Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skullcandy Uprock 2.0 med mikrofon!

Skullcandy Uprock 2.0 Mic - Black

  Art.nr: 178271
  • Ny design, bättre prestanda!
  • Mikrofon och kontroll
  • Naturligt ljud
  • Bekväm passform
  • Superlätta

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Öppna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 106 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt 280 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Inga
Färg Svart

Produktbeskrivning

Skullcandy Uprock 2.0

Uprock är en perfekt blandning av stil, komfort och prestanda. Denna skönhet är öppen och lätt på huvudet. Du får en häftig look samtidigt som hörlurarna levererar stabil bas i kombination med naturlig sång och diskant. En ljudupplevelse som bara inte får missas!
 
Konstruktionen är enkel och snygg och du får en perfekt passform för både stora och små musikälskare. Mjuka öronkuddar som formar sig efter huvudformen säkerställer en ultimat komfort.

Mikrofon och kontroll

Uprock kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med de flesta smartphones och iPhone!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Skullcandy Skullcandy Uprock 2.0 Mic - Black S5URDY-003 Skullcandy Uprock 2.0 Uprock är en perfekt blandning av stil, komfort och prestanda. Denna skönhet är öppen och lätt på huvudet. Du får en häftig look samtidigt som hörlurarna levererar stabil bas i kombination med naturlig sång och diskant. En ljudupplevelse som bara inte får missas!   Konstruktionen är enkel och snygg och du får en perfekt passform för både stora och små musikälskare. Mjuka öronkuddar som formar sig efter huvudformen säkerställer en ultimat komfort. Mikrofon och kontroll Uprock kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med de flesta smartphones och iPhone! Okategoriserade produkter 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter