Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Unika hörlurar med mikrofon från Sol Republic

SOL REPUBLIC Tracks - Black

  Art.nr: 189989
 • Unik isärtagbar design
 • V8-högtalarelement
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • SonicSoft™-öronkuddar
 • Extremt slitstarka

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Maxomo 2014-06-17

  Otroligt ljud !

  Köpte dom här då jag var i England och möttes av ett väldigt obekväm hörlur men upptäckte snabbt att den blev mycket mjukare med användning.
  Dom har en otrolig basåtergivning om du använder dig av en equalizer. Sen även att du kan ta isär dom ger dig enorma möjligheter för packing t.ex.
  Sen så har dom även ett näst intill oförstörbart huvudband .

  Och på allt detta så kan du köpa en massa olika produkter för att byta färg på kabeln till lila eller blå! Ha en speciell Steve Aoki tema på ditt headband så finns det. Allt på deras sida.
  Dessutom har dom en otrolig support (även fast det är ett amerikanskt företag).

  Det enda negativa med dessa skulle jag då säga är att iomed att du kan ta lös allt från allt så betyder det att du måste ha 2 sladdar hängandes från huvudet. Detta kan bli smått irriterande ibland vid användning, men detta stoppar mig inte från att kalla dom "Dom bästa lurar jag någonsin ägt". Så om du söker efter ett par hörlurar med djup bas (Som tyvärr inte låter högt nog för att märkas av ett basshead vid tung basmusik), skön stil och otrolig komfort? Då är det här paret för dig! KÖP KÖP KÖP!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Clintann 2013-08-24

  Bra ljud

  Bra ljud, lite för tung bas för min smak.
  Dock sitter lurarna tajt över mitt huvud, de tryckte in mina glasögonbågar så jag fick ont i örat.
  Se upp om du har glasögon.

  Tåliga och rejäla.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign On-ear
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Dimensioner
Vikt 300 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Två hörlurskåpor, ett huvudband och en dubbelsidig kabel (1,2 m)
Färg Svart

Produktbeskrivning

SOL REPUBLIC

SOL Republic är ett globalt hemelektronikföretag inriktat på att förbättra människors liv genom bättre hörlurar. Grundat av hemelektronikveteranerna Kevin Lee, Scott Hix och Seth Combs som delar en vision om att befria världen från ihåligt ljudande hörlurar och göra bra ljud tillgängligt för alla. SOL Republic består av musikfanatiker som utvecklar produkter från grunden för att göra hörlurar som inte ser, låter och känns som något annat på marknaden.
För varje stort ögonblick i ditt liv finns det en låt – SOL Republic är övertygade om att det är ditt eget ”Soundtrack Of Life” (SOL).

SOL REPUBLIC Tracks - Black

SOL Republic är övertygade om att musik har kraften att glädja, beröra och inspirera dig, få dig att springa fortare, tänka bättre och leva mer. De är fast beslutna att förbättra det ytterligare genom bästa ljud, design och teknik.

Tracks är världens första moduluppbyggda hörlur med isärtagbar design, där du kan ta loss hörlurskåporna helt och hållet från huvudbandet, utan att tumma på ljudkvaliteten. Tracks passar musikälskaren som vill ha en hållbar hörlur med kraftfullt ljud och möjlighetetn att mixa och matcha designen på hörlurarna för att anpassa dem till sin personliga stil.

Kraftfullt ljud med V8-högtalarelement

Utrustade med V8-högtalarelement, är Tracks redo att leverera ljud med djup bas och klar diskant så du kan uppleva den fulla kraften i din musik.

Isärtagbar konstruktion

Öronkåporna på Sol Republic Tracks är helt och hållet löstagbara från huvudbandet med möjlighet för dig att byta ut både kabel och huvudband för att kunna anpassa hörlurarna efter din egna personliga stil. Ingen krånglig montering behövs, du trär bara på kåporna på bandet och justerar dem i lagom höjd för dina öron, det kan inte bli lättare!

Slitstarka och sköna

Tracks har extra breda SonicSoft™-öronkuddar som sitter skönt över dina öron och låter dig njuta av din musik med högsta komfort i flera timmar. Huvudbandet är tillverkat av en mycket avancerad polymerplast för att tåla tuff användning. Du kan vrida, böja eller tappa det utan att det går sönder. Konstruktionen ger dig ett par hörlurar som är både extremt slitstarka samtidigt som de är sköna att ha på sig.

Mikrofon och fjärrkontroll

Kontrollera din musik och besvara telefonsamtal med bara några enkla knapptryck! Tracks har en inbygggd treknappsfjärrkontroll som låter dig justera volymen, byta låt och svara på inkommande samtal. Den specialbyggda mikrofonen fångar alla ord som sägs med högsta klarhet.

Kompabilitet

SOL Republics hörlurar fungerar ihop med i stort sett alla musikkällor som har en 3,5 mm-kontakt. Mikrofonen och fjärrkontrollen är speciellt anpassad för Apple-enheter. Fjärrkontrollen kan även fungera, men med begränsade funktioner på Android-, Blackberry- och Windows-telefoner.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

SOL REPUBLIC SOL REPUBLIC Tracks - Black 1211-01 SOL REPUBLIC SOL Republic är ett globalt hemelektronikföretag inriktat på att förbättra människors liv genom bättre hörlurar. Grundat av hemelektronikveteranerna Kevin Lee, Scott Hix och Seth Combs som delar en vision om att befria världen från ihåligt ljudande hörlurar och göra bra ljud tillgängligt för alla. SOL Republic består av musikfanatiker som utvecklar produkter från grunden för att göra hörlurar som inte ser, låter och känns som något annat på marknaden. För varje stort ögonblick i ditt liv finns det en låt – SOL Republic är övertygade om att det är ditt eget ”Soundtrack Of Life” (SOL). SOL REPUBLIC Tracks - Black SOL Republic är övertygade om att musik har kraften att glädja, beröra och inspirera dig, få dig att springa fortare, tänka bättre och leva mer. De är fast beslutna att förbättra det ytterligare genom bästa ljud, design och teknik. Tracks är världens första moduluppbyggda hörlur med isärtagbar design, där du kan ta loss hörlurskåporna helt och hållet från huvudbandet, utan att tumma på ljudkvaliteten. Tracks passar musikälskaren som vill ha en hållbar hörlur med kraftfullt ljud och möjlighetetn att mixa och matcha designen på hörlurarna för att anpassa dem till sin personliga stil. Kraftfullt ljud med V8-högtalarelement Utrustade med V8-högtalarelement, är Tracks redo att leverera ljud med djup bas och klar diskant så du kan uppleva den fulla kraften i din musik. Isärtagbar konstruktion Öronkåporna på Sol Republic Tracks är helt och hållet löstagbara från huvudbandet med möjlighet för dig att byta ut både kabel och huvudband för att kunna anpassa hörlurarna efter din egna personliga stil. Ingen krånglig montering behövs, du trär bara på kåporna på bandet och justerar dem i lagom höjd för dina öron, det kan inte bli lättare! Slitstarka och sköna Tracks har extra breda SonicSoft™-öronkuddar som sitter skönt över dina öron och låter dig njuta av din musik med högsta komfort i flera timmar. Huvudbandet är tillverkat av en mycket avancerad polymerplast för att tåla tuff användning. Du kan vrida, böja eller tappa det utan att det går sönder. Konstruktionen ger dig ett par hörlurar som är både extremt slitstarka samtidigt som de är sköna att ha på sig. Mikrofon och fjärrkontroll Kontrollera din musik och besvara telefonsamtal med bara några enkla knapptryck! Tracks har en inbygggd treknappsfjärrkontroll som låter dig justera volymen, byta låt och svara på inkommande samtal. Den specialbyggda mikrofonen fångar alla ord som sägs med högsta klarhet. Kompabilitet SOL Republics hörlurar fungerar ihop med i stort sett alla musikkällor som har en 3,5 mm-kontakt. Mikrofonen och fjärrkontrollen är speciellt anpassad för Apple-enheter. Fjärrkontrollen kan även fungera, men med begränsade funktioner på Android-, Blackberry- och Windows-telefoner. Okategoriserade produkter 4 2 395 SEK 395 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter