Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Urbanears Bagis - smarta hörlurar med utmärkt ljud!

Urbanears BAGIS BLACK

  Art.nr: 152542
 • Designade i Stockholm
 • 9 mm dynamiskt optimerade högtalare
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Tre olika silikonhöljen medföljer
 • Smart design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Ljunglovs 2013-10-28
  Topp 500 skribent

  Bra lurar till ett bra pris

  Dessa lurar är verkligen bra. Dom återger bra ljud & Är bekväma att använda. Dom passar alla. För det medföljer olika "Proppar" som man kan byta för bästa passform. Och man kan fästa ihop lurarna med varandra och där med minska trassel när man bär dom i fickan eller liknande.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • lindkvizt 2013-06-28

  Prisvärda hörlurar!

  Bra hörlurar till rimligt pris. Det bästa är att de är "tysta" och inte väsnas om de ligger mot kläder.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LaCamilla 2011-12-04

  Bra inköp

  Har haft många inear hörlurar dessa är de bästa jag haft mycket bra ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Alex 2011-12-02

  Bra ljud, bekväma.

  Bekväma och prisvärda in ear-hörlurar. Fylligt och stabilt återgivande av ljud. Jag är mycket nöjd. Tyg istället för plast på vissa delar förhindrar att hörlurarna blir glappa om man rör sig mycket och använder hörlurarna ofta.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 107 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 14 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Tre olika silikonhöljen
Färg Svart

Produktbeskrivning

Urbanears Bagis

Urbanears Bagis är en kompakt, enkel in-earlur med bra ljud och smidig design. Hörlurshuset är klätt i gummi och sladden är en kombiantion av TPE och väv för en distortionsfri upplevelse. Bagis har mikrofon och fjärrkontroll som fungerar till iPhone, iPod/iPad, HTC och Blackberry, men mikronen och vissa funktioner på fjärrkontrollen fungerar till många nyare smartphones.

Ljudisolering

Bagis har nio millimeter stora högtalarmembran som ger dig samma ljud som hos alla Urbanears hörlurar, och stänger samtidigt ute ljud och brus mycket effektivt. Denna hörlur passar därför perfekt både som headset för till exempel en iPhone på resande fot med mycket buller i bakgrunden eller bara som ett par riktigt bra hörlurar när du vill njuta av din favoritmusik. Helt enkelt en snygg in-earmodell från hörlursmärket som alltid imponerar, Urbanears. Enjoy!

Smart ihopkopplingsfunktion

En smidig bonusfunktion på Bagis är att när du inte använder dem så kan du knäppa ihop dem med varandra, antingen framtill eller bakom nacken som ett halsband, så vet du alltid var du har dem! Dessutom följer det med tre olika storlekar på öronproppar (S/M/L) så att du säkert ska hitta den perfekta passformen för just dina öron.

Teknisk information

 • In-earmodell med mikrofon och fjärrkontroll
 • Tre olika storlekar på öronproppar medföljer
 • Diameter högtalare: 9 mm
 • Frekvens: 20-20kHz
 • Impedance: 16 Ohm
 • Max effekt in: 5 mW
 • Känslighet: 107 dB
 • Kabellängd: 1.2 meter
 • Kontakt/stereoplugg: 3.5 mm
 • Mikrofon/handsfree och fjärrkontroll är kompatibel med iPhone, HTC och Blackberry
 • Mikrofon och en del funktioner på fjärrkontrollen fungerar med de flesta smartphones från Samsung och Nokia.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Urbanears Urbanears BAGIS BLACK 109807/121815 Urbanears BagisUrbanears Bagis är en kompakt, enkel in-earlur med bra ljud och smidig design. Hörlurshuset är klätt i gummi och sladden är en kombiantion av TPE och väv för en distortionsfri upplevelse. Bagis har mikrofon och fjärrkontroll som fungerar till iPhone, iPod/iPad, HTC och Blackberry, men mikronen och vissa funktioner på fjärrkontrollen fungerar till många nyare smartphones.LjudisoleringBagis har nio millimeter stora högtalarmembran som ger dig samma ljud som hos alla Urbanears hörlurar, och stänger samtidigt ute ljud och brus mycket effektivt. Denna hörlur passar därför perfekt både som headset för till exempel en iPhone på resande fot med mycket buller i bakgrunden eller bara som ett par riktigt bra hörlurar när du vill njuta av din favoritmusik. Helt enkelt en snygg in-earmodell från hörlursmärket som alltid imponerar, Urbanears. Enjoy!Smart ihopkopplingsfunktionEn smidig bonusfunktion på Bagis är att när du inte använder dem så kan du knäppa ihop dem med varandra, antingen framtill eller bakom nacken som ett halsband, så vet du alltid var du har dem! Dessutom följer det med tre olika storlekar på öronproppar (S/M/L) så att du säkert ska hitta den perfekta passformen för just dina öron.Teknisk information In-earmodell med mikrofon och fjärrkontroll Tre olika storlekar på öronproppar medföljer Diameter högtalare: 9 mm Frekvens: 20-20kHz Impedance: 16 Ohm Max effekt in: 5 mW Känslighet: 107 dB Kabellängd: 1.2 meter Kontakt/stereoplugg: 3.5 mm Mikrofon/handsfree och fjärrkontroll är kompatibel med iPhone, HTC och Blackberry Mikrofon och en del funktioner på fjärrkontrollen fungerar med de flesta smartphones från Samsung och Nokia. Okategoriserade produkter 4,5 4 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter