Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisad portabel högtalare med god ljudkvalitet

Sony SRS-X5 Black

  Art.nr: 204632
 • Strömma musik via Bluetooth
 • Enkel anslutning med NFC
 • Inbyggt batteri med 8 timmar speltid
 • Svara på samtal med inbyggd mikrofon
 • God ljudkvalitet med 2.1 kanaligt ljudsystem

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • ulf44 2015-01-29

  Mycket prisvärd

  Köpte produkten efter att läst era recensioner. Produkten har klar motsvarat vad som skrivits . Kanonljud

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kjelles 2014-12-26
  Topp 500 skribent

  Sony SRS 5

  Är riktigt nöjd med denna produkt. Det som skulle kunna vara bättre är batteritiden.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Dean 2014-11-16

  Fantastiskt ljud!

  Denna lilla högtalare presterar ett fantastiskt ljud i ett kompakt format! Härlig bas.Smidig att ta med och har en helt ok batteritid.

  Antalet kopplingsmöjligheter hade kunnat vara fler (endast aux och bluetooth). Men det räcker gott och väl för mina behov.

  Väldigt prisvärd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HARRYMETAL 2014-08-27

  OJ OJ vilket ljud

  Den här lilla högtalaren har ett STORT ljud.Helt underbar diskant och basen är världsklass.SONY har lyckats igen . Har alltid älskat sonys hörlurar som har bra ljud .Och nu denna underbara maskin

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Dejus 2014-07-16

  Gedigen spelmaskin

  Riktigt bra ljud för att fylla mindre rum eller ha på altanen/terassen. Spelar de flesta genrerna bra. Bra ljud för arr vara så pass liten.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 20 Watt
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt per högtalare (RMS) 5 Watt
Integrerad subwoofer Ja
Uteffekt Subwoofer (RMS) 10 Watt
Högtalartelefon Ja
Övriga funktioner ClearAudio+, DSEE, NFC, S-Master
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Fullstor
3,5 mm ljudingång Ja
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 221,0 mm
Höjd 118,0 mm
Djup 51,0 mm
Vikt 1200 gram
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning AC-adapter, Batteri
Batteritid 8,00 timmar
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Stilren, portabel högtalare med Bluetooth och NFC

Den här lilla högtalaren ger ifrån sig ett massivt ljud som större högtalare inte kan leva upp till. Fullt kompatibel med din telefon, surfplatta eller dator via Bluetooth och NFC.

Det kristallklara ljudet levereras via ett 2.1-kanaligt högtalarsystem på hela 20 W RMS-uteffekt med minimal distorsion. Du behöver heller inte oroa dig över att tappa kraft eller kvalitet via den trådlös uppspelningen med Bluetooth. S-Master-signalbehandlingen förfinar, återskapar och optimerar dem trådlöa ljudsignalerna så att ljudet blir kristallklart och levande!

Trådlös frihet med Bluetooth

SRS-X5 har en stilren, smidig design så att du enkelt kan bära med dig den i väskan vart du än ska. Tillsammans med Bluetooth är begränsningarna få, spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter som till exempel telefoner, surfplattor eller datorer. Perfekt när du ligger vid poolen, är på stranden eller ute på altanen. Räckvidden på 10 meter säkerställer att du inte tappar kontakten och att signalen är stabil och tillförlitlig. Du behöver inte oroa dig om din mobil inte använder sig av Bluetooth, SRS-X5 kan anslutas med hjälp av en 3,5 mm stereokabel.

Att ansluta din telefon till högtalaren är enkelt. Antingen ansluter du den via den smarta NFC-tekniken genom att bara hålla din NFC-aktiverade telefon över högtalarens mottagare. Eller så parkopplar du den via Bluetooth på bara några klick.

Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen.

Foksuera på musiken

SRS-X5 har batteritid på hela åtta timmar så att du kan njuta av din favoritmusik hela dagen. Den kompakta designen är kompleterad med högkvalitativa komponenter som säkerställer ett kraftfullt ljud trots sin storlek. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln.

Högtalaren är också utrustad med USB-port så att du kan hålla din telefonen eller surfplatta laddad medans du lyssnar på musik. Anslut bara telefonen med en kompatibel USB-kabel och du slipper oroa dig över att batteritiden på din telefon ska ta slut

Sony Sony SRS-X5 Black SRSX5B.EU8 Stilren, portabel högtalare med Bluetooth och NFCDen här lilla högtalaren ger ifrån sig ett massivt ljud som större högtalare inte kan leva upp till. Fullt kompatibel med din telefon, surfplatta eller dator via Bluetooth och NFC.Det kristallklara ljudet levereras via ett 2.1-kanaligt högtalarsystem på hela 20 W RMS-uteffekt med minimal distorsion. Du behöver heller inte oroa dig över att tappa kraft eller kvalitet via den trådlös uppspelningen med Bluetooth. S-Master-signalbehandlingen förfinar, återskapar och optimerar dem trådlöa ljudsignalerna så att ljudet blir kristallklart och levande!Trådlös frihet med BluetoothSRS-X5 har en stilren, smidig design så att du enkelt kan bära med dig den i väskan vart du än ska. Tillsammans med Bluetooth är begränsningarna få, spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter som till exempel telefoner, surfplattor eller datorer. Perfekt när du ligger vid poolen, är på stranden eller ute på altanen. Räckvidden på 10 meter säkerställer att du inte tappar kontakten och att signalen är stabil och tillförlitlig. Du behöver inte oroa dig om din mobil inte använder sig av Bluetooth, SRS-X5 kan anslutas med hjälp av en 3,5 mm stereokabel.Att ansluta din telefon till högtalaren är enkelt. Antingen ansluter du den via den smarta NFC-tekniken genom att bara hålla din NFC-aktiverade telefon över högtalarens mottagare. Eller så parkopplar du den via Bluetooth på bara några klick.Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen.Foksuera på musikenSRS-X5 har batteritid på hela åtta timmar så att du kan njuta av din favoritmusik hela dagen. Den kompakta designen är kompleterad med högkvalitativa komponenter som säkerställer ett kraftfullt ljud trots sin storlek. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln.Högtalaren är också utrustad med USB-port så att du kan hålla din telefonen eller surfplatta laddad medans du lyssnar på musik. Anslut bara telefonen med en kompatibel USB-kabel och du slipper oroa dig över att batteritiden på din telefon ska ta slut Okategoriserade produkter 4,8 6 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter