Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Urbanears Zinken - Hörluren för den professionella DJn!

Urbanears Zinken - Indigo

  Art.nr: 180099
  • Svensktillverkade
  • Spiralsladd
  • För den professionella DJn
  • ZoundPlug
  • TurnCable med både 3,5 och 6,3mm-kontakt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 98 dB
Impedans 85 Ohm
Maximal ineffekt 50mW
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör Inga
Färg Indigo

Produktbeskrivning

UrbanEars Zinken

Svenska UrbanEars har tidigare gett oss hörlurar som Bagis och Plattan, nu kommer Zinken! De är nästa heta hörlur och de mest ambitiösa lurarna som hittills skapats, med praktiska funktioner såsom TurnCable och ZoundPlug.

Design och komfort

Zinken är utvecklad för den professionella DJn, likväl för den glada amatören och passar lika bra på en lång klubbspelning, som hemma i soffan. De är utformad för att vara extremt slitbara och kan användas i många timmar varje gång. Huvudbygeln är vadderad och öronkuddarna har ökad skumdensitet av tätningsringarna för en överlägsen ljudisolering. De bekväma öronkåporna är svängbara för att passa just din spelstil. Urbaners Zinken är dessutom tillverkade i ett material som inte absorberar lukt eller svett, vilket gör de idealiska för långa spelningar. Dessutom finns de i flera läckra färger så du säkert hittar din favorit.

TurnCableUrbaners Zinken TurnCable

Den slitstarka spiralkabeln är tillverkad i robust Kevlar ® på insidan, och har plugg för 6,3mm i ena änden för användning vid mixerbordet, och en 3,5mm-kontakt i den andra änden som passar i till exempel mobiltelefonen. Det är bara att välja vilken ände du behöver och plugga in! På sladden hittar du dessutom en mikrofon och fjärrkontroll för att ta emot telefonsamtal.

ZoundPlug

Precis som på föregångaren Plattan, har även Zinken en extra audio lineout som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på.

Ljud

När UrbanEars skulle utveckla sin nya hörlur, som så småningom kom att bli Zinken, gjorde de det med åsikterna från ett stort urval av DJs i åtanke. Önskemålen var en hörlur som var bekväm att både bära och lyssna med under långa perioder. Lösningen blev Zinken som tack vare 40mm-membranet ger exakt ljud med ett brett frekvensområde.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson CDH 2.1
(2 st)
  • Slutna hörlurar
  • Mikrofon med fjärrkontroll
  • Löstagbar anslutningskabel

299:-

Urbanears Urbanears Zinken - Indigo UrbanEars Zinken Svenska UrbanEars har tidigare gett oss hörlurar som Bagis och Plattan, nu kommer Zinken! De är nästa heta hörlur och de mest ambitiösa lurarna som hittills skapats, med praktiska funktioner såsom TurnCable och ZoundPlug. Design och komfort Zinken är utvecklad för den professionella DJn, likväl för den glada amatören och passar lika bra på en lång klubbspelning, som hemma i soffan. De är utformad för att vara extremt slitbara och kan användas i många timmar varje gång. Huvudbygeln är vadderad och öronkuddarna har ökad skumdensitet av tätningsringarna för en överlägsen ljudisolering. De bekväma öronkåporna är svängbara för att passa just din spelstil. Urbaners Zinken är dessutom tillverkade i ett material som inte absorberar lukt eller svett, vilket gör de idealiska för långa spelningar. Dessutom finns de i flera läckra färger så du säkert hittar din favorit. TurnCable Den slitstarka spiralkabeln är tillverkad i robust Kevlar ® på insidan, och har plugg för 6,3mm i ena änden för användning vid mixerbordet, och en 3,5mm-kontakt i den andra änden som passar i till exempel mobiltelefonen. Det är bara att välja vilken ände du behöver och plugga in! På sladden hittar du dessutom en mikrofon och fjärrkontroll för att ta emot telefonsamtal. ZoundPlug Precis som på föregångaren Plattan, har även Zinken en extra audio lineout som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. Ljud När UrbanEars skulle utveckla sin nya hörlur, som så småningom kom att bli Zinken, gjorde de det med åsikterna från ett stort urval av DJs i åtanke. Önskemålen var en hörlur som var bekväm att både bära och lyssna med under långa perioder. Lösningen blev Zinken som tack vare 40mm-membranet ger exakt ljud med ett brett frekvensområde. Okategoriserade produkter 545,0000 new Discontinued
  1. Okategoriserade produkter