Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt systemkamera med kraftfulla funktioner

Sony A5000 16-50 White

  Art.nr: 200244
  • 20,1-megapixels APS-C-sensor
  • Full HD-videoinspelning
  • WiFi och NFC
  • 3-tums vinklingsbar LCD-skärm
  • 16-50 mm-objektiv

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony A5000 är instegsmodellen i Sonys nya serier av kompakta systemkameror. Kameran är lätt och kompakt men erbjuder ändå ett flertal smarta funktioner så som 3-tums vinklingsbar LCD-skärm och WiFi/NFC. För perfekta bilder är Sony A5000 utrustad med en 20,1-megapixels APS-C-sensor, BIONZ X-bildbehandling och flertalet olika fotolägen, allt för bästa möjliga resultat oavsett vilket motiv du fotograferar.

20,1 MP Exmor HD APS-sensor och BIONZ X™-bildprocessor

Fånga hög detaljrikedom och fantastiska förstoringar. Tack vare den stora 20,1-megapixels APS-C-sensorns storlek och Sony Exmor APS HD CMOS-tekniken når kameran hög upplösning och bilder i DSLR-kvalitet utan att kompromissa med känsligheten vid svag belysning eller sensorbrus.

Förvänta dig överlägsna resultat med den senaste bildprocessorn från Sony: trognare färgåtergivning, bättre brusreducering och snabbare fotografering i sekvensbildtagningsläge.

Svagt ljus är inget problem

Inbyggd uppfällbar blixt i ett kompakt kamerahus är perfekt när en extra ljusexplosion behövs för en bra bild. Kombinera med hög ISO-känslighet – från 100 till 16 000 ISO – för att kunna ta foton i princip alla miljöer.

Smidigt zoomobjektiv med motorzoomreglage och handkontroll

Ett praktiskt zoomreglage på kamerahuset ger enkel hantering med en hand och jämn och fin zoom även när du tar självporträtt, vilket gör modeller med utbytbara objektiv lika smidiga att använda som kompaktkameror.

Full HD 1080/60i/24p eller 1080/30p MP4-filmer

Spela in full HD-video med hisnande hög kvalitet i antingen 60i eller 24p bildrutor per sekund. Spelar in 60i/ 24p Blu-Ray kvalitet AVCHD format, eller i PC-vänligt 1080/30p MP4-format.

Ansiktsavkänning/Smile Shutter

Ställ in din nya Sony A5000 till att känna igen ansikten och leenden. Ansiktsavkänning hittar upp till åtta ansikten i en komposition, och sedan justeras exponering, vitbalans och andra inställningar därefter. Smile Shutter – justerbar i tre nivåer – tar automatiskt en bild när leenden har identifierats på bilden.

P/A/S/M-lägen

De här fyra lägena gör det enkelt att njuta av den kreativa frihet du får med manuell fotografering medan du prioriterar vad som är viktigast för bilden.

Svepande panorering

Svep helt enkelt kameran när du fotograferar för att fånga spektakulära panoramabilder på landskap som kan visas på LCD-skärmen eller en widescreen-TV.

Sony Sony A5000 16-50 White ILCE5000LW.CEC Sony A5000 är instegsmodellen i Sonys nya serier av kompakta systemkameror. Kameran är lätt och kompakt men erbjuder ändå ett flertal smarta funktioner så som 3-tums vinklingsbar LCD-skärm och WiFi/NFC. För perfekta bilder är Sony A5000 utrustad med en 20,1-megapixels APS-C-sensor, BIONZ X-bildbehandling och flertalet olika fotolägen, allt för bästa möjliga resultat oavsett vilket motiv du fotograferar.20,1 MP Exmor HD APS-sensor och BIONZ X™-bildprocessorFånga hög detaljrikedom och fantastiska förstoringar. Tack vare den stora 20,1-megapixels APS-C-sensorns storlek och Sony Exmor APS HD CMOS-tekniken når kameran hög upplösning och bilder i DSLR-kvalitet utan att kompromissa med känsligheten vid svag belysning eller sensorbrus.Förvänta dig överlägsna resultat med den senaste bildprocessorn från Sony: trognare färgåtergivning, bättre brusreducering och snabbare fotografering i sekvensbildtagningsläge.Svagt ljus är inget problemInbyggd uppfällbar blixt i ett kompakt kamerahus är perfekt när en extra ljusexplosion behövs för en bra bild. Kombinera med hög ISO-känslighet – från 100 till 16 000 ISO – för att kunna ta foton i princip alla miljöer.Smidigt zoomobjektiv med motorzoomreglage och handkontrollEtt praktiskt zoomreglage på kamerahuset ger enkel hantering med en hand och jämn och fin zoom även när du tar självporträtt, vilket gör modeller med utbytbara objektiv lika smidiga att använda som kompaktkameror.Full HD 1080/60i/24p eller 1080/30p MP4-filmerSpela in full HD-video med hisnande hög kvalitet i antingen 60i eller 24p bildrutor per sekund. Spelar in 60i/ 24p Blu-Ray kvalitet AVCHD format, eller i PC-vänligt 1080/30p MP4-format.Ansiktsavkänning/Smile ShutterStäll in din nya Sony A5000 till att känna igen ansikten och leenden. Ansiktsavkänning hittar upp till åtta ansikten i en komposition, och sedan justeras exponering, vitbalans och andra inställningar därefter. Smile Shutter – justerbar i tre nivåer – tar automatiskt en bild när leenden har identifierats på bilden.P/A/S/M-lägenDe här fyra lägena gör det enkelt att njuta av den kreativa frihet du får med manuell fotografering medan du prioriterar vad som är viktigast för bilden.Svepande panoreringSvep helt enkelt kameran när du fotograferar för att fånga spektakulära panoramabilder på landskap som kan visas på LCD-skärmen eller en widescreen-TV. Okategoriserade produkter 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter