Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Världens tunnaste och lättaste vattentäta surfplatta

Sony Xperia Tablet Z2 LTE/4G 16GB

  Art.nr: 201334
 • 10,1" 1200x1920 Touch
 • Krait 400 Quad-Core 2,3GHz
 • 16GB Minne
 • WiFi 802.11ac
 • 8,1MP kamera

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Produktegenskaper

 • 10,1” Full HD-skärm med Triluminus teknik
 • Vatten och dammsäker, IP55/IP58
 • Reptålig skärm
 • Endast 6,4mm tunn och 426g lätt
 • Lång batteritid, upp till 13h (vid musikuppspelning)
 • 8MP kamera med Exmor RS

Omvandla varenda rulle till en storfilm

Kasta dig in i handlingen med den här Quad-core-surfplattan på 25,6 cm. Den har byggts med den senaste tekniken för Sony tv-skärmar som har optimerats för mobil, så att får en ultimat uppslukande tittarupplevelse.

Världens mest slimmade och lättaste vattentäta surfplatta

Xperia™ Z2 Tablet är tillverkad i förstklassiga material och mycket tålig
Vi har lyckats skapa världens mest slimmade och lättaste vattentäta surfplatta på bara 6,4 mm och från 426 g. Den damm- och reptåliga skärmen och det helt vattentäta kamerahuset har utformats för att stå pall för det mesta.

En kamera som alltid diggar din stil

Fota eller filma HD-bilder och -videor oavsett ljus med Xperia™ Z2 Tablets kamera med 8 megapixel och Exmor RS® för mobil. Med läget Superior Auto kan du ta proffsiga bilder och skapa minnen som du kan dela med nära och kära via PlayMemories™.

Kontrollera alla dina enheter från samma ställe

Som världens mest uppkopplade surfplatta8 kan du använda Xperia™ Z2 Tablet till att styra andra enheter, dela innehåll mellan skärmar och använda den som den perfekta följeslagaren vid multitasking när du tittar på tv. Inga kablar, inga knappar, inget krångel. Vill du använda den när du är hemifrån? Xperia™ Z2 Tablet håller igång med topphastighet via LTE/4G.

En ny generation av medieprogram från Sony

Se vår guide till den generationen av medieprogram från Sony. Upptäck, ta del av och dela ditt innehåll till Album-appen, Movies-appen, Walkman®-appen och Playstation®Mobile.

201334 Sony Sony Xperia Tablet Z2 LTE/4G 16GB SGP521E2/B.EC6 Produktegenskaper 10,1” Full HD-skärm med Triluminus teknik Vatten och dammsäker, IP55/IP58 Reptålig skärm Endast 6,4mm tunn och 426g lätt Lång batteritid, upp till 13h (vid musikuppspelning) 8MP kamera med Exmor RS*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen>Omvandla varenda rulle till en storfilmKasta dig in i handlingen med den här Quad-core-surfplattan på 25,6 cm. Den har byggts med den senaste tekniken för Sony tv-skärmar som har optimerats för mobil, så att får en ultimat uppslukande tittarupplevelse.Världens mest slimmade och lättaste vattentäta surfplattaXperia™ Z2 Tablet är tillverkad i förstklassiga material och mycket tåligVi har lyckats skapa världens mest slimmade och lättaste vattentäta surfplatta på bara 6,4 mm och från 426 g. Den damm- och reptåliga skärmen och det helt vattentäta kamerahuset har utformats för att stå pall för det mesta.En kamera som alltid diggar din stilFota eller filma HD-bilder och -videor oavsett ljus med Xperia™ Z2 Tablets kamera med 8 megapixel och Exmor RS® för mobil. Med läget Superior Auto kan du ta proffsiga bilder och skapa minnen som du kan dela med nära och kära via PlayMemories™.Kontrollera alla dina enheter från samma ställeSom världens mest uppkopplade surfplatta8 kan du använda Xperia™ Z2 Tablet till att styra andra enheter, dela innehåll mellan skärmar och använda den som den perfekta följeslagaren vid multitasking när du tittar på tv. Inga kablar, inga knappar, inget krångel. Vill du använda den när du är hemifrån? Xperia™ Z2 Tablet håller igång med topphastighet via LTE/4G.En ny generation av medieprogram från SonySe vår guide till den generationen av medieprogram från Sony. Upptäck, ta del av och dela ditt innehåll till Album-appen, Movies-appen, Walkman®-appen och Playstation®Mobile. Okategoriserade produkter 3,7 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter