Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slimmade hörlurar med storslagen bas

Sony MDR-XB400B

  Art.nr: 182488
 • Extra bass-hörlurar
 • Advanced Vibe Structure
 • Ihopvikbara
 • 5–22 000 Hz
 • Trasselfri sladd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • smoky 2014-06-22

  prisvärd

  funkar utmärkt till mobilen och datorn, men när jag kopplade till "storstereon" ojojoj, fick dra ner basen till noll, (nödvändigt) men vilket tryck!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Teemu 2014-04-28

  Bra lur

  Väldigt bra för pengen :)
  Tar lite plats, har varit till Thailand redan :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • BusLotta 2013-08-21

  Bra och bekväma hörlurar

  Ett litet minus är att det är lite väl kort sladd. Annars är jag mycket nöjd med mitt köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 5 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 100 dB
Impedans 24 Ohm
Maximal ineffekt 1000mW
Dimensioner
Vikt 150 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sony MDR-XB400

Sony MDR-XB400 är ett par rejäla extra bass-hörlurar som låter dig lyssna på din musiksamling med dynamiska detaljer. De 30 mm stora neodymiumelementen ger dig balanserade bastoner oavsett vilken musikstil du föredrar tack vare Advanced Vibe Structure. Hörlurarna har ett brett frekvensomgång och en maximal ineffekt på hela 1000mW.

Advanced Vice Structure

Njut av äkta låga toner med Advanced Vibe Structure oavsett vilken genre du helst lyssnar på. Flexibla främre och bakre membran samarbetar för att återge ett jämnt och följsamt basljud. XB400 har en ljudkänslighet på 100 dB/mW och ett brett frekvensomfång på 5-22 000Hz som ger dig detaljrika höga toner och låga bastoner med mindre distorsion.

Design och komfort

Trots sin rejäla och gedigna design är MDR-XB400 slimmade som sitter bra på huvudet var du än befinner dig. Huvudbygeln har vaddering och öronkuddarna har diskreta sömmar för bekväm lyssning även under långa perioder. Hörlurarna har slutna förseglade kåpor som stänger ute buller och oljud, så du kan ägna din fulla uppmärksamhet åt musiken. Den 1,2 meter långa sladden är utformad för att förhindra trassel och när du inte längre behöver använda lurarna viker du ihop dem för kompakt förvaring i väskan.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony MDR-XB400B MDRXB400B.AE Sony MDR-XB400 Sony MDR-XB400 är ett par rejäla extra bass-hörlurar som låter dig lyssna på din musiksamling med dynamiska detaljer. De 30 mm stora neodymiumelementen ger dig balanserade bastoner oavsett vilken musikstil du föredrar tack vare Advanced Vibe Structure. Hörlurarna har ett brett frekvensomgång och en maximal ineffekt på hela 1000mW. Advanced Vice Structure Njut av äkta låga toner med Advanced Vibe Structure oavsett vilken genre du helst lyssnar på. Flexibla främre och bakre membran samarbetar för att återge ett jämnt och följsamt basljud. XB400 har en ljudkänslighet på 100 dB/mW och ett brett frekvensomfång på 5-22 000Hz som ger dig detaljrika höga toner och låga bastoner med mindre distorsion. Design och komfort Trots sin rejäla och gedigna design är MDR-XB400 slimmade som sitter bra på huvudet var du än befinner dig. Huvudbygeln har vaddering och öronkuddarna har diskreta sömmar för bekväm lyssning även under långa perioder. Hörlurarna har slutna förseglade kåpor som stänger ute buller och oljud, så du kan ägna din fulla uppmärksamhet åt musiken. Den 1,2 meter långa sladden är utformad för att förhindra trassel och när du inte längre behöver använda lurarna viker du ihop dem för kompakt förvaring i väskan.   Okategoriserade produkter 4,7 3 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter