Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dela dina ögonblick via HDMI till din TV!

Sony Ericsson IM750

  Art.nr: 190339
Högupplöst TV är det bästa sättet att visa bilder och videoklipp för dina vänner. Denna adapter möjliggör en enkel lösning för anslutning av mobil till TV.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • FUNKI 2014-03-04

  Bra bild, men tillräckligt?

  Jag köpte denna för att koppla till min Xperia Z med förhoppningen att kunna kolla på högupplöst film, spela spel och kanske upptäcka något mer intressant användningsområde på min LG 3D-TV.

  När jag kopplar in modulen till TV:n får de genast kontakt och telefonen ställer in sig i ett TV-läge (går att ställa in tror jag men tycker att det är bra så har inte försökt).

  * Att kolla på högupplöst film fungerade bra. Filmen flyter hyfsat. Problemet är (och som inte framgår i produktbeskrivningen) att modulen endast levererar 30hz. På min tv resulterar det i lite snöig bild och snabba förändringar i bilden kan upplevas som försenade.
  * Att spela spel funkar inte alls. Åtminstone inte actionspel, då bilden inte riktigt hänger med. Jag misstänker att det sker någon form av signalomvandling i modulen som fördröjer bilden.
  * Att streama från olika play-appar funkar mycket bra. Där är i regel kvalitén såpass låg så att den låga uppdateringsfrekvensen ändå inte spelar roll.

  Något som jag heller inte hade läst mig till innan (och det kan vara helt och hållet min egen ouppmärksamhet) är att modulen kräver strömförsörjning så se till att du har en laddare med micro-USB tillgänglig.

  Totalt sett en helt okej pryl som trots allt ger ytterligare en dimension och användningsområde till din android-telefon.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LasseP 2013-12-02

  Felfri produkt med ha begär.

  Denna produkt funkar precis som den skall utan krångel, bara att plugga in & börja använda. Har testat den både mobilt & med pekdator från Sony.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Precis som frågan sägs: Fungerar denna enhet ihop med ZTE Blade Q och en Asus Surfplatta?

  GUSTAVP 2015-01-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessvärre kommer detta inte att fungera, detta då ingen av dessa enheter har stöd för MHL via Micro-USB.

   SebastianNetOnNet 2015-01-22
 • MaxD 2014-09-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Tyvärr är denna endast avsedd för Z-modellerna.

   SebastianNetOnNet 2014-10-07

Produktbeskrivning

Dela med dig av dina bästa ögonblick

Högupplöst tv är det bästa sättet att visa bilder och familjevideor för dina vänner när du har sparade bilder och filmer i din smartphone. Bjud in dem till ett bildspel på stor skärm med foton från din senaste semester, eller låt dem se en film med ditt barns första steg.

Anslut och njut

Sonys Xperia™-smartphones har en förinstallerad tv-app som gör att smartphonens skärm speglas på din tv varje gång som du ansluter till tv:n. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och bläddra bland innehållet på telefonen med fjärrkontrollen till tv:n. Precis så enkelt och smidigt är det!

Underhållning

Njut av favoritmusik och favoritvideor från Sony Entertainment, Spotify eller andra leverantörer, och dela de senaste YouTube-klippen på stor skärm. Surfa på Internet. Hitta det du söker, luta dig tillbaka och njut i fulla drag av en äkta hd-tv-upplevelse.

OBS! Denna adapter kräver en MHL aktiverad smartphone. Funktionalitet kan skilja mellan smartphone och modeller TV. Till exempel på mobiltelefoner som fungerar tillsammans med denna apater är Xperia Z och Xperia V.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Ericsson Sony Ericsson IM750 1271-6991 Dela med dig av dina bästa ögonblick Högupplöst tv är det bästa sättet att visa bilder och familjevideor för dina vänner när du har sparade bilder och filmer i din smartphone. Bjud in dem till ett bildspel på stor skärm med foton från din senaste semester, eller låt dem se en film med ditt barns första steg. Anslut och njut Sonys Xperia™-smartphones har en förinstallerad tv-app som gör att smartphonens skärm speglas på din tv varje gång som du ansluter till tv:n. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och bläddra bland innehållet på telefonen med fjärrkontrollen till tv:n. Precis så enkelt och smidigt är det! Underhållning Njut av favoritmusik och favoritvideor från Sony Entertainment, Spotify eller andra leverantörer, och dela de senaste YouTube-klippen på stor skärm. Surfa på Internet. Hitta det du söker, luta dig tillbaka och njut i fulla drag av en äkta hd-tv-upplevelse. OBS! Denna adapter kräver en MHL aktiverad smartphone. Funktionalitet kan skilja mellan smartphone och modeller TV. Till exempel på mobiltelefoner som fungerar tillsammans med denna apater är Xperia Z och Xperia V. Okategoriserade produkter 3 2 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter