Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skullcandy Uprock 2.0 med mikrofon!

Skullcandy Uprock 2.0 Mic - Black

  Art.nr: 178271
  • Ny design, bättre prestanda!
  • Mikrofon och kontroll
  • Naturligt ljud
  • Bekväm passform
  • Superlätta

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skullcandy Uprock 2.0

Uprock är en perfekt blandning av stil, komfort och prestanda. Denna skönhet är öppen och lätt på huvudet. Du får en häftig look samtidigt som hörlurarna levererar stabil bas i kombination med naturlig sång och diskant. En ljudupplevelse som bara inte får missas!
 
Konstruktionen är enkel och snygg och du får en perfekt passform för både stora och små musikälskare. Mjuka öronkuddar som formar sig efter huvudformen säkerställer en ultimat komfort.

Mikrofon och kontroll

Uprock kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med de flesta smartphones och iPhone!

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

529:-

Skullcandy Skullcandy Uprock 2.0 Mic - Black S5URDY-003 Skullcandy Uprock 2.0 Uprock är en perfekt blandning av stil, komfort och prestanda. Denna skönhet är öppen och lätt på huvudet. Du får en häftig look samtidigt som hörlurarna levererar stabil bas i kombination med naturlig sång och diskant. En ljudupplevelse som bara inte får missas!   Konstruktionen är enkel och snygg och du får en perfekt passform för både stora och små musikälskare. Mjuka öronkuddar som formar sig efter huvudformen säkerställer en ultimat komfort. Mikrofon och kontroll Uprock kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med de flesta smartphones och iPhone! Okategoriserade produkter 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter