Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skullcandy 50/50 2.0 med mikrofon!

Skullcandy 50/50 2.0 Mic - Black/Chrome

  Art.nr: 178279
  • Ny design, bättre prestanda!
  • 11mm membran
  • Mikrofon och kontroll
  • Rent ljud med mycket bas!
  • Låg vikt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skullcandy 50/50 2.0

50/50 är In-Ear-hörlurar som inte bara har bra prestanda utan även kommer med en unik stil. Uppbyggd av polykarbonat och stylad med kromdetaljer gör att de kan hålla en låg profil men samtidigt framhäva en snygg design.

Attackerande bas, naturlig sång och höga tongångar. 50/50 levererar ljud i sin renaste form - oavsett genre. Dessutom medföljer en bärväska så att du kan förvara hörlurarna snyggt när de inte används. 

Mikrofon och kontroll

50/50 kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med iPhone, iPod och iPad!

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

Skullcandy Skullcandy 50/50 2.0 Mic - Black/Chrome S2FFFM-256 Skullcandy 50/50 2.0 50/50 är In-Ear-hörlurar som inte bara har bra prestanda utan även kommer med en unik stil. Uppbyggd av polykarbonat och stylad med kromdetaljer gör att de kan hålla en låg profil men samtidigt framhäva en snygg design. Attackerande bas, naturlig sång och höga tongångar. 50/50 levererar ljud i sin renaste form - oavsett genre. Dessutom medföljer en bärväska så att du kan förvara hörlurarna snyggt när de inte används.  Mikrofon och kontroll 50/50 kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med iPhone, iPod och iPad! Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter