Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kolsyremaskin i exklusiv design

SodaStream Pure Grey

  Art.nr: 116664
Kolsyremaskin inklusive kolsyrepatron som räcker upp till ca 60 liter!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Startpaket med allt du behöver för fräscht vatten hemma

Ett startpaket innehåller en Soda maskin, en Alcojet gaspatron som räcker till 50-60 liter kolsyrad dryck, en 1L PET flaska. Flaskan har korr med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge.

Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en SodaStream-maskin med tillhörande gaspatron samt en av smakerna. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta!

Extra smarta, patenterade gaspatroner

SodaStream drivs av gaspatroner. De heter Alcojet och är konstruerade i lättaste, modernaste aluminium och efter högsta europeisk säkerhetsstandard. En standardpatron räcker upp till 50-60 liter.

Tåliga flaskor

Flaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Placera inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme.

Ett miljövänligt alternativ

Med SodaStream hjälper du miljön genom att bespara den burkar och flaskor. Och även genom att dricka vatten som kommer till dig genom kranen, inte med lastbil.

Innehåll: En SodaStream-maskin Pure Grey, en enliters PET-flaska i metall, en enliters PET-flaska, en SodaStream Alcojet gaspatron som räcker upp till 60 liter.

Mått: 43,5x14x24
Vikt: 3 kg

Komplettera ditt köp

(8 st)
  • Passar både WasserMaxx, AGA & SodaStream
  • Räcker till ca 60 liter
  • Lämna din gamla i pant

199:-

SodaStream SodaStream Pure Grey 1017112771 Startpaket med allt du behöver för fräscht vatten hemma Ett startpaket innehåller en Soda maskin, en Alcojet gaspatron som räcker till 50-60 liter kolsyrad dryck, en 1L PET flaska. Flaskan har korr med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en SodaStream-maskin med tillhörande gaspatron samt en av smakerna. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta! Extra smarta, patenterade gaspatroner SodaStream drivs av gaspatroner. De heter Alcojet och är konstruerade i lättaste, modernaste aluminium och efter högsta europeisk säkerhetsstandard. En standardpatron räcker upp till 50-60 liter. Tåliga flaskor Flaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Placera inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme. Ett miljövänligt alternativ Med SodaStream hjälper du miljön genom att bespara den burkar och flaskor. Och även genom att dricka vatten som kommer till dig genom kranen, inte med lastbil. Innehåll: En SodaStream-maskin Pure Grey, en enliters PET-flaska i metall, en enliters PET-flaska, en SodaStream Alcojet gaspatron som räcker upp till 60 liter. Mått: 43,5x14x24 Vikt: 3 kg Okategoriserade produkter 4 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter