Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Förstklassigt ljud för seriösa gamers!

SteelSeries Siberia Elite Headset White

  Art.nr: 193070
 • Bekväm passform
 • 7.1 Dolby-teknik
 • Mikrofon och Volymkontroll
 • USB-ljudkort
 • LED-belysning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Siberia Elite Headset

Steelseries levererar den nya versionen av det populära headsetet Siberia. Siberia Elite har samma klassiska utseende som den tidigare versionen men har förbättrats på många punkter. 

Förbättrad mikrofon och kontroll

Den nya mikrofonen i Siberia Elite har utrustats med aktiv brusreducering som tillsammans med det medföljande USB-ljudkortet ser till att fånga upp väsentligt ljud och stänga ute annat bakgrundsljud. Dessutom har mikrofonen försetts med en LED-lampa på mikrofonen som visar när den är aktiv och när den är avstängd. På kåporna hittar du en volymkontroll som låter dig justera volymen på ett smidigt sätt utan att behöva lämna ditt pågående spel .

Hög komfort och överlägset ljud

Siberia Elite har låg vikt och ett huvudband som ger perfekt passform, den inbyggda stålbågen hjälper till att hålla headsetet på plats och lyfter känslan av komfort och stil. Öronkåporna har rejäla kuddar täckta i läder som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande. Headsetets membran är konstruerade med över 10 års lärdom från Steelseries som strävar efter att återskapa ett förstklassigt jud speciellt utformat för gamers.

USB-ljudkort och programvara

Till headsetet medföljer ett avancerat USB-ljudkort som levererar Dolby-teknik. Med programvaran till ljudkortet får du massor av nya funktioner bl.a. för att ställa in ljudet och belysningen på kåporna.

Dolby-teknik

Många headset släpps idag med teknik från Dolby men Siberia Elite har även fått stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Tack vare tekniken blir speciella effekter mer realistiska och musik mer intensivt än tidigare och tar datorspelskänslan till en helt ny nivå.

Specifikation:

 • Högtalarfrekvens - 16-28,000 Hz
 • Impedans - 32 Ohm
 • Känslighet - 113 db
 • Kabellängd - 1,2 meter
 • Förlängningskabel - 2 meter
 • Anslutningar - 3,5 mm 4-polig och 3-polig x2
 • Mikrofonfrekvens - 75 - 16,000 Hz
 • Impedans - <2,2 K Ohm
 • Känslighet  - -38 db

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

SteelSeries SteelSeries Siberia Elite Headset White 51151 Siberia Elite Headset Steelseries levererar den nya versionen av det populära headsetet Siberia. Siberia Elite har samma klassiska utseende som den tidigare versionen men har förbättrats på många punkter.&nbsp; Förbättrad mikrofon och kontroll Den nya mikrofonen i Siberia Elite har utrustats med aktiv brusreducering som tillsammans med det medföljande USB-ljudkortet ser till att fånga upp väsentligt ljud och stänga ute annat bakgrundsljud. Dessutom har mikrofonen försetts med en LED-lampa på mikrofonen som visar när den är aktiv och när den är avstängd. På kåporna hittar du en volymkontroll som låter dig justera volymen på ett smidigt sätt utan att behöva lämna ditt pågående spel . Hög komfort och överlägset ljud Siberia Elite har låg vikt och ett huvudband som ger perfekt passform, den inbyggda stålbågen hjälper till att hålla headsetet på plats och lyfter känslan av komfort och stil. Öronkåporna har rejäla kuddar täckta i läder som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande. Headsetets membran är konstruerade med över 10 års lärdom från Steelseries som strävar efter att återskapa ett förstklassigt jud speciellt utformat för gamers. USB-ljudkort och programvara Till headsetet medföljer ett avancerat USB-ljudkort som levererar Dolby-teknik. Med programvaran till ljudkortet får du massor av nya funktioner bl.a. för att ställa in ljudet och belysningen på kåporna. Dolby-teknik Många headset släpps idag med teknik från Dolby men Siberia Elite har även fått stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Tack vare tekniken blir speciella effekter mer realistiska och musik mer intensivt än tidigare och tar datorspelskänslan till en helt ny nivå. Specifikation: Högtalarfrekvens - 16-28,000 Hz Impedans - 32 Ohm Känslighet - 113 db Kabellängd - 1,2 meter Förlängningskabel - 2 meter Anslutningar -&nbsp;3,5 mm 4-polig och 3-polig x2 Mikrofonfrekvens - 75 - 16,000 Hz Impedans -&nbsp;&lt;2,2 K Ohm Känslighet &nbsp;- -38 db Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter