Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Urbanears Zinken - Hörluren för den professionella DJn!

Urbanears Zinken - True White

  Art.nr: 180093
  • Svensktillverkade
  • Spiralsladd
  • För den professionella DJn
  • ZoundPlug
  • TurnCable med både 3,5 och 6,3mm-kontakt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

UrbanEars Zinken

Svenska UrbanEars har tidigare gett oss hörlurar som Bagis och Plattan, nu kommer Zinken! De är nästa heta hörlur och de mest ambitiösa lurarna som hittills skapats, med praktiska funktioner såsom TurnCable och ZoundPlug.

Design och komfort

Zinken är utvecklad för den professionella DJn, likväl för den glada amatören och passar lika bra på en lång klubbspelning, som hemma i soffan. De är utformad för att vara extremt slitbara och kan användas i många timmar varje gång. Huvudbygeln är vadderad och öronkuddarna har ökad skumdensitet av tätningsringarna för en överlägsen ljudisolering. De bekväma öronkåporna är svängbara för att passa just din spelstil. Urbaners Zinken är dessutom tillverkade i ett material som inte absorberar lukt eller svett, vilket gör de idealiska för långa spelningar. Dessutom finns de i flera läckra färger så du säkert hittar din favorit.

TurnCableUrbaners Zinken TurnCable

Den slitstarka spiralkabeln är tillverkad i robust Kevlar ® på insidan, och har plugg för 6,3mm i ena änden för användning vid mixerbordet, och en 3,5mm-kontakt i den andra änden som passar i till exempel mobiltelefonen. Det är bara att välja vilken ände du behöver och plugga in! På sladden hittar du dessutom en mikrofon och fjärrkontroll för att ta emot telefonsamtal.

ZoundPlug

Precis som på föregångaren Plattan, har även Zinken en extra audio lineout som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på.

Ljud

När UrbanEars skulle utveckla sin nya hörlur, som så småningom kom att bli Zinken, gjorde de det med åsikterna från ett stort urval av DJs i åtanke. Önskemålen var en hörlur som var bekväm att både bära och lyssna med under långa perioder. Lösningen blev Zinken som tack vare 40mm-membranet ger exakt ljud med ett brett frekvensområde.

 

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

Urbanears Urbanears Zinken - True White 4090612 UrbanEars Zinken Svenska UrbanEars har tidigare gett oss hörlurar som Bagis och Plattan, nu kommer Zinken! De är nästa heta hörlur och de mest ambitiösa lurarna som hittills skapats, med praktiska funktioner såsom TurnCable och ZoundPlug. Design och komfort Zinken är utvecklad för den professionella DJn, likväl för den glada amatören och passar lika bra på en lång klubbspelning, som hemma i soffan. De är utformad för att vara extremt slitbara och kan användas i många timmar varje gång. Huvudbygeln är vadderad och öronkuddarna har ökad skumdensitet av tätningsringarna för en överlägsen ljudisolering. De bekväma öronkåporna är svängbara för att passa just din spelstil. Urbaners Zinken är dessutom tillverkade i ett material som inte absorberar lukt eller svett, vilket gör de idealiska för långa spelningar. Dessutom finns de i flera läckra färger så du säkert hittar din favorit. TurnCable Den slitstarka spiralkabeln är tillverkad i robust Kevlar ® på insidan, och har plugg för 6,3mm i ena änden för användning vid mixerbordet, och en 3,5mm-kontakt i den andra änden som passar i till exempel mobiltelefonen. Det är bara att välja vilken ände du behöver och plugga in! På sladden hittar du dessutom en mikrofon och fjärrkontroll för att ta emot telefonsamtal. ZoundPlug Precis som på föregångaren Plattan, har även Zinken en extra audio lineout som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. Ljud När UrbanEars skulle utveckla sin nya hörlur, som så småningom kom att bli Zinken, gjorde de det med åsikterna från ett stort urval av DJs i åtanke. Önskemålen var en hörlur som var bekväm att både bära och lyssna med under långa perioder. Lösningen blev Zinken som tack vare 40mm-membranet ger exakt ljud med ett brett frekvensområde.   Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter