Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ljudsystem för nätverk, musiktjänster och internetradio

Sonos Play:3 - Black

  Art.nr: 171326
 • Kompakt allt-i-ett-spelare
 • Högklassigt HiFi-ljud
 • Strömma från dator, musiktjänster eller radiostationer
 • Styr trådlöst via iOS/Android

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Chr1st0pher 2014-12-03

  Klockren

  Är nu uppe i 10+ Sonos-enheter i huset och det känns som att de går från klarhet till klarhet. Kör två Play:3 som stereopar tillsammans med en Sonos Sub och ljudet är helt fantastiskt. Rummet är på ca 20 kvm och går lite i vinkel, men det är riktigt bra ljud i stort sett överallt i rummet. Det finns förstås lite negativt att säga om själva Sonos-appen på iPad, men det känns ändå underordnat - viktigast är bra ljud.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • aswespeak 2013-10-24

  Absolut det bästa

  Jag har använt Sonos sedan 2008 och har efter det byggt ny villa med 8 Zoner. Använder alla sonos produkter utom bridge. Play:3 körs i par i ett sovrum.
  Samt som bakkanaler i en Sonos 5.1 lösning.
  Min 3 åring använder detta dagligen. Installation? Packa upp ur lådan, tryck in ström, ladda ner Sonos appen, fyll i Spotify konto i sonosappen. klart!
  Kan man använda en smartphone så kan man använda detta:) Visst om man tvunget måste spela lokala mp3????? så måste dessa ligga i smartphone/platta eller dator/nas.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • hhhh 2013-07-21

  Något för entusiasten

  + Bra ljud
  + Stabil radiolänk

  - Kräver Sonos Bridge för att bli trådlös
  - Ingen linjeingång

  Tror Sonos lösning är främst för entusiaster. Det visade sig att det krävdes ytterligare en burk, Sonos Bridge, för att Sonos Play:3 skulle bli trådlös. (Net On Net saluför inte Sonos Bridge).

  Sonos lösning innebär att deras system självständigt strömmar musik från en extern källa. För att t.ex. spela en mp3-fil kräver det att man lägger filen på en NAS (Network Attached Storage).

  Om/när man till slut får det att fungera som man vill ger Sonos Play:3 bra ljud och stabil funktion. Men räkna med ett IT-projekt på vägen dit. Många burkar måste man ha igång.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Schyffert 2013-05-08

  Tillförlitlig uppkopplig och strålande ljud

  En riktigt bra produkt som håller hög kvalitet.
  Använder den som köksradio och kör enbart Spotify än så länge.
  Ljuden är otroligt bra och det går att vrida upp riktigt högt så den går absolut att använda till mer än en köksradio.
  Jag hade tidigare en Logitech Sqeezebox men stödet för spotify var usel och efter att varit i kontakt med support flera gånger så meddelade Logitech att deras mjukvara inte var pålitlig.
  Köpte därför denna i förhoppningen att jag skulle slippa strul och Sonos Play:3 levererar verkligen! Den har inte strula en enda gång, Spotify står på i timmar utan avbrott.

  Kan varmt rekommendera denna om ni vill ha en produkt som pålitlig och levererar riktigt bra ljud.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Övriga funktioner -
Skärmtyp Ingen skärm
Band Endast internetradio
Internetradio Ja
Filstöd Audio MP3, iTunes Plus, WMA (inklusive filer nerladdade från Windows Media), AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, Flac (lossless), samt okomprimerade WAV- och AIFF-filer.
Filstöd Video -
Filstöd Foto -
Nätverksanslutning Ethernet/RJ45
Trådlös nätverksanslutning SonosNet, ett säkert AES-krypterat, peer-to-peer trådlöst mesh-nätverk för Sonos-enheter
Antal förvalsstationer/Antal direktknappar -
Klocka/Timer Ja, väckning (ställs in via control-enhet)
Alarm Nej
Digital Optisk/Koaxial Ljudutgång Nej/Nej
Övriga In-/utgångar -
Fjärrkontroll/ Flermärkes/ Lärbar Nej/Nej/Nej
Färg Svart
Systemkrav Windows® XP SP3 och senare, Mac OS X v10.6 och senare, NAS-enheter (Network Attached Storage) som stöder CIFS (för nätverkslagrade filer)
Mått mm (BxHxD) 268x132x160
Vikt 2,6 kg
Medföljande tillbehör Nätsladd, platt Ethernet-kabel, Sonos snabbstarthandledning
AC-/Batteri drift Ja/Nej

Produktbeskrivning

Sonos Play:3 är ett mindre, kompakt system som verkligen gör musiklyssning till en njutning. Högklassigt HiFi-ljud kombineras med flexibla uppspelningsmöjligheter. Spela upp musik från din dator via nätverket, använd musiktjänster* så som Spotify* eller lyssna på din favoritradiostation via internet, med Sonos Play:3 är det bara din fantasi som sätter gränserna.

För flexibel installation kan systemet ställas både lodrätt och vågrätt.
 

Kristallklart ljud för en riktigt stor upplevelse

Sonos Play:3 är uppbyggd av tre klass D-förstärkare som är individuellt kopplade till de tre inbyggda högtalarna. Tack vare detta kan man njuta av ett fantastiskt ljud oavsett rummets förutsättningar. Justerbar bas-, diskant-, balans- och loudness-kontroll ger möjlighet att optimera ljudet efter rumsspecifika förutsättningar.
 

All världens musik för dina fötter


Sonos MusiktjänsterSonos Play:3 ger dig som lyssnare tillgång till nära på oändligt med musik. Spelaren kan strömma musik från din dator via nätverket, man kan lyssna på sin favoritmusik via sina vanliga musiktjänster* så som Spotify*, Last.fm* och Wimp* eller njuta av någon av de ca 100 000 radiostationer, program och poddsändningar som inkluderas med spelaren.

Full frihet att expandera trådlöst


Sonos Trådlös koppling Anslut din Sonos Play:3 till ett befintligt nätverk med kabel (har du redan en annan Sonos-enhet ansluten till nätverket med kabel kan du använda Play:3 trådlöst), sedan är du redo att ansluta fler spelar- och kontrollenheter helt trådlöst. Alla enheter skapar tillsammans ett eget säkert mesh-nätverk och man kan njuta av musik i husets alla rum.

Med flera enheter anslutna får man dessutom valmöjligheten att lyssna på samma låt i alla rum, eller varför inte lyssna på internetradio i sovrummet, strömma musik från en dator i köket och njuta av Spotify* i vardagsrummet.

Styr din Play:3 med Sonos Control


Sonos iPhone, iPad, Android Glöm allt vad vanliga fjärrkontroller heter. Play:3 styr man enkelt via sin smartphone (iPhone och Android, appen hämtas kostnadsfritt), iPod touch, iPad eller Sonos Control-programmet för PC och MAC (Control-programmet medföljer).

Om du har flera spelare kan du styra vilken musik som spelas upp i varje rum, var du än befinner dig i ditt hus. Sonos Control är inte förknippad med en viss spelare, vilket innebär att du kan använda valfri Control-enhet för att hantera musiken och volymen. Kan det bli smidigare?
 

* Tillgång till tjänster varierar enligt region. Musiktjänsterna kan kräva ett Premium-konto för att fungera korrekt med Sonos Play-enheter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sonos Sonos Play:3 - Black Sonos Play:3 är ett mindre, kompakt system som verkligen gör musiklyssning till en njutning. Högklassigt HiFi-ljud kombineras med flexibla uppspelningsmöjligheter. Spela upp musik från din dator via nätverket, använd musiktjänster* så som Spotify* eller lyssna på din favoritradiostation via internet, med Sonos Play:3 är det bara din fantasi som sätter gränserna.För flexibel installation kan systemet ställas både lodrätt och vågrätt. Kristallklart ljud för en riktigt stor upplevelseSonos Play:3 är uppbyggd av tre klass D-förstärkare som är individuellt kopplade till de tre inbyggda högtalarna. Tack vare detta kan man njuta av ett fantastiskt ljud oavsett rummets förutsättningar. Justerbar bas-, diskant-, balans- och loudness-kontroll ger möjlighet att optimera ljudet efter rumsspecifika förutsättningar. All världens musik för dina fötterSonos Play:3 ger dig som lyssnare tillgång till nära på oändligt med musik. Spelaren kan strömma musik från din dator via nätverket, man kan lyssna på sin favoritmusik via sina vanliga musiktjänster* så som Spotify*, Last.fm* och Wimp* eller njuta av någon av de ca 100 000 radiostationer, program och poddsändningar som inkluderas med spelaren.Full frihet att expandera trådlöst Anslut din Sonos Play:3 till ett befintligt nätverk med kabel (har du redan en annan Sonos-enhet ansluten till nätverket med kabel kan du använda Play:3 trådlöst), sedan är du redo att ansluta fler spelar- och kontrollenheter helt trådlöst. Alla enheter skapar tillsammans ett eget säkert mesh-nätverk och man kan njuta av musik i husets alla rum.Med flera enheter anslutna får man dessutom valmöjligheten att lyssna på samma låt i alla rum, eller varför inte lyssna på internetradio i sovrummet, strömma musik från en dator i köket och njuta av Spotify* i vardagsrummet.Styr din Play:3 med Sonos Control Glöm allt vad vanliga fjärrkontroller heter. Play:3 styr man enkelt via sin smartphone (iPhone och Android, appen hämtas kostnadsfritt), iPod touch, iPad eller Sonos Control-programmet för PC och MAC (Control-programmet medföljer).Om du har flera spelare kan du styra vilken musik som spelas upp i varje rum, var du än befinner dig i ditt hus. Sonos Control är inte förknippad med en viss spelare, vilket innebär att du kan använda valfri Control-enhet för att hantera musiken och volymen. Kan det bli smidigare? * Tillgång till tjänster varierar enligt region. Musiktjänsterna kan kräva ett Premium-konto för att fungera korrekt med Sonos Play-enheter. Okategoriserade produkter 4,8 4 2649 SEK 2649 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter