Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ljudsystem för nätverk, musiktjänster och internetradio

Sonos Play:3 - W

  Art.nr: 171598
 • Kompakt allt-i-ett-spelare
 • Högklassigt HiFi-ljud
 • Strömma från dator, musiktjänster eller radiostationer
 • Styr trådlöst via iOS/Android

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • HasseO 2014-11-14

  Magnifikt ljud i lättanvänd högtalare

  Vill man ha ett system som efterhand kan byggas ut och som dessutom är enkelt att använda så är Sonos det självklara valet. Enkelt att installera (en sladd i vägguttaget) och snabbt inkopplat via en lättanvänd app i telefonen eller paddan. Sen är det bara att streama ljudet till den eller de högtalare(n) som man vill. Kvalitet och tyngd i konstruktionen gör högtalaren till ett perfekt val för den som vill ha det lilla extra i ljudkvalité. 3:an är mellanstorleken men ger ett fylligt och bra ljud i både bas, mellanregister och diskant.
  Ett litet minus för att enbart ett Spotify-konto i taget kan kopplas till systemet, vilket gör att man måste auktorisera om Sonos-appen med det nya kontot om man t ex har två olika Spotify-konton som man använder.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Andee 2014-09-10

  Sonos Play3

  Otroligt lätt att installera dessa skönheter. Har en i köket och den andra i sovrummet och en Playbar i vardagsrummet. Hur smidigt som helst att gruppera etc. Har man inte telefonen/surfplattan/datorn nära till hands kan man med en enkel knapptryckning starta/stoppa/byta låt etc på högtalaren.

  Ljudet är mycket bra!

  Det negativa är väl priset som är rätt saftigt för dessa högtalare, men precis som Farbror Barbro så fint sa "Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet!". Optimalt system att bygga ut.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gareth 2014-04-04

  Sonos Play

  Kvalitet!!!!! Play:3 räcka bra, även till ett stort rum. Har också Play:1 till köket.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Thalamus 2014-02-17

  Enkel setup och bra ljud

  Andra delen i mitt system. Trevlig högtalare i köket. Bra ljud och enkel styrning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jonas75 2013-03-22

  Underbar produkt.

  Lätt installerad o användarvänlig.
  Bra ljud med tanke på storlek.

  Strålande system om man vill bygga ut o ett ljudsystem i hela huset.
  Suverän lösning att det går att spela i olika zoner.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Övriga funktioner -
Skärmtyp Ingen skärm
Band Endast internetradio
Internetradio Ja
Filstöd Audio MP3, iTunes Plus, WMA (inklusive filer nerladdade från Windows Media), AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, Flac (lossless), samt okomprimerade WAV- och AIFF-filer.
Filstöd Video -
Filstöd Foto -
Nätverksanslutning Ethernet/RJ45
Trådlös nätverksanslutning SonosNet, ett säkert AES-krypterat, peer-to-peer trådlöst mesh-nätverk för Sonos-enheter
Antal förvalsstationer/Antal direktknappar -
Klocka/Timer Ja, väckning (ställs in via control-enhet)
Alarm Nej
Digital Optisk/Koaxial Ljudutgång Nej/Nej
Övriga In-/utgångar -
Fjärrkontroll/ Flermärkes/ Lärbar Nej/Nej/Nej
Färg Vit
Systemkrav Windows® XP SP3 och senare, Mac OS X v10.6 och senare, NAS-enheter (Network Attached Storage) som stöder CIFS (för nätverkslagrade filer)
Mått mm (BxHxD) 268x132x160
Vikt 2,6 kg
Medföljande tillbehör Nätsladd, platt Ethernet-kabel, Sonos snabbstarthandledning
AC-/Batteri drift Ja/Nej

Produktbeskrivning

Sonos Play:3 är ett mindre, kompakt system som verkligen gör musiklyssning till en njutning. Högklassigt HiFi-ljud kombineras med flexibla uppspelningsmöjligheter. Spela upp musik från din dator via nätverket, använd musiktjänster* så som Spotify* eller lyssna på din favoritradiostation via internet, med Sonos Play:3 är det bara din fantasi som sätter gränserna.

För flexibel installation kan systemet ställas både lodrätt och vågrätt.

Kristallklart ljud för en riktigt stor upplevelse

Sonos Play:3 är uppbyggd av tre klass D-förstärkare som är individuellt kopplade till de tre inbyggda högtalarna. Tack vare detta kan man njuta av ett fantastiskt ljud oavsett rummets förutsättningar. Justerbar bas-, diskant-, balans- och loudness-kontroll ger möjlighet att optimera ljudet efter rumsspecifika förutsättningar.

All världens musik

Sonos Musiktjänster Sonos Play:3 ger dig som lyssnare tillgång till nära på oändligt med musik. Spelaren kan strömma musik från din dator via nätverket, man kan lyssna på sin favoritmusik via sina vanliga musiktjänster* så som Spotify*, Last.fm* och Wimp* eller njuta av någon av de ca 100 000 radiostationer, program och poddsändningar som inkluderas med spelaren.

Full frihet att expandera trådlöst

Sonos Trådlös koppling Anslut din Sonos Play:3 till ett befintligt nätverk med kabel (har du redan en annan Sonos-enhet ansluten till nätverket med kabel kan du använda Play:3 trådlöst), sedan är du redo att ansluta fler spelar- och kontrollenheter helt trådlöst. Alla enheter skapar tillsammans ett eget säkert mesh-nätverk och man kan njuta av musik i husets alla rum.

Med flera enheter anslutna får man dessutom valmöjligheten att lyssna på samma låt i alla rum, eller varför inte lyssna på internetradio i sovrummet, strömma musik från en dator i köket och njuta av Spotify* i vardagsrummet.

Styr din Play:3 med Sonos Control

Sonos iPhone, iPad, Android Glöm allt vad vanliga fjärrkontroller heter. Play:3 styr man enkelt via sin smartphone (iPhone och Android, appen hämtas kostnadsfritt), iPod touch, iPad eller Sonos Control-programmet för PC och MAC (Control-programmet medföljer).

Om du har flera spelare kan du styra vilken musik som spelas upp i varje rum, var du än befinner dig i ditt hus. Sonos Control är inte förknippad med en viss spelare, vilket innebär att du kan använda valfri Control-enhet för att hantera musiken och volymen. Kan det bli smidigare?

* Tillgång till tjänster varierar enligt region. Musiktjänsterna kan kräva ett Premium-konto för att fungera korrekt med Sonos Play-enheter

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sonos Sonos Play:3 - W Sonos Play:3 är ett mindre, kompakt system som verkligen gör musiklyssning till en njutning. Högklassigt HiFi-ljud kombineras med flexibla uppspelningsmöjligheter. Spela upp musik från din dator via nätverket, använd musiktjänster* så som Spotify* eller lyssna på din favoritradiostation via internet, med Sonos Play:3 är det bara din fantasi som sätter gränserna.För flexibel installation kan systemet ställas både lodrätt och vågrätt.Kristallklart ljud för en riktigt stor upplevelseSonos Play:3 är uppbyggd av tre klass D-förstärkare som är individuellt kopplade till de tre inbyggda högtalarna. Tack vare detta kan man njuta av ett fantastiskt ljud oavsett rummets förutsättningar. Justerbar bas-, diskant-, balans- och loudness-kontroll ger möjlighet att optimera ljudet efter rumsspecifika förutsättningar.All världens musik Sonos Play:3 ger dig som lyssnare tillgång till nära på oändligt med musik. Spelaren kan strömma musik från din dator via nätverket, man kan lyssna på sin favoritmusik via sina vanliga musiktjänster* så som Spotify*, Last.fm* och Wimp* eller njuta av någon av de ca 100 000 radiostationer, program och poddsändningar som inkluderas med spelaren.Full frihet att expandera trådlöst Anslut din Sonos Play:3 till ett befintligt nätverk med kabel (har du redan en annan Sonos-enhet ansluten till nätverket med kabel kan du använda Play:3 trådlöst), sedan är du redo att ansluta fler spelar- och kontrollenheter helt trådlöst. Alla enheter skapar tillsammans ett eget säkert mesh-nätverk och man kan njuta av musik i husets alla rum.Med flera enheter anslutna får man dessutom valmöjligheten att lyssna på samma låt i alla rum, eller varför inte lyssna på internetradio i sovrummet, strömma musik från en dator i köket och njuta av Spotify* i vardagsrummet.Styr din Play:3 med Sonos Control Glöm allt vad vanliga fjärrkontroller heter. Play:3 styr man enkelt via sin smartphone (iPhone och Android, appen hämtas kostnadsfritt), iPod touch, iPad eller Sonos Control-programmet för PC och MAC (Control-programmet medföljer).Om du har flera spelare kan du styra vilken musik som spelas upp i varje rum, var du än befinner dig i ditt hus. Sonos Control är inte förknippad med en viss spelare, vilket innebär att du kan använda valfri Control-enhet för att hantera musiken och volymen. Kan det bli smidigare?* Tillgång till tjänster varierar enligt region. Musiktjänsterna kan kräva ett Premium-konto för att fungera korrekt med Sonos Play-enheter Okategoriserade produkter 5 5 2590 SEK 2590 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter