Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Förstklassigt ljud för seriösa gamers!

SteelSeries Siberia Elite Headset White

  Art.nr: 193070
 • Bekväm passform
 • 7.1 Dolby-teknik
 • Mikrofon och Volymkontroll
 • USB-ljudkort
 • LED-belysning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Orangathan 2014-05-12

  Fantastiska hörlurar som tyvärr faller platt

  Skön passform, estetiskt snygga och med det bästa ljudet jag har haft nöjet all lyssna på i ett par hörlurar. Tillsammans med mjukvaran kan man själv konstruera ljudet för personliga preferenser och där det också finns förinställda alternativ beroende om man vill spela, kika på film eller lyssna på musik.
  Med det sagt är det trist att behöva ge hörlurarna ett såpass lågt betyg när de egentligen förtjänar fem stjärnor. Varför? De går sönder. Jag gick igenom tre stycken par steelseries elite och alla tre fick jag förr eller senare lämna tillbaka till affären. På det första paret var det den vänstra hörluren som helt plötsligt började bli mycket lägre än den högra. På de två andra jag hade så var det den högra som blev lägre efter ett tag. Och även mikrofonen på det sista paret började brusa väldigt mycket för personer som jag pratade med över tex. skype, vilket gjorde att jag inte kunde använda dem.

  Jag vet inte om jag bara har haft otrolig otur som fått tre stycken defekta par, eller om detta är något vanligare problem som fler upplever. En vän har också dessa hörlurar och har då fungerat bra, fram tills för några dagar sen då även jag också fick uppleva bruset som mikrofonen verkar orsaka. Men ge dem en chans, har man turen att få ett par som fungerar som de ska så är de värda varenda krona. Se bara till att behålla kvittot i fall de skulle visa sig defekta.

  Eller
  Avbryt
 • Fjonkan 2013-12-28

  Kommer slå mycket, men inte än!

  SteelSeries Siberia Elite Headset Är ett Headsett lämpat för den ultimata gamern! Ljud kvalitén är utmärkt och med en smart plaserad volym kontroll placerad på Headsettet kan man snabbt finna en behagligt volym. Ljudkortet som ingår till headsettet gör att du inte behöver lägga dyra pengar på ljudkort när du ska använda dem, och då de har 7.1 ljud och flera olika möjligheter, kan du använda dem i både din dator, som din mobil och playstation/Xbox.

  Det finns dessvärre en hel del problem med headsettet just nu. Steelseries "SteelSeries Engine 3" Har svårt att hitta ljudkortet i datorn, och byter lite som den vill mellan ljudkotets och headsettets inviduella inställningar, vilket kan vara ett störande moment vid t.ex en film eller musik. Jag och min kamrat köpte vars sitt par och båda har haft problem med ljudet i hörlurarna. För mig är ljudnivår olika så när jag har en ljudvolym på mindre äm 40% dör mitt höger ljud, medans min vän saknar sitt vänster ljud och han drar ut micken. Dessa problem är jag säker på att SteelSeries kommer att lösa, och då man har reklamationsrätt är dessa problemen inget man behöver oroa sig för. För "Siberia Elite Headset" är så överlägset bra, så att det är värt att åka in och reklamera dem gång på gång på gång! Dock rekomenderar jag att ni som vill köpa ett par väntar i någon månad tills det att de har löst dessa små kvalitéts problem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Siberia Elite Headset

Steelseries levererar den nya versionen av det populära headsetet Siberia. Siberia Elite har samma klassiska utseende som den tidigare versionen men har förbättrats på många punkter. 

Förbättrad mikrofon och kontroll

Den nya mikrofonen i Siberia Elite har utrustats med aktiv brusreducering som tillsammans med det medföljande USB-ljudkortet ser till att fånga upp väsentligt ljud och stänga ute annat bakgrundsljud. Dessutom har mikrofonen försetts med en LED-lampa på mikrofonen som visar när den är aktiv och när den är avstängd. På kåporna hittar du en volymkontroll som låter dig justera volymen på ett smidigt sätt utan att behöva lämna ditt pågående spel .

Hög komfort och överlägset ljud

Siberia Elite har låg vikt och ett huvudband som ger perfekt passform, den inbyggda stålbågen hjälper till att hålla headsetet på plats och lyfter känslan av komfort och stil. Öronkåporna har rejäla kuddar täckta i läder som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande. Headsetets membran är konstruerade med över 10 års lärdom från Steelseries som strävar efter att återskapa ett förstklassigt jud speciellt utformat för gamers.

USB-ljudkort och programvara

Till headsetet medföljer ett avancerat USB-ljudkort som levererar Dolby-teknik. Med programvaran till ljudkortet får du massor av nya funktioner bl.a. för att ställa in ljudet och belysningen på kåporna.

Dolby-teknik

Många headset släpps idag med teknik från Dolby men Siberia Elite har även fått stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Tack vare tekniken blir speciella effekter mer realistiska och musik mer intensivt än tidigare och tar datorspelskänslan till en helt ny nivå.

Specifikation:

 • Högtalarfrekvens - 16-28,000 Hz
 • Impedans - 32 Ohm
 • Känslighet - 113 db
 • Kabellängd - 1,2 meter
 • Förlängningskabel - 2 meter
 • Anslutningar - 3,5 mm 4-polig och 3-polig x2
 • Mikrofonfrekvens - 75 - 16,000 Hz
 • Impedans - <2,2 K Ohm
 • Känslighet  - -38 db
SteelSeries SteelSeries Siberia Elite Headset White 51151 Siberia Elite Headset Steelseries levererar den nya versionen av det populära headsetet Siberia. Siberia Elite har samma klassiska utseende som den tidigare versionen men har förbättrats på många punkter.&nbsp; Förbättrad mikrofon och kontroll Den nya mikrofonen i Siberia Elite har utrustats med aktiv brusreducering som tillsammans med det medföljande USB-ljudkortet ser till att fånga upp väsentligt ljud och stänga ute annat bakgrundsljud. Dessutom har mikrofonen försetts med en LED-lampa på mikrofonen som visar när den är aktiv och när den är avstängd. På kåporna hittar du en volymkontroll som låter dig justera volymen på ett smidigt sätt utan att behöva lämna ditt pågående spel . Hög komfort och överlägset ljud Siberia Elite har låg vikt och ett huvudband som ger perfekt passform, den inbyggda stålbågen hjälper till att hålla headsetet på plats och lyfter känslan av komfort och stil. Öronkåporna har rejäla kuddar täckta i läder som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande. Headsetets membran är konstruerade med över 10 års lärdom från Steelseries som strävar efter att återskapa ett förstklassigt jud speciellt utformat för gamers. USB-ljudkort och programvara Till headsetet medföljer ett avancerat USB-ljudkort som levererar Dolby-teknik. Med programvaran till ljudkortet får du massor av nya funktioner bl.a. för att ställa in ljudet och belysningen på kåporna. Dolby-teknik Många headset släpps idag med teknik från Dolby men Siberia Elite har även fått stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Tack vare tekniken blir speciella effekter mer realistiska och musik mer intensivt än tidigare och tar datorspelskänslan till en helt ny nivå. Specifikation: Högtalarfrekvens - 16-28,000 Hz Impedans - 32 Ohm Känslighet - 113 db Kabellängd - 1,2 meter Förlängningskabel - 2 meter Anslutningar -&nbsp;3,5 mm 4-polig och 3-polig x2 Mikrofonfrekvens - 75 - 16,000 Hz Impedans -&nbsp;&lt;2,2 K Ohm Känslighet &nbsp;- -38 db Okategoriserade produkter 4 2 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter