Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sony Alpha HV-LF20M

Sony HV-LF20M

  Art.nr: 190653
 • Ledtal 20 (m, ISO100)
 • Kompakt och lättanvänd design som är smidig på resan.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(8 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Ingenjorn 2013-10-16

  Passar inte till Sony A65

  Köpte en Sony SLT A65 i tron att denna blixt också passade ihop. Nej det gjorde den ej. Förs efter att Sonys hemsida konsulteras framgår det att den är för Sony NEX modell! Snopet.
  Men jag fick returnera ock krediterat.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Vik upp och fota - Sedan behöver du bara vika upp blixten för att slå på strömmen och sätta igång att fotografera och sedan behöver du bara vika ned den lätta och kompakta blixten på kameran så tar den ingen plats när den inte används.


Proffsiga ljusspridningseffekter - Genom att vrida blixten kan du låta ljuset studsa mot väggarna i en vinkel på upp till 75 grader och skapa en spridningseffekt som ger naturligare belysning. Du kan även genom att placera ut och utlösa andra trådlösa blixtar i rummet skapa proffsiga effekter och undvika skarpa skuggor.


Mer naturtrogna färger - Blixten kompletterar kameran och justerar automatiskt vitbalansen, så att du kan ta bilder med mer naturtrogna färger

 

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(8 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Sony Sony HV-LF20M Vik upp och fota - Sedan behöver du bara vika upp blixten för att slå på strömmen och sätta igång att fotografera och sedan behöver du bara vika ned den lätta och kompakta blixten på kameran så tar den ingen plats när den inte används. Proffsiga ljusspridningseffekter - Genom att vrida blixten kan du låta ljuset studsa mot väggarna i en vinkel på upp till 75 grader och skapa en spridningseffekt som ger naturligare belysning. Du kan även genom att placera ut och utlösa andra trådlösa blixtar i rummet skapa proffsiga effekter och undvika skarpa skuggor. Mer naturtrogna färger - Blixten kompletterar kameran och justerar automatiskt vitbalansen, så att du kan ta bilder med mer naturtrogna färger   Okategoriserade produkter 1 1 1190,0000 new Discontinued
 1. Okategoriserade produkter