Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt Full HD-videokamera med 32x zoom!

Sony HDR-CX220 Black

  Art.nr: 183853
  • Full HD-video
  • 32x zoom
  • Ljuskänslig CMOS-sensor
  • Vidvinkelsobjektiv
  • Ansiktavkänning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony-CX220 är en ny kompakt och smidig Full HD-videokamera, som kommer fånga dina bästa ögonblick i högkvalitet. Det är mycket enkelt att filma större tillställningar då kameran är utrustad med ett vidvinkelsobjektiv som får med alla detaljer i varje bildruta. Sony har även givit CX220 en kraftfull zoom och förmågan att fota i svagt ljus. CX220 är en kamera för dig som ska filma det mesta, den är väldigt allsidig och ger ett utmärkt resultat vad du än bestämer dig för att fota/filma. 

Sensor

Sony har valt att ge CX220den riktigt starka sensorn Exmor R-CMOS som kommer vara till stor hjälp för dig så fort det börjar skymma. Sensorn är dubbelt så ljuskänslig som många andra vanliga sensorer, och ger ett mycket bra resultat även utan blixt. Om du är trött på korniga och suddiga bilder så är CX220 något för dig, med Sonys nya videokameror blir skarpa och tydliga bilder en självklart.

Vidvinkelsobjektiv

Som redan nämnt ovan så är CX220 utrustad med ett kraftfullt vidvinkelsobjektiv. Objektivet ser till att du får med allt på filmen, då vissa platser som t.ex. marknader eller dansgolv kan vara svåra att fånga allt på. Med Vario-Tessar-vidvinkelsobjektiv blir det enklare att få med allt utan att du ska behöva backa bakåt, och på så vis missar du inte en enda detalj. 

Stillbilder

Om du någon gång känner för att ta en bild istället för att filma så går det alldeles utmärkt. Du har möjlighet att ta en bild av vilken typ som helst, alltifrån närbilder av ansikten till motiv långt. Detta kan du göra på grund av att CX220 har hela 32x utökad zoom. Inga ögonblick kommer gå förlorade och ingenting kommer att försvinna. 

Snabb bildtagning

När du filmar saker som rör sig snabbt, exempelvis fåglar eller bilar kan det vara svårt att få med allt. Men även om du skulle lyckas att få med motivet så blir oftast inte resultatet bra. Med CX220 så är detta inte något problem, du kommer kunna få högkvalitativa filmer   även om motivet rör sig i hög hastighet. Detta tack vare det progressiva 50p-filmläget och dess snabba bildtagning. 

 

Sony Sony HDR-CX220 Black HDRCX220EB.CEN Sony-CX220 är en ny kompakt och smidig Full HD-videokamera, som kommer fånga dina bästa ögonblick i högkvalitet. Det är mycket enkelt att filma större tillställningar då kameran är utrustad med ett vidvinkelsobjektiv som får med alla detaljer i varje bildruta. Sony har även givit CX220 en kraftfull zoom och förmågan att fota i svagt ljus. CX220 är en kamera för dig som ska filma det mesta, den är väldigt allsidig och ger ett utmärkt resultat vad du än bestämer dig för att fota/filma.  Sensor Sony har valt att ge CX220den riktigt starka sensorn Exmor R-CMOS som kommer vara till stor hjälp för dig så fort det börjar skymma. Sensorn är dubbelt så ljuskänslig som många andra vanliga sensorer, och ger ett mycket bra resultat även utan blixt. Om du är trött på korniga och suddiga bilder så är CX220 något för dig, med Sonys nya videokameror blir skarpa och tydliga bilder en självklart. Vidvinkelsobjektiv Som redan nämnt ovan så är CX220 utrustad med ett kraftfullt vidvinkelsobjektiv. Objektivet ser till att du får med allt på filmen, då vissa platser som t.ex. marknader eller dansgolv kan vara svåra att fånga allt på. Med Vario-Tessar-vidvinkelsobjektiv blir det enklare att få med allt utan att du ska behöva backa bakåt, och på så vis missar du inte en enda detalj.  Stillbilder Om du någon gång känner för att ta en bild istället för att filma så går det alldeles utmärkt. Du har möjlighet att ta en bild av vilken typ som helst, alltifrån närbilder av ansikten till motiv långt. Detta kan du göra på grund av att CX220 har hela 32x utökad zoom. Inga ögonblick kommer gå förlorade och ingenting kommer att försvinna.  Snabb bildtagning När du filmar saker som rör sig snabbt, exempelvis fåglar eller bilar kan det vara svårt att få med allt. Men även om du skulle lyckas att få med motivet så blir oftast inte resultatet bra. Med CX220 så är detta inte något problem, du kommer kunna få högkvalitativa filmer   även om motivet rör sig i hög hastighet. Detta tack vare det progressiva 50p-filmläget och dess snabba bildtagning.    Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter