Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

3D Blu-ray hemmabio med Bluetooth!

Sony BDV-E4100

  Art.nr: 188540
 • 5.1-kanals hemmabio
 • 3D Blu-ray
 • 1000 Watt uteffekt
 • WiFi & DLNA
 • USB-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Urwe 2014-04-22

  Helt rätt hemmabio för oss!

  Vi ville köpa oss en hemmabio anläggning för att kunna spela Bluray och få ett bättre ljud. Då vi har en Sony TV ville vi gärna ha ett Sony system. Detta system kändes mycket prisvärt och fungerar perfekt ihop med vår Sony TV - både som hemmabioanläggning för filmer och genom att den kan ta ljudet ifrån TV'n också. Smidigt att kunna hantera alla vanliga inställningar med en fjärrkontroll (både för TV'n och hemmabion). Vi är mycket nöjda med köpet!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Dachnel 2013-09-04

  Grymt ljud!

  Jag tycker väldigt mycket om när det är bra ljud och bas. Samt att den här produkten har Netflix som min förra hemmabio ej hade. Mycket nöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 1000 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt per högtalare (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt Subwoofer (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare ljud 192kHz/24-Bit
Ljudförbättring Digital ljudförbättringsteknik, Equalizer, Nightmode
Bildförbättring Triluminous Colour
Uppspelning
Optisk enhet Blu-ray, CD, DVD
Stöd CD-format CD, CD-R, CD-RW, SACD
Stöd DVD-format DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW
Region DVD 2
Stöd Blu-ray-format BD, BD-R, BD-RE
Region Blu-ray B
Ljudfiler som stöds AAC, MP3, WMA
Videofiler som stöds AVC, AVCHD, MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV9, XviD HD
Bildfiler som stöds GIF, JPEG, PNG
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS, DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS-ES, DTS-HD, DTS-HD High Resolution Audio
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby TrueHD
Funktioner
Stöd för 3D Ja
4K-stöd Nej
4K-uppskalning Nej
DVD-uppskalning Ja
Smart-TV Nej
Webläsare Ja
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 0st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 0 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Dockningsstöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Ja
Trådlös nätverksstandard 802.11 b/g/n
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar Analog ljudingång (2xRCA)
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
RDS-stöd Ja
Förval 20st
Dimensioner
Bredd huvudenhet 430mm
Höjd huvudenhet 51mm
Djup huvudenhet 296mm
Bredd fronthögtalare 260mm
Höjd fronthögtalare 1200mm
Djup fronthögtalare 260mm
Bredd centerhögtalare 240mm
Höjd centerhögtalare 90mm
Djup centerhögtalare 85mm
Bredd bakre högtalare 90mm
Höjd bakre högtalare 208mm
Djup bakre högtalare 91mm
Bredd subwoofer 225mm
Höjd subwoofer 365mm
Djup subwoofer 356mm
Vikt Huvudenhet 2,700kg
Vikt fronthögtalare 2,900kg
Vikt centerhögtalare 0,580kg
Vikt bakre högtalare 0,620kg
Vikt subwoofer 5,8kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, strömkabel
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Energisparläge Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrig information -

Produktbeskrivning

Sony BDVE4100 är ett funktionsrikt hemmabiosystem som passar dig som sätter pris på ett bra ljud och en vass bild utan att systemet tar upp för mycket plats. BDVE4100 är ett hemmabiosystem utrustad med uppspelningsmöjligheter för Blu-ray, 3D Blu-ray, DVD, CD samt musik-, bild- och filmfiler via USB-ingången. Du kan dessutom spela upp musik trådlöst från din mobil då systemet har utrustats med Bluetooth för trådlös uppspelning av musik. BDVE4100 har även trådbundet och trådlös nätverksanslutning för anslutning till ditt hemnätverk, vilket innebär att du kan göra ditt hemmabiosystem till en mediecentral i hemmet. Samla all underhållning på ett och samma ställe.

Blu-ray

LG Blu-ray Blu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner.

3D Blu-ray

Med 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. Sony BDVE4100 erbjuder suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns plana dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet av 3D är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum.

Bluetooth

Philips Full HD 3D Ready Med Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra ljudenheter utrustade med Bluetooth. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

WiFi & DLNA

Med DLNA kan du på enklast möjliga sätt titta på videor, visa bilder och lyssna på musik från andra DLNA-kompatibla enheter. En hel värld av underhållning öppnar sig med en enkel knapptryckning och det innovativa användargränssnittet. Sony BDVE4100 har utrustats med inbyggd trådlöst nätverk som kan användas för funktioner som BD Live. BD Live ger via uppkoppling mot Internet, direkt från Blu-ray-spelaren, tillgång till ett flertal nya interaktiva tjänster, nedladdning och lagring av varierande extramaterial. Materialet som laddas ned kan t.ex. innehålla trailers, spel, bonusscener eller bilder. Man kan även spela upp filmer och musik från hemnätverket, snabbt och enkelt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony BDV-E4100 BDVE4100.CEL Sony BDVE4100 är ett funktionsrikt hemmabiosystem som passar dig som sätter pris på ett bra ljud och en vass bild utan att systemet tar upp för mycket plats. BDVE4100 är ett hemmabiosystem utrustad med uppspelningsmöjligheter för Blu-ray, 3D Blu-ray, DVD, CD samt musik-, bild- och filmfiler via USB-ingången. Du kan dessutom spela upp musik trådlöst från din mobil då systemet har utrustats med Bluetooth för trådlös uppspelning av musik. BDVE4100 har även trådbundet och trådlös nätverksanslutning för anslutning till ditt hemnätverk, vilket innebär att du kan göra ditt hemmabiosystem till en mediecentral i hemmet. Samla all underhållning på ett och samma ställe. Blu-ray Blu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner. 3D Blu-ray Med 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. Sony BDVE4100 erbjuder suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns plana dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet av 3D är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum. Bluetooth Med Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra ljudenheter utrustade med Bluetooth. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth. WiFi & DLNA Med DLNA kan du på enklast möjliga sätt titta på videor, visa bilder och lyssna på musik från andra DLNA-kompatibla enheter. En hel värld av underhållning öppnar sig med en enkel knapptryckning och det innovativa användargränssnittet. Sony BDVE4100 har utrustats med inbyggd trådlöst nätverk som kan användas för funktioner som BD Live. BD Live ger via uppkoppling mot Internet, direkt från Blu-ray-spelaren, tillgång till ett flertal nya interaktiva tjänster, nedladdning och lagring av varierande extramaterial. Materialet som laddas ned kan t.ex. innehålla trailers, spel, bonusscener eller bilder. Man kan även spela upp filmer och musik från hemnätverket, snabbt och enkelt. Okategoriserade produkter 4,5 2 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter