kleer-tekniken levererar trådlöst ljud i CD-kvalitet, något som är överlägset många andra trådlösa ljudöverföringstekniker. Utöver detta så har tekniken testats ingående för att undvika störningar från andra trådlösa tekniker och enheter, vilket ger dig ett rent och störningsfritt ljud av hög kvalité. Hörlurarna ger en mycket detaljerad ljudåtergivning samt en kraftfull bas för bästa möjliga ljud. Med ett välbalanserat ljud med utmärkt basreproduktion är luren perfekt för såväl stereolyssning som TV och hemmabio.

Smarta funktioner

Sennheiser RS180 har en oerhört smidig lösning där sändaren är utrustad med en Easy Recharge-funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren så börjar batterierna att laddas direkt. Man kan även vara upp till fyra anslutna lyssningsenheter samtidigt. Sennheiser RS180 har en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Man begränsas inte heller av batterierna då hörlurarna har en batteritid på ca 24 timmar.
 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sennheiser Sennheiser RS180 502875 Sennheiser RS180 Öppna, dynamiska hörlurar från Sennheiser med trådlös ljudöverföring. Hörlurarna återger ett högkvalitativt ljud och låter dig njuta av trådlös musik i hela hemmet tack vare den långa räckvidden. Lyssna på musik i hela huset och slipp problemet med kablar som är för korta. Nu kan du skotta snö eller laga mat samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik. Med upp till 100 meters räckvidd(vid fri sikt) kan man spela upp musik och röra sig fritt i hemmet utan problem. Överlägsen ljudkvalitet Sennheiser RS180 använder en trådlös ljudöverföringsteknik, utvecklad av Kleer, som levererar ett alldeles enastående ljud. Kleer-tekniken levererar trådlöst ljud i CD-kvalitet, något som är överlägset många andra trådlösa ljudöverföringstekniker. Utöver detta så har tekniken testats ingående för att undvika störningar från andra trådlösa tekniker och enheter, vilket ger dig ett rent och störningsfritt ljud av hög kvalité. Hörlurarna ger en mycket detaljerad ljudåtergivning samt en kraftfull bas för bästa möjliga ljud. Med ett välbalanserat ljud med utmärkt basreproduktion är luren perfekt för såväl stereolyssning som TV och hemmabio. Smarta funktioner Sennheiser RS180 har en oerhört smidig lösning där sändaren är utrustad med en Easy Recharge-funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren så börjar batterierna att laddas direkt. Man kan även vara upp till fyra anslutna lyssningsenheter samtidigt. Sennheiser RS180 har en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Man begränsas inte heller av batterierna då hörlurarna har en batteritid på ca 24 timmar.   Okategoriserade produkter 4,3 16 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter