Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spela upp film trådlöst från laptop till TV!

Toshiba Satellite P755-119WiDi

  Art.nr: 155072
 • Intel® Core™ i3 processor
 • 15,6-tums LED-skärm
 • Backlit keyboard
 • HK-högtalare
 • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Toshiba Satellite P755-119WiDi
 • Toshiba Satellite P755-119
 • Netgear PTV1000
Toshiba Spela upp film trådlöst från laptop till TV!

0:-

Nu kan du enklare än någonsin visa ditt skärminnehåll på din TV. Detta tack vare Intel® Wireless Display, som ger dig en trådlös bildöverföring.Intel WiDi
WiDi-tekniken baseras på Intels 2:a generations Intel® Core™ processorer som tillsammans med Intels eget nätverksgränssnitt öppnar för nya möjligheter. Med datorer som uppfyller detta krav kan du enklare än någonsin visa ditt bildinnehåll på skärmen på din platt-TV. Nu kan du skratta åt det där YouTube-klippet på kompisfesten, visa bilder på ungarna för farmor på storbilds-TV:n eller varför inte se det senaste avsnittet av den favoritserien du följer.

Intel® Wireless Display gör det enkelt och roligt, och är mycket lätt att använda. En enkel aktivering i den förinstallerade programvaran och du är igång.

Det är är en komplett lösning med högpresterande 15,6-tums laptop och mottagare, klicka på produkterna nedan för närmare information.
Toshiba Modernt formgiven laptop med bakgrundsbelyst tangentbord!

0:-

Toshiba Satellite P755-119 är en ny, het modell från Toshiba, som verkligen ger dig mycket av det goda. Många funktioner som tar dig som användare till en ny nivå. Den har fantastiskt inbyggt ljud tack vare de inbyggda Harman Kardon-högtalarna, den har bakgrundsbelyst tangentbord, fjärrkontroll, Intels Core i3-processor, snabbt grafikkort med DDR3-minne och mycket mer!Intel Core i3
Med Intels Core i3-processor så får du kraft och förfinade funktioner. Intel Quick Sync Video, Intel HD Graphics, Intel Wireless Display 2.0 samt Intel Insider är några av dessa. Med två kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra två uppgifter samtidigt, ger god prestanda och briljanta multitaskingmöjligheter.

Bakgrundsbelyst tangentbord
Hur många gånger har du inte suttit i ett mörkt rum och försökt träffa rätt tangenter när du skriver? Nu är problemet löst. Denna modell har upplysta tangenter som inte bara gör det läckert, utan även förenklar skrivandet avsevärt!

Nya, supersnabba USB 3.0
Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slipper strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.
 

Bekväm att använda
Chiclet-tangenterna på Toshiba Satellite P755-119 är sköna att använda, och är markerade med siffror och bokstäver med en hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga. Tangentbordet är fullstort med numeriskt tangentbord för enkel inmatning av siffror.
 

Full HD via HDMI
Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

Backlight LED
Med hjälp av backight LED-teknologin och dess förmåga att snabbt återspegla ändrade ljusförhållanden blir alla bilder perfekt återgivna med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen.

Trygghet före och efter köp
Med Satellite P755-119 behöver du inte vara rädd om något skulle gå snett. Datorn har hela 2 års garanti och är utrustad med inbyggda säkerhetskopieringsfunktioner som gör att du snabbt kan ta backup och återställa din dator. Du har även en riktigt bra support från tillverkaren som du lätt kontaktar på telefon.

Toshiba Face Recognition
Ansiktsigenkänning ger dig möjligthet att till exempel logga in i Windows utan lösenord genom att datorn känner igen dig. Detta gör det enklare för dig och barnen och på så sätt slipper man krångliga lösenord.

Toshiba Media Controller
Funktion som låter dig på ett enkelt sätt streama datorn innehåll till hemmanätverkets DLNA-kompatibla enheter såsom mediaspelare. Enkelt gränssnit som bygger på klicka-och-dra.

Toshiba Easy Media
Easy media är ett programpaket som hjälper dig med din trådlösa nätverksanslutning samt håller ordning på ditt bild-, musik- och videobilbiotek.

Snabbt trådlöst nätverk
Datorn stödjer alla tre standarder b/g/n när det gäller trådlöst nätverk. Det gör att den klarar hastigheter i N-standarden upp till 300 Mbps. Har du en äldre router med lägre hastighet, så är datorn bakåtkompatibel även med dessa.

Multi Gesture
Med Multi Gesture blir det busenkelt att utföra många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd. Till exempel kan du lätt skrolla igenom webbsidor, zooma in och zooma ut, vända blad med mera på ett nytt revolutionerande sätt.

Håll kontakt med vänner och familj
Toshiba Satellite P755-119 har en högupplöst inbyggd webbkamera och mikrofon som du kan ta foton och spela in video med. Du kan enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Kom igång snabbt
Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en gratisversion av vanliga Office-paketet. Den innehåller en förenklad version av Word och Excel. Detta gör att du snabbt kan komma igång med ditt arbete med ordbehandling och kalkylering. Finner du senare behovet, så kan du mot en kostnad aktivera Office Starter och få en fullversion av Microsoft Office.

McAfee Internet Security 2011
Med ett heltäckande skydd mot Internethot kan du känna dig trygg. Med teknik från McAfee Active Protection™ analyseras och blockeras nya och framväxande hot inom några millisekunder så att det inte uppstår några luckor i ditt skydd. Du får en 30 dagars prova-på-version som du enkelt kan aktivera för att få full version efter testperiodens slut.

Kom igång snabbt
Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en gratisversion av vanliga Office-paketet. Den innehåller en förenklad version av Word och Excel. Detta gör att du snabbt kan komma igång med ditt arbete med ordbehandling och kalkylering. Finner du senare behovet, så kan du mot en kostnad aktivera Office Starter och få en fullversion av Microsoft Office.

Windows 7 Home Premium
Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.

När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Vid första uppstart väljer du vilket språk du vill ha på Windows. Du kan välja mellan svenska, norska, danska, finska och engelska.
 

Netgear Visa din datorskärm på din platt-tv, trådlöst!

0:-

Visa din datorskärm på din platt-tv, trådlöst!
NETGEAR PTV1000 är en HDMI adapter som kopplas in i din platt-tv och som sedan använder Intels WiDi-teknik (Intel ® Wireless Display Technology) för att trådlöst överföra bild från datorn till din platt-tv. Med en enkel setup kommer du snabbt igång och kan njuta av att surfa, se på YouTube-klipp, bilder och mycket mer på din platt-tv via datorn trådlöst från TVsoffan! Räckvidden är upp till 10 meter.

Så fungerar PTV1000!
För att NETGEAR PTV1000 ska fungera krävs en laptop med Intel ® Wireless Display-hårdvara.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • Kabellängd: 1,80 meter
 • För enheter med inbyggd säkerhetsutgång
 • Skydda din dator, projektor eller LCD-skärm

79:-

Toshiba Toshiba Satellite P755-119WiDi Nu kan du enklare än någonsin visa ditt skärminnehåll på din TV. Detta tack vare Intel® Wireless Display, som ger dig en trådlös bildöverföring. WiDi-tekniken baseras på Intels 2:a generations Intel® Core™ processorer som tillsammans med Intels eget nätverksgränssnitt öppnar för nya möjligheter. Med datorer som uppfyller detta krav kan du enklare än någonsin visa ditt bildinnehåll på skärmen på din platt-TV. Nu kan du skratta åt det där YouTube-klippet på kompisfesten, visa bilder på ungarna för farmor på storbilds-TV:n eller varför inte se det senaste avsnittet av den favoritserien du följer.Intel® Wireless Display gör det enkelt och roligt, och är mycket lätt att använda. En enkel aktivering i den förinstallerade programvaran och du är igång.Det är är en komplett lösning med högpresterande 15,6-tums laptop och mottagare, klicka på produkterna nedan för närmare information. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter