Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

50-tums Full HD LED-TV med smarta funktioner

Sony KDL-50W656ASAE

  Art.nr: 200365
  • 50-tums Full HD LED-TV
  • Digital-TV (DVB-T/C/S2) med USB-inspelning
  • Motionflow XR 200 Hz
  • DLNA, WiFi och Miracast
  • 2 HDMI / 1 USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Europeisk modell. Endast engelsk bruksanvisning.

Sony KDL-50W656ASAE är en 50-tums Full HD LED-TV med smarta funktioner till ett klart överkomligt pris. Perfekt för dig som vill ha många olika möjligheter att njuta av underhållning tack vare bl.a. DLNA-nätverk, inbyggt trådlöst nätverk samt Miracast-sammankoppling med Android-enheter för att spegla innehåll på dessa till TV:n.

Digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T), digital-TV via kabel (DVB-C) och satellitmottagare (DVB-S2) ger flexibla möjligheter att ta emot TV-sändningar på din nya LED-TV.

Utöver detta kan man dessutom koppla in en USB-enhet och pausa live-TV eller göra programmerade inspelning till denna, både smart och smidigt.

Smart teknik för bästa möjliga bildåtergivning

Sony KDL-50W656ASAE är utrustad med Sonys X-Reality PRO-teknik och Motionflow XR 200 Hz-teknik för optimerad rörelseskärpa även vid snabba bildsekvenser, perfekt för sport och filmälskaren.

DLNA-nätverk och inbyggt trådlöst nätverk

Med Sony 50-tums Full LED-TV är du inte bara begränsat till att se på TV-program eller DVD/Blu-ray-filmer. TV:n är utrustad med både trådad- och trådlös nätverksanslutning som ger möjlighet att strömma foto, musik och film från en kompatibel enhet i nätverket.

Häng upp din TV på väggen

För montering på väggen används medföljande bordsstativ. TV:n använder ej någon standardiserad VESA-hålbild.

Sony Sony KDL-50W656ASAE KDL-50W656ASAE Europeisk modell. Endast engelsk bruksanvisning. Sony KDL-50W656ASAE är en 50-tums Full HD LED-TV med smarta funktioner till ett klart överkomligt pris. Perfekt för dig som vill ha många olika möjligheter att njuta av underhållning tack vare bl.a. DLNA-nätverk, inbyggt trådlöst nätverk samt Miracast-sammankoppling med Android-enheter för att spegla innehåll på dessa till TV:n. Digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T), digital-TV via kabel (DVB-C) och satellitmottagare (DVB-S2) ger flexibla möjligheter att ta emot TV-sändningar på din nya LED-TV. Utöver detta kan man dessutom koppla in en USB-enhet och pausa live-TV eller göra programmerade inspelning till denna, både smart och smidigt. Smart teknik för bästa möjliga bildåtergivning Sony KDL-50W656ASAE är utrustad med Sonys X-Reality PRO-teknik och Motionflow XR 200 Hz-teknik för optimerad rörelseskärpa även vid snabba bildsekvenser, perfekt för sport och filmälskaren. DLNA-nätverk och inbyggt trådlöst nätverk Med Sony 50-tums Full LED-TV är du inte bara begränsat till att se på TV-program eller DVD/Blu-ray-filmer. TV:n är utrustad med både trådad- och trådlös nätverksanslutning som ger möjlighet att strömma foto, musik och film från en kompatibel enhet i nätverket. Häng upp din TV på väggen För montering på väggen används medföljande bordsstativ. TV:n använder ej någon standardiserad VESA-hålbild. Okategoriserade produkter 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter