Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisad hemmabioreceiver med två kraftfulla högtalare!

Sony STR-DN1040 + HIS 3.1 Front

  Art.nr: 196113
 • 3D/4K-kompatibel
 • 7x165 W uteffekt
 • 8/2 HDMI ingångar/utgångar
 • Inbyggd WiFi & AirPlay
 • 3-vägs golvhögtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Herman78 2014-04-25

  Klockrent köp

  Har inget direkt att jämföra med förutom mina gamla golvhögtalare och Yamaha 5.1 reciever. Men har svårt att tro man får ett bättre ljud för 2000:- gällande fronthögtalarna. Bra på lågt, högt för musik och helt perfekt till TV/Film. Köper nog resten av högtalarna i serien för att byta ut alla gamla högtalare. Recievern finns inget negativt att skriva om, tror på att det är en bland de bästa, om inte den bästa i den prisklassen. Saknar ingenting. Finns däremot väldigt många funktioner jag inte hunnit sätta mig in i ännu. Airplay och inbyggd WiFi var dock ett mycket klokt beslut att kosta på sig. Musik utan sladdar är alltid tacksamt och extremt lättanvänt.

  Whop whop!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Prisad 7.2 hemmabioreceiver från Sony - STR-DN1040

Med STR-DN1040 kan du skala upp din Blu-ray eller DVD-film till 4K Ultra HD-upplösning. Anslut din 4K-TV och låt dig imponeras av otrolig bildkvalitet när du tittar på dina favoritfilmer eller bilder. Med 4K-upplösning får du fyra gånger så stor detaljrikedom som Full HD erbjuder, och tillsammans med ett riktigt välljudande hemmabiosystem kopplat till din STR-DN1040 kommer du aldrig vilja lämna soffan igen.

STR-DN1040 är också utrustad med en mängd olika funktioner som till exempel AirPlay, inbyggd WiFi, HDMI ingångar med stöd för 3D uppspelning och Zone 2.

För att läsa mer om STR-DN1040 klicka på länken (Öppnas i ett nytt fönster.)

Kraftfulla golvhögtalare av hög kvalitet - Andersson HIS 3.1

Andersson HIS 3.1 är en imponerande golvhögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man ett än bättre ljud. Golvhögtalarna är uppbyggda av dubbla 5-tums baselement, 5-tums mellanregister samt en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.

Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 40 - 20 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker hela registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like.

OBS! Högtalarkablar medföljer ej!

Strömma musik via Bluetooth - BHR 2.0

Det medföljer också en smart liten dongel som strömmar musik och ljud från din mobil eller surfplatta via trådlös Bluetooth-anslutning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony STR-DN1040 + HIS 3.1 Front Prisad 7.2 hemmabioreceiver från Sony - STR-DN1040 Med STR-DN1040 kan du skala upp din Blu-ray eller DVD-film till 4K Ultra HD-upplösning. Anslut din 4K-TV och låt dig imponeras av otrolig bildkvalitet när du tittar på dina favoritfilmer eller bilder. Med 4K-upplösning får du fyra gånger så stor detaljrikedom som Full HD erbjuder, och tillsammans med ett riktigt välljudande hemmabiosystem kopplat till din STR-DN1040 kommer du aldrig vilja lämna soffan igen. STR-DN1040 är också utrustad med en mängd olika funktioner som till exempel AirPlay, inbyggd WiFi, HDMI ingångar med stöd för 3D uppspelning och Zone 2. För att läsa mer om STR-DN1040 klicka på länken (Öppnas i ett nytt fönster.) Kraftfulla golvhögtalare av hög kvalitet - Andersson HIS 3.1 Andersson HIS 3.1 är en imponerande golvhögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man ett än bättre ljud. Golvhögtalarna är uppbyggda av dubbla 5-tums baselement, 5-tums mellanregister samt en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse. Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 40 - 20 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker hela registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like. OBS! Högtalarkablar medföljer ej! Strömma musik via Bluetooth - BHR 2.0 Det medföljer också en smart liten dongel som strömmar musik och ljud från din mobil eller surfplatta via trådlös Bluetooth-anslutning. Okategoriserade produkter 5 1 5990,0000 new SoldOut
 1. Okategoriserade produkter